Kötelező biztosítás megkötésének határideje

Jelentősen megváltozik a kötelező biztosítás szabályozása ettől az évtől. A számos változás, a kiszámíthatatlan díjak és az eltérő üzletpolitika miatt biztosítási szakemberek az eddigi legnagyobb biztosító váltást jósolják. Ez akár kétmillió autóst is érinthet. Éppen ezért most még inkább fontos a biztosító váltás folyamatának ismerése és dátumainak betartása.


A kötelező biztosítás megkötés határideje a biztosító váltás egyik leglényegesebb dátuma. Amennyiben nem figyelünk kellő képen könnyen érvényes kötelező biztosítás nélkül maradhatunk, amit csak a jelentős nagyságú fedezetlenségi díj megfizetése után pótolhatunk. Az oldalunkon igyekszünk minden lehetőséget és segítséget megadni minden ügyfelünknek, hogy időben és a legjobb feltételekkel hajthassák végre a biztosító váltás folyamatát.


Az első lépés a kötelező biztosítás felmondása. Erre évente egyszer a biztosítási évforduló előtt van lehetősége minden üzembentartónak. Nagyon fontos, hogy az új szabályozásnak köszönhetően ma már nem mindenkinek egységes a biztosítási évfordulója. Közel 150,000 autós már nem az év végi kampány folyamán válthat biztosítót.

A felmondás szabálya, hogy a biztosítási évforduló előtt legalább harminc nappal írásban a másik fél tudomására hozzuk döntésünket. Ezek után az oldalunkon található kötelező biztosítás kalkulátor segítségével kiszámolhatjuk, hogy melyik biztosító társaság kínálja a legkedvezőbb feltételeket, díjakat. Miután kiválasztottuk a legjobb ajánlatot, a kötelező biztosítás kalkulátor utasításait követve, a kötelező biztosítás megkötés határideje betartásával kösse meg új szerződését. Az egész folyamat csak perceket vesz igénybe. Csupán egy alkuszi megbízást kell a számunkra eljuttatnia, a többit mi elintézzük Ön helyet. A kötelező biztosítás megkötés határidejének betartása mellett az ügyintézés teljes egésze oldalunkon ingyenes.

 

Partneri kapcsolat

proviti partner

Facebook

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 14 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett!

A biztosítási szerződés megkötését követően csak a rendszerünk által megküldött alkuszi megbízási szerződést kell visszaküldenie részünkre aláírva faxon, e-mailben, vagy postán, esetleg személyesen, a többi teendőt mi elvégezzük Ön helyett! A magyarországi alkusz biztosítási piacon egyedülállóan gyorsak vagyunk, így a megbízás megérkezését követően a lehető leggyorsabban Önnél lesz az igazolása.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2014 - Proviti.hu
.