Audi A1 - Ötcsillagos törésteszt
- Az Euro NCAP végzi az autók biztonságtechnikai besorolását, töréstesztjét annak érdekében, hogy a az utasok biztonsága a nehéz helyzetekben is megfelelő legyen. Nos az Audi újdonságát az A1-et is alávetették a tesztnek. Az eredmény önmagáért beszél. Mind a felnőtt utasok, mind a gyerek utasok nagy biztonságban vannak. Az ötcsillagos minősítés azt jelenti, hogy az Audi A1 kategóriájának egyik legbiztonságosabb autója.


Az Euro NCAP követelményrendszere jelentősen felülmúlja az Európai szabályozásokat. Ennek a rendszernek vetik alá az összes újonnan piacra kerülő autómodelleket. Az A1 esetében is ezt történt. A vizsgálat alatt a frontális, a hátsó és oldalsó ütközésnél a vezető és az első utas esetében olyan eredményeket mértek a szakemberek, hogy az ötcsillagos minősítés egy percig sem volt kétséges. A kiváló eredményt a gyermek-utasok védelmének eredményei tovább fényesítették.

A szervezet azonban nem csak a bent ülő utasok védelmével foglalkozik, hanem a külső szereplőkkel is így a gyalogosokkal és a kerékpárosokkal. Az A1 tervezői szem előtt tartották ezt is és az orrkialakítással kívánják enyhíteni a külső behatás következményeit. Az Audi ezeken felül további fejlesztésekkel igyekszik a balesetek megelőzésének területén is eredményesnek lenni. Az A1 fejlesztésénél figyelembe vették ezt a tényt és már a kezdetektől így alakították a széria-felszereléseket, mint pl: menetstabilizáló rendszer.

A szervezet 13 éves működésének alapvető célja a közúti közlekedés biztonságának kialakítása, védelme. Éppen ezért nagyon fontos, hogy egy új modell milyen eredményekkel zár. Nos az A1 szinte az összes kategóriában kiváló minősítést szerzett.

 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.