K&H kötelező biztosítás
- Döntsön okosan a K&H biztosítóval...

K&H Kötelező biztosítás kalkulátor, kötés, váltásA kötelező felelősség-biztosítás mindenki számára kötelező, aki a tulajdonában lévő gépjárművel a közúti közlekedésben részt kíván venni. A biztosítók többségéhez hasonlóan a K&H Biztosító is kedvezményekkel igyekszik enyhíteni a kötelező fájdalmat. Számolja ki a kalkulátorunk segítségével a K&H biztosító kötelező biztosítási ajánlatát és hasonlítsa össze az összes biztosító ajánlatával. A legjobb ajánlatot kiválasztva kösse meg szerződését Online!


A K&H biztosítónál igénybe vehető általános kedvezmények:

- ha a K&H-nál van egy érvényes Bonus osztályba sorolt felelősség-biztosítása akkor a második szerződésre 10% kedvezmény (A00 kedvezmény)
- új gépjármű esetén 10% kedvezmény
- 10% gyermekkedvezmény
- nem jogi személyek esetén 10% kármentességi kedvezmény
- díjfizetési ütem szerinti kedvezmények, 8% éves, 4% féléves díjfizetésnél
- a 10 évnél idősebb autókra 10% kedvezmény
- 10% online kedvezmény, az alkuszoknál kötött szerződésekre

A kedvezmények együttesen nem haladhatják meg a 40%-ot.

A minőségi ügyintézés alapja a pontos és gyors kiszolgálás. Oldalunkon online kiszámolhatja kötelezőjének a díját és meg is kötheti online az összes kedvezmény igénybevételével. K&H kötelező biztosítás - kalkulátor, kötés, váltás. Nézze meg 14 biztosító árajánlatát egy helyen!

K&H kötelező biztosítás 2014 / 2015 kalkulátor olcsó árakkal

Az előző kampány egyik legnagyobb nyertese feltétlenül a K&H Biztosító. A társaság jól mérte fel a piaci változásokat és olyan díjakkal és kedvezményekkel jöttek ki, melyek tömegeket vonzottak. A több százezer új szerződés stabilizálta a biztosító helyzetét a piacon. Azonban az élet nem áll meg. Már most elkezdtek azon dolgozni, hogy legalább ennyire sikeres legyen a következő évi szezon is.

Kötelező biztosítás díjszámoló - 14 biztosító díja egy helyen!

Gazdasági szakemberek véleménye szerint a kötelező biztosítások átlagdíjának csökkenése tovább folytatódhat. A K&H Biztosító vezetősége ezt a csökkenést 10% felettinek jósolják. A díjak csökkenését több tényező együttes hatása miatt várják. A kevesebb autós és az objektív felelősség bevezetése miatti kevesebb baleset jelentős mértékben javította a kárstatisztikát, ami segíti a díjak csökkenését, valamint a piacon kialakult verseny és az új szereplők részvétele szintén a díjak csökkenését eredményezheti. Érdemes lesz tehát figyelemmel kísérni miként alakítják a díjaikat a biztosítók.

Előzmények!

1998-ban a az ABB és több neves belga pénzintézet összeolvadásával megalapították az európai mércével is jelentős erejű KBC csoportot. A KBC többségi tulajdont szerzett a Kereskedelmi és Hitel Bank rt.-ben. A 2000 körüli időszakban Magyarországon így több olyan pénzügyi szolgáltatói is jelen volt a pénzpiacon, aki a KBC érdekeltségébe tartozott. Így az addigra már jelentős piacot szerző Argosz biztosító és a Kereskedelmi és Hitelbank is. 2005 nyarán aztán egyesítették a pénzintézeteket és megalkották a végleges formát. A K&H Életbiztosító és a K&H Általános biztosító 2006-ban egyesült és hozta létre a K&H biztosítót, mely így már a magyar biztosítási piacon felmerülő igények teljes körű kiszolgálására készen állt. A gépjármű biztosítási piacon elkezdett tevékenysége a biztosítónak hamar eredményre vezetett. A biztosító társaság igen népszerű a motorkerékpárosok körében az ügyfélbarát díjai miatt. Nagy valószínűséggel, ezzel a jövőben sem kívánnak szakítani, sőt további ügyfelekkel szeretnék bővíteni állományukat.

Az, hogy a K&H Biztosító, milyen kedvezmény csomaggal rukkol elő a kötelező biztosítás kampány során, nem lehet még tudni. Az azonban biztosra vehető, hogy nem fog lemaradni a vetélytársaktól. A K&H biztosító jövő évre vonatkozó díjait leghamarabb az oldalunkon fogja megtalálni a kötelező biztosítás 2011 kalkulátor rendszerében. A kalkulátor árgaranciát vállalva keresi meg Önnek pár pillanat alatt, hogy mennyibe fog kerülni a K&H biztosító kötelezője. A kötelező kalkulátor segítségével össze is hasonlíthatja a díjat a többi biztosító díjával. Így Ön biztosan a legkedvezőbb ajánlatot fogja kapni. Amennyiben sikerült megtalálnia a leginkább kedvező ajánlatot, nálunk a kötelező biztosítás 2011 kalkulátor segítségével szerződését meg is kötheti. Ezzel gyakorlatilag a biztosító váltás folyamatát tudja végrehajtani az oldalunkon. Az online biztosítási ügymenet teljesen ingyenes.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Lakásbiztosítás kalkulátor

Gyors lakásbiztosítás díjkalkulátorunk segítségével egyszerre több biztosítói díjat vethet össze, melyből gyorsan kiderül az is, hogy melyikkel érdemes szerződést kötnie. A lakásbiztosítás megkötését követően is számíthat ránk minden nemű kérdésével kapcsolatosan!

A Proviti online alkusz segítségével nagyon gyorsan elintézheti lakásbiztosítás kötés vagy lakásbiztosító váltás feladatát, ráadásul online segítséggel!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.