Kötelező biztosítás
 és casco biztosítás együtt kötés kalkulátor: Kösse meg kötelező biztosítás és casco biztosítás szerződését online, egy kalkulátor kitöltésével.  Díjszámítás, szerződés kötés itt! Mindegyik biztosító árajánlata itt, akár 40% kedvezménnyel! Tájékoztató megnyitása

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 14 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

Online casco biztosítás


Az online casco biztosítás kötés nagyon egyszerű folymat. Nem kell mást tennie, mint a megadott kérdésekre válaszolnia. Amint az alapadatokat megadta, több mint 10 casco biztosítás árajánlatot talál, melyből kedvére választhat.

Amint kiválasztotta melyik casco ajánlatot kéri, már csak a rendszerünk által megküldött megbízási szerződést kell visszaküldenie nekünk, ezt követően mi megkötjük Önnek a kiválasztott casco ajánaltot és továbbítjuk a biztosítója felé.

Casco biztosítás kötés, vagy váltás, intézze biztosításait a Proviti segítségével!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
Érvényes CSS!
.