Allianz Biztosító Zrt

Az Allianz Biztosító Zrt. volt az első és elég sokáig az egyetlen pénzügyi beruházó Magyarországon. A biztosító számára nagyon fontos az Ügyfelei megelégedése, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a biztosítási módozataik népszerűségére, köztük a kötelező biztosítás módozatra is. A kötelező biztosító váltás kampányában a legtöbb kötelező biztosítás szerződést az Allianz Biztosító Zrt. tudja rendszerint megkötni és eme prioritásra nagyon odafigyel.

Allianz – A pénzügyi megoldások háza - Az Allianz németországi székhelyű biztosító társaság, mely a magyar pénzügyi terület első és egyben legnagyobb nyugati beruházója volt. Európában kivívta magának a piacvezető címet és világszerte az egyik legnagyobb biztosítás és pénzügyi szolgáltató.

Alaptevékenysége 4 részre tagozódik:

 1. vagyon- és baleset-biztosítás
 2. élet és egészségbiztosítás
 3. vagyonkezelés
 4. banki szolgáltatások


A 2007-es év összes bevétele nagyobb volt mint 120 milliárd euró. Világszerte nyújt biztosítás-t cégeknek, vállalkozásoknak, befektetési és vagyonkezelési szaktudását magába foglaló Allianz, az első öt nemzetközi vagyonkezelő közé sorolható. A világ több, mint 70 országában nyújt ügyfelei részére biztosítási és pénzügyi megoldásokat. Az Allianz számtalan országban piacvezető pozíciót tölt be. Az Allianz Csoport ügyfelei számára a legnagyobb szaktudást, tapasztalatot biztosítja testvérvállalatain keresztül, a legújabb szakmai módszerekhez hozzáférést biztosít. Financiális stabilitását jól mutatja, hogy részvényei számos tőzsdén szerepelnek.

Kötelességének tekinti, hogy:

 1. ügyfeleik számára az életkörülményeiknek és igényeiknek megfelelő, teljes körű szolgáltatást nyújtson pénzügyi területen.
 2. a piacon megőrizze versenyképességünket, és ezt a legnagyobb ügyfél megelégedettség mellett vigye véghez.
 3. eredményessége megőrzése érdekében állandóan kutassa az új üzleti alternatívákat.
 4. ügyfeleihez alkalmazkodó, rugalmas, gyors, megbízható üzleti folyamatokkal rendelkezzen.


Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, (KGFB), Kötelező Biztosítás

Tudja mit jelent a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás? Ha elsőként arra gondol, hogy kötelezettséget, rendben van, de nem csak kötelezettség, hanem védelem és biztonság a váratlan pillanatok ellen. Az Allianz Biztosító az Ügyfeleinek egyszerű, áttekinthető és nagy szolgáltatási színvonalat kínálunk.

A kötelező gépjármű felelősség-biztosítás (kötelező biztosítás, KGFB) a gépjármű vezetője által másoknak okozott károkat térít meg. A szerződés határozatlan időtartamra szól, kivéve azokat az eseteket, amikor a gépjármű forgalmi engedélye határozott időre lett kiállítva.

Négy eseti lehetőség van a biztosítás díj megfizetésére. Ügyfelünk választhat, hogy havonta, negyedévente, félévente vagy évente kívánja megfizetni a díjat. Ez történhet csoportos beszedési megbízással, átutalással vagy csekken. (A csekkes díjfizetés esetén nem választható a havi gyakoriság.) A szerződés megkötése után a biztosítási időszak tartalma alatt a kötelező biztosítás szerződés csak érdekmúlás esetén szüntethető meg. Azok a szerződő felek, akik személygépkocsira, tehergépjárműre, autóbuszra, motorkerékpárra, közúti vontatóra vagy mezőgazdasági vontatóra kötött gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkeznek, a bonus-malus rendszerbe tartoznak. A díjak megállapításánál a megfigyelési időszakot veszik figyelembe, melyet a 190/2004. (VI.8.) számú kormányrendelet szabályoz, melynek értelmében minden év január 1-étől december 31-ig tart.

Az a tulajdonos (üzembentartó, vagy akit a gépjármű forgalmi engedélyébe bejegyeztek) aki a megfigyelési időszak során, legalább 9 hónapig érvényes gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezett és kárt nem okozott, vagy ha okozott azt megtérítette a biztosítónak BONUS jogosultságot szerez. Az Allianz Biztosító azoknak az ügyfeleinknek, akik másoknak kárt okoztak (miután kártalanította a károsultat) károkozói értesítő levelet küld, melyben tájékoztatás áll az okozott kár összegéről, és ha a kár összege nem haladja meg az 50000 ft-ot, akkor lehetőséget kínálunk, hogy a károkozó a biztosító részére megtérítse a károsultnak kifizetett kártérítési összeget. Az egy lehetőség nem kötelező!

Amennyiben a gépjárműre nincs érvényes kötelező gépjármű felelősség-biztosítás megkötve, a másnak okozott kárt a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) rendezi a kártalanítási számla terhére. Ilyen esetben a károkozónak meg kell térítenie a MABISZ részére a kifizetett kártérítési összeget és az azzal kapcsolatos költségeket.

Allianz Kötelező Biztosítás - Oldalunkon kiszámíthatja minden biztosító társaság ajánlatát és a kiválasztott kötelező-t meg is kötheti online.

Allianz Casco Biztosítás - Mindenki másképp vezet, él és mindenki más és más októl fél. Váratlan pillanatokkal bárki szembesülhet, ezért az új Allianz Casco Biztosítás személyre szabott lehetőséget kínál. Ön mitől félti legjobban autóját?

Koccanástól, jégesőtől, széltől, rongálástól? Vagy attól, hogy a nehéz munka árán megszerzett gépjárművét egyszer csak nem találja a helyén, és ráadásul még hitel is volt rajta? Vagy ezek összességétől? Ezért hozta létre Önnek az Allianz Biztosító az új Allianz Casco Biztosítást, mely az Ön által egyedileg összeállított variációkban kínálja a kockázatcsökkentés módját.

Allianz casco - Biztosítékot nyújt:

 1. elemi kárra (pl: villámcsapás, árvíz, belvíz, jégverés, hónyomás által okozott kár stb…)
 2. lopásra (teljes, részleges)
 3. rablásra
 4. töréskárra
 5. rongálásra


Ezen kívül további más kiegészítő biztosításokat is kínálunk, mellyel gondoskodhat védelméről:

 1. kiegészítő élet- és utasbiztosítás
 2. kölcsöngépjármű-biztosítás
 3. Euro kár-és jogvédelem biztosítás
 4. Poggyászbiztosítás


Miért válassza az Allianz Casco Biztosítást?

 1. különféle variációkban összeállíthatja casco biztosítás szerződését
 2. biztosítás védelmét különféle biztosítási lehetőséggel teheti teljessé
 3. önrészét rugalmasan alakíthatja
 4. biztosítási díját kedvezményekkel is csökkenthet
 5. új bónuszrendszert veszünk igénybe
 6. gyors,átfogó kiszolgálást kap kár esetén
 7. biztosításának területi hatályát Ön választhatja
 8. díjszámításunk értékalapú


Még egy pozitívum az Allianz Casco Biztosítás mellett.

Biztosítja:

 1. teljes gépjárművének széria- és extra tartozékait
 2. kötelező tartozékokat
 3. igazoltan beépített lopásgátlót és hifi berendezést 250 0000 ft-ig


Kínálatunkból megtalálhatja gépjárműve, Ön és családtagja számára legmegfelelőbb biztosítási variációt, megfizethető áron!


Készítsen elő egy papírt és egy tollat, mert itt találhatóak az Allianz Biztosító elérhetőségei!

Add a comment


Ma már egyre több biztosító
gondolja úgy, hogy az ügyfelek maximális kiszolgálásának alapfeltétele az, hogy minden biztosítási igény kielégítésére nyújtsanak megoldást. Az Allianz Biztosító Zrt. üzletpolitikája is ebbe az irányba megy, így nélkülözhetetlen, hogy a termékpalettáján ne legyen utasbiztosítás. Az Allianz Útitárs biztosítás, tehát a nélkülözhetetlen útitárs.

Add a comment


Az Allianz a társasház biztosítás
módozatát úgy alakította ki, hogy már az alapbiztosításban is közel 20 féle kockázatra vállal felelősséget. Ezekben a kockázatokban a közös tulajdon és a közösen használt épületrészeken kívül, külön díj megfizetése nélkül, az egyes lakók ingóságbiztosítása is fedezve van.

Add a comment


Otthonunk megóvásáért létrehozott
biztonsági program, mely több mint egy egyszerű lakásbiztosítás. Az Allianz Biztosító Zrt. nyújtotta lehetőséggel a lakásunk és vagyontárgyaink megóvása mellett élet- és baleset biztosítással kiegészítve egy komplex családi védelmet kapunk. Az Allianz lakásbiztosítás fedezetet nyújt a lakóépületekre, melléképületekre, a háztartási ingóságokra és a vállalkozásunk otthon tartott eszközeire. A kockázatviselés széles palettáját az alap és kiegészítő biztosítási modulok teszik lehetővé. Ezzel többek között fedezetet nyújt a tűz- és elemi károk, idegen jármű ütközése, beázás, csőtörés, üvegtörés, lopás, betöréses lopás, rablás, zárcsere költségeire.

Add a comment


A gépjármű biztosítás eddigi piacvezetője, a pozíció megtartásának érdekében, egy új slágertermékkel rukkolt elő a kötelező biztosítás módozatában. Az Allianz Biztosító új terméke az e-GFB kötelező biztosítás. Az e-GFB lényege, hogy különböző feltételeknek való megfelelés esetében a kötelező biztosítások díjaiból jelentős + árkedvezményben részesülhetnek az ügyfelek.

Add a comment


allianz logoA kötelező biztosítás
mindenki számára kötelező, aki a közúti forgalomba részt kíván venni a gépjárművével. A kötelező biztosítások díjai azonban igen eltérőek lehetnek. A biztosítás megkötése előtt mindenképpen tájékozódni érdemes, mert a körültekintés sok pénzt hozhat Önnek! Eme tájékozódásra és a díjak megismerésére ajánljuk weboldalunkat.

A biztosító társaságok mindenféle kedvezménnyel igyekeznek meggyőzni az ügyfeleket és ebből az Allianz biztosító sem marad ki ugyanúgy, ahogy a többi biztosító sem!

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.