Axa lakásbiztosítás kalkulátor, új szereplő a lakásbiztosítás piacon!

Pillér Otthonbiztosítás! Ez a neve a 2011 áprilisától elérhető új lakásbiztosítási terméknek. Ezzel az AXA Csoport az utasbiztosítások mellett a lakásbiztosítások területén is megkezdte értékesítését a nem-életbiztosítási piacon. Az indulás mellé az AXA Csoport vezetői egy igen komoly célt is kitűztek. A lakásbiztosítások területén egy évtizeden belül, az első 5 hely valamelyikére pályázik, a hazai lakásbiztosítók körében.


Köztudott, hogy az AXA Csoport
a világon számos országban jelentős piaci részesedéssel bír a nem-életbiztosítások területén. Magyarországon most gondolták úgy, hogy a banki, és biztosítási portfóliójukat bővítsék. Hazánkban a lakásbiztosítások területén az elkövetkező években jelentős növekedés várható, mely indokolttá tette ezt a lépést. Ezen felül a lakásbiztosítás egy olyan szegmens, mely valóban képes jelentős profitot termelni, és a befektetés megtérülése is gyorsabbnak mondható a többi szegmensénél.

A Pillér Otthonbiztosítás az ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére törekszik. A három pillérre épülő biztosítási csomag szolgáltatásban egymás fölé nő, melyet a kiegészítő modulokkal lehet teljessé tenni. Az első pillért a vezetőség azoknak az ügyfeleknek ajánlja, akik csak a lakáshitel feltételei miatt kötnek lakásbiztosítást. Ebben a modulban az úgynevezett elsődleges kockázatok kaptak főszerepet. Az igazi áttörés a második pillérnél tapasztalható, ahol a kockázati elemek úgy tevődnek össze, mely eddig a hazai lakásbiztosítási piacon, csak a prémium kategóriás termékeknél volt tapasztalható. A harmadik pillér teljesen igazodik a kor újabb és újabb kockázataihoz, és már olyan káresetekre is térít, mint például a grafiti eltávolítása.


Partneri kapcsolat

proviti partner

Facebook

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 14 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett!

A biztosítási szerződés megkötését követően csak a rendszerünk által megküldött alkuszi megbízási szerződést kell visszaküldenie részünkre aláírva faxon, e-mailben, vagy postán, esetleg személyesen, a többi teendőt mi elvégezzük Ön helyett! A magyarországi alkusz biztosítási piacon egyedülállóan gyorsak vagyunk, így a megbízás megérkezését követően a lehető leggyorsabban Önnél lesz az igazolása.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2014 - Proviti.hu
.