Aegon Biztosító Zrt

Az Aegon Biztosító Zrt. teljesen jogosan kiérdemelte a piacvezető biztosító társaságok közötti előkelő helyezését. A  kötelező biztosító váltás időszakában is, a kedvezményes díjainak köszönhetően szintén dobogós helyen szerepelt a biztosító társaságok között. Az Aegon Biztosító online piacszerzési törekvései is kecsegtető eredményeket produkálnak!  


Tudjon meg többet az Aegon Biztosító Zrt.-ről!


Az Aegon, Magyarországon már több évtizede jelen levő vállalat mely mindig az ügyfeleinek próbálja a maximumot adni. Az Aegon Magyarország négy féle irányban mutatja meg ügyfeleinek hogy mindig számíthatnak rá, legyen az befektetési, hitel vagy nyugdíj pénztári ügyintézés a biztosítás-ok mellett. Vállalatunk az országban a legnagyobb élet és vagyon biztosítás illetve a befektetési piac kiemelkedői közé tartozik.

Az Aegon csoport kidolgozott egy olyan konstrukciót mely az életbiztosításban nem csak védelmet hanem megtakarítási módozatokat is felajánl. Hosszú távon gondolkodik mert az ügyfeleinek megbízhatóságra van szükségük. Az élet biztosításában olyan lehetőségek rejlenek mely gyermeke jövőjére is hatással vannak, a nyugdíjas években lévőknek pedig számtalan opciókat dolgoztak ki hogy a nyugodt életet tudják maguknak biztosítani. Nem feledkeztek meg a lakás hitelt igénylőkről sem, akiknek elengedhetetlen a szerződésük érvényesítéséhez és fedezetéhez egy jól kidolgozott élet-biztosítás.

Az Aegon biztosító mindig próbál az ügyfeleinek új termékeket és szolgáltatásokat nyújtani, így volt ez az euró díjfizetésű kockázati biztosítással is. Az új szolgáltatás lehetősségek teli kedvezményeket rejt magánszemélyeknek illetve cégek vezető beosztású embereinek is. Kimondottan hölgyekre is gondoltak mikor kifejlesztették az egészség biztosítást megtakarítási koncepcióval. Az ügyfelek úgy alakítják a szerződésüket, ahogy nekik megfelelő a feltételek betartásával, kiválasztható időtartamokkal még kedvezőbb lehetősségekkel élhetnek.

Az Aegon Lakásbiztosítással védelmet és nyugodt pillanatokat élhet meg mivel a lakásbiztosítással vagyontárgyait is biztonságban tudhatja. Az Aegon Magyarország biztosító lakásbiztosításait két módozattal bővítette, hogy a különleges károkban számíthassanak rá az ügyfeleik. Exkluzív illetve az assistance számtalan biztonságot nyújt. Gondoltak azokra is, akik a tetőtől a padlásig szeretnék biztosítani az értékeiket, nekik nyújt segítséget a társasház és a lakás szövetkezett komplex biztosítás.

Aegon casco biztosítást sikerült úgy kialakítaniuk, hogy az Ügyfeleik az alap és a kiegészítő módozatokból saját maguk igényeikre tudják összeállítani a szerződésüket.

AEGON Biztosító - Milyen pluszokat ad Önöknek?

Az Aegon Biztosítónak, az ügyfelek a legfontosabbak, ezért is döntöttek úgy, hogy meggyorsítják a kárrendezés menetét. Lehetőséget adnak az Ügyfeleknek hogy a kommunikáció minden lehetőségét kihasználhassák: telefon, fax, email stb. a bekövetkezett károk rendezésének elindításához.

Aegon Biztosító - KGFB (kötelező biztosítás, kötelező gépjármű felelősség-biztosítás)

Tudja Ön, hogy miért kell és mire való a kötelező biztosítás?

 1. azoknak kell a kötelező biztosítás, akik forgalomban tartott gépjárművel rendelkeznek,
 2. a kötelező biztosítás mindig a másoknak okozott károkban nyújt megfelelő biztonságot,nyugalmat a gépjármű használójának.
 3. a balesetek illetve kármentes évektől függ, hogy kinek milyen bonusa-malusa van a kártörténeti igazoláson.
 4. A Proviti Biztosítási Alkusznál nincs sorban állás, nincs zárva tartási idő, mi mindig nyitva vagyunk, legyen az éjjel vagy nappal! Az online kötelező biztosítás kötését nyugodtan ránk bízhatja, mert az internet segítségével gyorsan és egyszerűen végig kísérheti az szerződés legfontosabb pontjait. Díjfizetés miatt sem kell aggódni, mert a halasztott díjfizetés is lehetséges nálunk.


Aegon kötelező biztosítás kedvezményeik :

 1. ha önnek van, 15 év alatti gyermeke kedvezményekben részesülhet
 2. vagy ha a kötelező biztosítás ( KGFB ) mellé még casco biztosítás is az AEGON Biztosítónál köti meg, még több kedvezményben részesül
 3. ha hitelre van szüksége, nincs jobb, mikor minden egy helyen van a kötelező biztosítás, casco biztosítás, és még a hitel is, ennél nagyobb biztonság már nem is kell!
 4. és ha ön nyugdíjas az Aegon Önökről is gondoskodik! Vegye igénybe nyugdíjpénztári konstrukcióikat.
 5. ha az előző két esztendőben kármentesen vezetett akkor 40%-os kötelező biztosítás kedvezményben is részesülhet.


Aegon kötelező biztosítás és casco biztosítás együttesen? Igen!!!

Casco biztosítás kalkulátor

Igen lehetséges ez egy kihagyhatatlan lehetősség a gépjármű üzembentartójának.

Mi a feltétele?

 1. ha önnek a gépjárműje elmúlt négy éves vagy annál idősebb,
 2. kiegészítő biztosításra is van lehetőssége ( baleset, assistance )
 3. ön dönt milyen módozatokkal és milyen konstrukciókkal szeretné a szerződését
 4. casco biztosítás bónusz 4 fokozattól 30%-os bónusz kedvezmény jár
 5. a díj függ az önrésztől, lakcímtől, szerződő életkorától, hengerűrtartalomtól és a gyártmánytól.


Ha mindig is félt a leginkább előforduló balesetektől, legyen szó törés, elemi, tűz, lopás illetve üvegkárról, akkor Önnek a legmegfelelőbb az autó bonusz casco biztosítás. Védelmet biztosít még ismeretlen személy által okozott balesetre illetve károkra.

AEGON Biztosító Zrt. – Több mint biztosító...

És ha önnek van kötelező biztosítás szerződése, de nincs bónusza?

Nem probléma, megoldjuk. Lehetőssége nyílik rá utólag is megkötni a autó bónusz casco biztosítást. Ilyenkor a kötelező biztosítás díjfizetési ütemben fizetheti tovább mindkét szerződését és nem kell aggódni a külön csekkek miatt. A szerzősét online is megkötheti nálunk.


Az Aegon Biztosító Zrt.
széles termékpalettájáról nem hiányozhat az utasbiztosítás. Ezzel is szeretnék az ügyfelek igényeit teljes körűen kielégíteni. Az Aegon utasbiztosítással a nyaralása nyugodt lehet, mert ha mégis nem várt esemény történne az Aegon utasbiztosítás segít Önnek!

Add a comment


A ma egyre sűrűbben
előforduló szélsőséges időjárás miatt folyamatosan nő az igény az épületbiztosításokra. Az Aegon Magyarország Biztosító Zrt. a felmerülő igények kielégítésére többek mellett a lakóközösségeknek a Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosítását ajánlja.

Add a comment


Ma Magyarországon az emberek
legnagyobb részének a legértékesebb vagyontárgya a lakása, háza és a benne lévő ingóságai. Ezeknek az értékeknek a megóvása, melyeknek a megszerzése néha egész életen át tart, nagyon fontos dolog.

Add a comment


Aegon kötelező biztosítás
- Garantált a kedvező ár!

Aegon kötelező biztosítóA kötelező gépjármű felelősség-biztosítások terén az Aegon Biztosító az igen éles piaci verseny miatt rengeteg kedvezménnyel szeretné biztosítani a megfelelő ügyfélszámot. Érdemes alaposan áttekinteni, mert akár 40% díjat is spórolhatnak az ügyfelek.

Add a comment


A casco biztosítások a külső behatás
által okozott károkat téríti, melyek lehetnek elemi károk, tűzkárok, töréskárok illetve üvegkárok. Az alapbiztosításokat kiegészítő biztosításokkal természetesen lehet bővíteni, sőt a mai biztosítási igényeknek megfelelően léteznek már részleges casco biztosítások is. Az Aegon casco biztosítás két casco csomaggal áll meglévő és leendő ügyfelei rendelkezésére, melyek segítségével teljesen egyénre szabott biztosítási csomag alkotható.

Add a comment


Amennyiben
az Aegon biztosítót keresné, szüksége lesz a társaság elérhetőségeire! Ezeket a weboldalunkon könnyedén megtalálja!

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.