BÁF


BÁF - belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás

Azt tényként kell kezelni, hogy a fuvarozó, akire rábízták az árut felelősséggel tartozik a megbízónak, hogy balesetmentesen és az áru sérülése nélkül leszállítsa a rábízott értékeket. Ugyanakkor nagyon nehezen lehet elkerülni az ilyen eseteket és sajnos bármi megtörténhet. A BÁF - belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás elegendő védelmet nyújt az ellen, hogy a balesetek után az anyagi következmények miatt ne legyen még nagyobb baj, főként anyagilag.  Azoknak a vállalkozóknak ajánljuk ezt a módozatot, akik belföldön tevékenykednek, és fuvarozói szolgáltatást nyújtanak.

Árajánlat kérés BÁF biztosításra

Vállalkozói szerződés alapján a biztosított által végzett közúti árufuvarozói szolgáltatás alatt bekövetkező balesetek vagy sérülések, melyek dologi károkra vonatkoznak, erre nyújtja a fedezetet a Belföldi Árufuvarozói Felelősségbiztosítás. A szerződés azt mondja ki, hogy a biztosító vállalja a szerződés időtartama alatti időszak során bekövetkezett árú roncsolódásra, vagy dologi kárra vonatkozó kárösszegek megtérítését. Azok köthetik meg ezt a biztosítást, akik árufuvarozói tevékenységre jogosultak. Tehát mint említettük, arra nyújt fedezetet ez a konstrukció, hogy ha egy bizonyos áruban sérülés keletkezik a szállítás alatt, akkor a kártérítést ne a vállalkozónak kelljen saját zsebéből megfizetnie.

Azt mindenképpen tudni kell, hogy ez egy nagyon előnyös biztosítás a BÁF, amit mindenképpen megéri megkötni azoknak az embereknek, akik fuvarozással foglalkoznak. Azért, mert szinte mindig történhetnek olyan események, amire nem számítunk, és ez ellen véd ez a biztosítási szolgáltatás. A felgyorsult pörgős munkamenetben nem lehet mindent kikerülni és fel kell készülni sajnos minden eshetőségre, mert ha nem vagyunk eléggé bebiztosítva, akkor baj is történhet és, ha nem rendelkezünk ezzel a felelősségbiztosítással, akkor bizony anyagilag nagyon ráfázhatunk.

Ezért nagyon meg kell fontolni, hogy megéri-e nekünk, megkötni a csomagot vagy sem. Mindenesetre ez egy olyan alkalom, amit mindenképpen meg kell ragadni és mennyiben eldöntötte, hogy megköti ezt a biztosítást akkor nyugodtan válassza oldalunkat, mi mindenben segítünk önnek, sőt rajtunk keresztül az internet kínálta lehetőséggel már akár azonnal szerződést is köthet.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.