Segítünk Önnek!


Elakadt a biztosítás kötésben?

Nem probléma!

Hívjon minket a 06-70-330-6065 -ös számon és segítünk megkötni biztosítását.

Keresés


Fontos tudniuk az szerződéskötőknek, hogy a kötelező biztosítás díját 2012-től a tervezett baleseti adó bevezetése megnöveli, mivel az új adó mértéke az alapbiztosítás 30 százaléka lesz, így minél olcsóbb szerződést sikerül kötni, annál kevesebb lesz a rárakodó plusz adóteher.

 

Az idei díjak már a Proviti Biztosítási Alkusz oldalán is elérhetők, a kötelező biztosítás kalkulátor használatával nem csak a kedvezőbb díj elérése lehet nagy előny, hanem az is rögtön kiderül, hol lehet kötelező biztosítást kötni olcsón, percek alatt. Oldalunkon összehasonlíthatja 14 biztosító ajánlatát.

Kötelező biztosítás díjszámoló - 14 biztosító díja egy helyen!

Nálunk a kötelező biztosítás online kötése is nagy előnyt jelent az ügyfeleknek, hiszen a kalkulátor segítségével nem csak az derül ki azonnal, hogy hol lehet kötelező biztosítást kötni olcsón, de az így kötött biztosításoknál akár 40 százalék kedvezmény is elérhető. Ezzel lehetővé tesszük, hogy mindenki kössön vagy váltson, aki kedvezőbb díjat talál!

A weboldalunkon biztosítást kötők előnyben vannak az egy egy adott biztosítónál kötött szerződésekkel szemben, hiszen itt egy helyen 14 biztosítóból választhat, valamint felajánljuk az összes adható kedvezményt is, és nem utolsó sorban levesszük ügyfeleink válláról a teljes ügyintézés terhét, mindezt árgarancia nyújtása mellett és ingyenesen.

Partneri kapcsolat

proviti partner program

Facebook

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 14 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett!

A biztosítási szerződés megkötését követően csak a rendszerünk által megküldött alkuszi megbízási szerződést kell visszaküldenie részünkre aláírva faxon, e-mailben, vagy postán, esetleg személyesen, a többi teendőt mi elvégezzük Ön helyett! A magyarországi alkusz biztosítási piacon egyedülállóan gyorsak vagyunk, így a megbízás megérkezését követően a lehető leggyorsabban Önnél lesz az igazolása.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2014 - Proviti.hu
Érvényes CSS!
.