AIG Biztosító Zrt


A biztosító piacon létezik egy bizonyos társaság, melynek neve AIG Biztosító Zrt. Ennek a biztosítónak szinte mindenre kiterjedő szolgáltatási palettája van, így aki érdeklődik, az nagyon sok biztosítási csomag közül tud válogatni. Számtalan konstrukcióval várják az ügyfeleket, bőven lehet szemezni és meg tudja találni az önnek legmegfelelőbb biztosítási csomagot, legyen esetleg cége vagy fuvarozó vállalata. Az AIG Biztosító Zrt ügyfeleinek száma közel 70 millió, akik igazolni tudják, hogy mennyire jó ez a biztosító. Ezért nem szabad elszalasztania a lehetőségeket, amit ez a társaság pusztán azzal kínál, hogy jelen van és ajánlja a termékeit. Azt viszont mindenképpen tudni kell, hogy nagyon sok baleset és kár ellen nyújt nagyon biztonságos védelmet, de ezt a vásárlók száma is híven tükrözi.

De a másik érdem, hogy nagyon széles az a készlettár, ahonnan lehet válogatni. Az AIG Biztosító Zrt. a világ egyik vezető vagyon- és felelősség biztosító társasága. Azt tudni kell, hogy nem életbiztosítási cégként ismert a cég. Nagyon nagy szakmai tapasztalatával hihetetlenül jó kezekben van az olyan ügyfél, aki őket választja, de az ügyfelek száma szintén tükrözi ezt az elégedettséget. A pénzügyi helyzet, amiben a cég van, elég biztonságot ad, így a károk kifizetése nem okoz soha gondot. Az AIG Biztosító a Csoportos baleset- és Betegbiztosítással részt vesz a gazdálkodással foglalkozó cégek alkalmazottjainak biztosításában is. Műtét vagy betegség során ezek mind hasznos módozatok és az egészségügyi ellátás megtérítésében is segítséget, támaszt nyújt, ami a gyorsabb felépülés érdekében kulcsfontosságú.

Az AIG Biztosító Zrt. ajánlatai a kalkulátor segítségével könnyen kiválaszthatók és testre szabhatók, így csak a kalkulátornak a használatát kell elsajátítania és már csak meg kell kötnie azt a biztosítási csomagot, amelyiket szeretné. Tehát mindenképpen látogasson el oldalunkra, hogy az önnek legmegfelelőbb biztosítást tudja magáénak és ne kelljen a miatt aggódni, hogy esetleg lemarad az AIG bármelyik új szolgáltatásáról.


A 2014. március 15.-ei Ptk. módosulás sok téren befolyásolja a különféle biztosítási módozatok alakulását is. Igen nagy fontosságot lehet most már tulajdonítani a cégvezetők felelősségbiztosításának, mivel ma már a vezető tisztségviselők saját vagyonukkal is felelnek a cég által okozott kár esetén, melyet harmadik személy felé okoznak. Sőt ezen felül amennyiben a cégnek hitele van és ezen a téren adódik gond, a hitelező a vállalkozás felszámolásakor minden további nélkül érvényesítheti igényét a vezetővel szemben is.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.