Közel 200,000 ügyfél
élvezi a Signal Biztosító által nyújtott, versenyképes biztosításait, melyet a kedvező díjakkal és az értékarányos szolgáltatásokkal igyekeznek fenntartani. Az anyavállalat által biztosított stabilitás további lehetőséget kínál a töretlen fejlődésnek. A casco biztosításokra akkor van szükség, amikor olyan nem várt esemény kárt okoz a gépjárművükben ahol a felelősség nem vagy csak részben megállapítható.


A Signal Biztosító a biztonságot nyújtó fedezetet egy sor kedvezménnyel kínálja.

- jelentős kedvezmény, hogy a biztosítók nagy többségétől eltérően a Signal cascónál külön díj megfizetése nélkül bele tartozik az alapfelszereltségbe a klíma, az ABS, és a légzsákok
- helyreállítás esetén nem számolnak avultatást
- külön kedvezmény a hűséges ügyfelek részére
- különböző kedvezmények járnak a jól fizető ügyfeleknek a fizetés módja és a fizetési ütemnek megfelelően
- kiegészítő biztosításokkal baleset- és poggyászbiztosítást is fel lehet venni a kockázatviselési körökbe

A minőségi ügyintézés alapja a pontos és gyors kiszolgálás. Oldalunkon kiszámolhatja casco biztosításának a díját és meg is kötheti online az összes kedvezmény igénybevételével. Signal casco biztosítás - kalkulátor, kötés, váltás, online itt!

Tipp: Casco biztosítás kalkulátor - 11 biztosító kedvezményes online casco biztosítás árajánlata egy helyen!

 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Lakásbiztosítás kalkulátor

Gyors lakásbiztosítás díjkalkulátorunk segítségével egyszerre több biztosítói díjat vethet össze, melyből gyorsan kiderül az is, hogy melyikkel érdemes szerződést kötnie. A lakásbiztosítás megkötését követően is számíthat ránk minden nemű kérdésével kapcsolatosan!

A Proviti online alkusz segítségével nagyon gyorsan elintézheti lakásbiztosítás kötés vagy lakásbiztosító váltás feladatát, ráadásul online segítséggel!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.