Segítünk Önnek!


Elakadt a biztosítás kötésben?

Nem probléma!

Hívjon minket a 06-70-330-6065 -ös számon és segítünk megkötni biztosítását.

Keresés


Egyre több a lakásbiztosítások száma!
Piaci elemzők szerint az elmúlt időszakban megduplázódott a lakásbiztosítások száma. Felmérések alapján ma Magyarországon a lakások 60-70% van biztosítva, míg ez a szám néhány éve alig érte el a 35%-ot. Ez a fejlődés több tényezőnek köszönhető. Az egyik ilyen tényező, hogy a biztosítók felmérték az igényeket és ma már teljesen személyre szabható lakásbiztosítások köthetők.


A másik jelentős befolyás
az internet és a világhálón elérhető online alkuszok. Az oldalunkon működő lakásbiztosítás kalkulátor segítségével az ügyfél kényelmesen, néhány perc alatt, akár az otthonából intézve, kapja meg egyszerre az összes biztosító ajánlatát. Az ajánlatok átnézése után pár perc alatt kötheti meg szerződését úgy, hogy a lakásbiztosítása teljesen személyre szabott és a lehető legtöbb kedvezményt vette igénybe.

Figyelem: Lakásbiztosítás kalkulátor - Kedvezményes lakásbiztosítás online összehasonlítás és kötés!

Lényeges viszont, hogy az interneten kötött biztosításoknál nem minden fogalom tisztázódik az ügyfelek előtt. Érthető, hiszen nincs személyes tájékoztatás. Előfordulhat, hogy érthetetlenül áll az évfordulós levél előtt és nem érti miért növekedett a fizetendő díj. Amellett, hogy a levélben egy idegen kifejezéssel magyarázzák: indexálás

Mit is jelent az indexálás? Kötelező ez az ügyfélnek?

Az indexálás nyers fordításban értékkövetést jelent. A biztosító társaságok a biztosítási évfordulón felülvizsgálják az értékeket és megpróbálják azt reálértéken tartani. Általában ez az érték követi az infláció mértékét. Nagyon fontos dolog, hogy nem csak a biztosítás díja emelkedik a lakásbiztosítás indexáláskor, hanem a biztosítási összeg is. Itt érdemes megemlíteni, hogy a gyarapodást az ingóságoknál is be kell jelenteni a biztosítónak. Erre az esetleges kárrendezésnél lehet szükségünk. Összegezve, tehát a biztosítók az indexálással tartják lakásbiztosításunk reálértékét.

Az évfordulós levélre, melyben az indexálásról kapjuk az értesítést, természetesen válaszolhatunk nemlegesen is. Ebben az esetben a biztosító részére el kell juttatnunk a nemleges választ az évforduló előtt legkésőbb 30 nappal, így sem a díj, sem a biztosítási összeg nem fog változni. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a nemleges válaszokkal könnyen alul biztosítottá válhat az ingatlanunk.

 

Partneri kapcsolat

proviti partner program

Facebook

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 14 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett!

A biztosítási szerződés megkötését követően csak a rendszerünk által megküldött alkuszi megbízási szerződést kell visszaküldenie részünkre aláírva faxon, e-mailben, vagy postán, esetleg személyesen, a többi teendőt mi elvégezzük Ön helyett! A magyarországi alkusz biztosítási piacon egyedülállóan gyorsak vagyunk, így a megbízás megérkezését követően a lehető leggyorsabban Önnél lesz az igazolása.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2014 - Proviti.hu
Érvényes CSS!
.