Astra Biztosító Magyarországi Fióktelepe


astra biztosito magyarorszagi fioktelepeAz Astra Biztosítónak újítani kellett rengeteg területen, hogy az ügyfeleknek olyan minőségű szolgáltatásokat tudjanak nyújtani, amik megfelelnek az elvárásoknak. Kárrendezési központok könnyű elérhetősége az egyik kulcs. A termékportfóliók terén is sokat léptek előre. Ráadásul alternatív értékesítési csatornákat is nyitottak.  Az értékesítést teljesen átreformálták, bevonták az online értékesítési struktúrát. Tehát az Astra Biztosító ezeket a dolgokat eszközölte ahhoz, hogy megreformálja az egész szerkezetet. A piaci helyzet megerősítését tűzték ki célul évről évre és ez a folyamat tovább folytatódik. Az ügyfelek igényeit nagymértékben szem előtt tartják, rendkívül alaposan végzik munkájukat, legyen bármiről vagy bármilyen területről is szó. Minél közelebb akarnak kerülni az ügyfeleikhez és egy folyamatosan, dinamikusan fejlődő vállalatról van szó.

Jobbnak, gyorsabbnak és hatékonyabbnak lenni, ez az elv vezérli a céget. Piacvezető szerepük miatt az ügyfelek számíthatnak a stabilizációra. A legmagasabb színvonalon szeretnék nyújtani a szolgáltatásokat. Az Astra Biztosító anyavállalata fizette ki a legnagyobb kártérítési összeget eddig a román biztosítótársaság életében. Ez akkor történt, amikor egy Boeing 737-300-as a Henri Coanda nemzetközi reptéren felszállás közben összeütközött egy másik géppel. Ezért 10 000 000 USD-t kellett kifizetniük, ez volt a gép biztosítási díja és e mellett még egyéb díjakat is kifizettek.

1991-ben erőteljes szereplőként mutatkozott be az Astra a román biztosítótársaságok között. Nagy nemzetközi biztosítási tapasztalatokkal rendelkezik. A vállalat tradíciója két évtizedre nyúlik vissza. Nagy hírnévre és igen nagy tapasztalatra tettek szert a biztosítási szolgáltatásokat érintően, ami igen szép előnyökhöz juttatja őket a további biztosítókkal szemben. Körülbelül 240 kirendeltséget tudhatnak magukénak és összességében 60 biztosítási terméket kínálnak a piacon. Romániában az Astra Biztosító teljes lefedettséggel rendelkezik. Az egyik céljuk az új ügyfelek megszerzése mellett, a régi ügyfelek igényeinek kielégítése is. A továbbiakban is bizonyítani szeretnék az ügyfeleiknek, hogy van helyük a biztosítási szektorban, és hogy jól járnak az ügyfelek az Astra biztosítóval, bármelyik terméküket is választják. Az Astrának az egyik legfontosabb eleme a viszontbiztosítás, rövid, közép és hosszútávon egyaránt. Ez a társadalomnak pénzügyi biztonságot és előnyt jelent. A legjobb és legszéleskörűbb viszontbiztosító programmal rendelkezik a társaság. Teljes körű kockázatokra szóló szerződéseket tudhat magáénak. Viszontbiztosító brókerekkel és viszont biztosítókkal kooperál, szinte a világ minden táján. Nagy kockázatfedezési lehetőség van a cég viszontbiztosítási tevékenysége miatt. A globális gazdasági válság idején az Astránál dolgozó szakemberek viszontbiztosítási szerződésekről tárgyalnak erős pénzügyi stabilitással rendelkező viszont biztosítókkal és folyamatosan megerősítette e mellett a kapcsolatait velük, ezért az ügyfelek teljes biztonságban érezhetik magukat.

A biztosító termékei között természetesen ott szerepel elsők között a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás: Ezt azért nagyon fontos megkötni, mert e nélkül nem lehet kimenni a forgalomba vagy is ki lehet, de nagy büntetésre számíthat az, aki ennek hiányában kezd el közlekedni gépjárművével. A kötelező biztosítás arra jó, hogy ha mi okozzuk a balesetet, akkor kifizeti helyettünk az okozott kárt a biztosító. Az Astra KGFB mellé természetesen különféle kiegészítők biztosítások is köthetők, így például választható a Vihar casco kiegészítő, valamint a Pót autó kiegészítő. Az előbbi véd a hirtelen helyzetek fellépésekor, a Pót autó kiegészítő pedig egy segítség, amikor a járművünk használhatatlan és a javítás ideje alatt csereautóra van szükségünk. A casco biztosítás is igénybe vehető a társaságnál, ez váratlan károk ellen véd úgy, mint lopás, elemi károk vagy esetleges más történések, amikre nem számítottunk. A casco biztosítást nem kötelező megkötni, de egy felelősségteljes ügyfél tisztában van azzal, hogy ennek is rengeteg előnye lehet. Az Astra lakásbiztosításnál is ez a helyzet, véd az elemi károk ellen, betörések, lopások ellen és megvédi vagyontárgyainkat az esetleges károktól. Így minél jobban járunk, ha hamar megkötjük és egy bekövetkező káresemény során legalább anyagi fedezettel bírunk.

Természetesen az Astra Biztosítónak, mint minden más társaságnak saját fejlesztésű remek szolgáltatásai vannak, ilyen többek között a Csillag- Élet és közlekedési biztosítás: Ez a módozat a közlekedési balesetekből történő esetleges elhalálozás vagy baleset esetére biztosít minket. Utoljára jöjjön az Iránytű utasbiztosítás, ami a külföldi utazások idejére biztosít minket, ez is egy nagyon hasznos konstrukció, így biztosra veheti, bármelyiket is választja nem fog csalódni. Hogyha biztosításra van szüksége, akkor érdemes ezek közül válogatnia, hogy biztonságban érezze magát és, hogy mindent meg tegyen azért, hogy ne kelljen aggódnia semmiért. Az Astra Biztosító pedig minden szempontból megbízható társaság, ráadásul azt se felejtse el, hogy amennyiben ezt a biztosítót választja, akkor nagyon jól járhat, ha többféle szolgáltatást is itt vesz igénybe egy helyen, mivel az együttkötések szép kedvezménnyel járhatnak. Erre még pluszban jöhet egy megtakarítás, hisz aki szerződéseit az interneten keresztül köti meg, az még az online kedvezménnyel is számolhat.


A Pénzügyi Szervezetek Felügyelete körülbelül 110 millióny lejes tőkeemelésre kötelezte az Astra biztosító romániai anyacégét. Az már tudható, hogy a biztosítónak körülbelül azonnal 70 millió lejes tőkeemelést kell elvégeznie, ráadásul az év végig még további emelési kötelezettségek is várhatóak.

Add a comment


Az Astra Biztosítónak is egyik legnépszerűbb és leginkább fejlesztett terméke a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. A kötelező biztosítás megkötése, mint ahogy a nevében is benne foglaltatik kötelező. Ez azért lényeges és a kötelező biztosítást azért kell megkötni, mert, ha balesetet okozunk és másoknak okozzuk a kárt, akkor a biztosító fizeti helyettünk a kártérítési összeget. A biztosítónak meg van határozva a szolgáltatási kötelezettség maximális határa is. A maximális összeghatár 500 millió forint, ez az a bizonyos összeghatár, ami fölé nem mehet a kifizetés. Ha személyi sérülés történik, akkor káreseményként 1600 millió forint fizethető ki. Van még egy nagyon fontos jogszabály, mely ide tartozik. A kártörténeti igazolásoknak a kiadására vonatkozó szabályzat. A díjszámítás alapja pedig a gépjármű hengerűrtartalma helyett ma már a teljesítmény.

Add a comment


Astra Casco biztosítás kalkuláció: Az Astra Biztosító a 2011-es évben lépett be a Magyar biztosítási szegmensbe, mégis olyan eredményeket ért el mint akik több éve jelen vannak ebben a piacon. Az Astra Biztosítóról tudni kell, hogy Románia legnagyobb biztosítója, aki Magyarországon is nyitott egy fióktelepet. A kötelező biztosítás módozatában kezdte el a tevékenységét, de folyamatosan építette ki újabb és újabb biztosítási módozatait, mint casco biztosítás és lakásbiztosítás.

Add a comment


Az Astra Biztosító a kilencvenes években alakult meg Romániában. Az akkori állami biztosítóból vált ki és kezdte meg működését. Hazájában dinamikus fejlődésen ment keresztül és mára több kategóriában is piacvezető szerepet tölt be. A biztosítási módozatainak a megismertetésére és értékesítésére a leghatékonyabb módszert alkalmazzák. Üzleti alapokra fektetett rendkívül színvonalas brókeri kapcsolatrendszert építettek fel, mely a mai napig tökéletesen működik. Magyarországi leányvállalatát 2010 októberében nyitotta meg, működését Astra Biztosító néven kezdte meg.

Add a comment


A közlekedés folyamán előfordulnak olyan események, melyeket nem tervezünk, és a kihatása erősen negatív. Miután a közlekedési balesetek sajnálatos módon mindennaposak, jogosan lehet feltételezni, hogy bármikor bárkivel előfordulhat az, hogy a részese egy ilyen negatív eseménynek.

Add a comment


2010. októberben
kapta meg az összes szükséges engedélyt a Romániai székhelyű Astra biztosító. Mivel minden szükséges engedély a rendelkezésükre állt így részt vettek már az év végi kampányban is. A várakozásnak megfelelően az egyszerűsített ügymenet és a kedvezményes díj sok ügyfél bizalmát nyerte el. A több tízezer új szerződés és a stabil állomány megalapozása további bizakodásra adott okot. Az Astra biztosító nem állt meg a fejlődés útján, és hamarosan újabb vagyonbiztosítási módozatok bevezetését tervezik. Ezeken felül tovább fejlesztik a weboldalukat, melyen az online biztosítás kötés is elérhető.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.