Egy új technikai megoldásnak köszönhetően a Generali Biztosító Zrt az Allianz Biztosító mintájára hamarosan mintegy 350 biztosítási ügynökét látja el mPOS terminállal az új szerződés aláírása utáni első biztosítási díj befizetésének megkönnyítése érdekében. Ezzel kiküszöbölhetővé válhat a készpénz kezelésével járó nehézség.


Maga az mPOS terminal az üzletekben látható POS terminálokkal ellentétben  csupán okostelefon méretű. Érintéses, mágnescsíkos és chipes-Pin-kódos fizetésre is egyaránt alkalmas. A méretbeli különbség a nyomtató “hiányának” köszönhető. A nyugtát ugyanis e-mailben kapja meg az ügyfél. A tranzakció mobilnettel rendelkező okostelefon segítségével Bluetooth technológián keresztül valósul meg igencsak leegyszerűsítve az üzletkötők munkáját.

A feketegazdaságot erősítő készpénzhasználat helyett  a Nemzetgazdasági Minisztérium  szívesebben  látna  minden gazdasági területen ehhez hasonló banki megoldásokat.  Jelenleg 220 ezer NAV-hoz bekötött pénztárgépből csupán 100 ezer  rendelkezik POS terminállal, pedig nagyban megkönnyítenék az mPOS eszközök a futárok, a taxisok és a szerelők… életét is. A fizetési technológiák elterjedésével a bűnüldöző szerveknek rálátása nyílna a pénzügyi műveletekre.  Nagyobb eséllyel vehetnék fel a küzdelmet a szervezett bűnözés ellen, csökkenthetnék az áfacsalást és a bejelentés nélküli munkahelyek számát.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.