Az alábbi gondolatok a már meglévő szerződésekre vonatkoznak, amennyiben Ön most köt biztosítást a weboldalunkon, akkor arra a szerződésre természetesen már vonatkozik az ajánlatunk! A meglévő biztosításait, pedig megbízását követően tudja a Proviti Alkusz kezelni az alábbi sorok értelmében.

 

Biztosítás örökítés és gondozásMagyarországon minden család rendelkezik legalább egy biztosítással, de az átlag szerint családonként 5 biztosítási szerződés van érvényben. Sok esetben viszont a biztosítási üzletkötő különböző, sőt olyan is előfordul, hogy az akkori üzletkötő, alkusz, esetleg biztosítási kirendeltség már nem üzemel. Ez esetben nincs kihez fordulni kérdés, változás, esetleg káresemény alkalmával, pedig biztosan mindenkinek jó lenne az, ha lenne egy kapcsolat, amit szinte bármikor felhívhat.

A Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft szakértője a biztosításoknak. Családi vállalkozásként az Ügyfélközpontú értékesítést tartjuk szem előtt.  Vállaljuk minden egyes biztosítási szerződés kezelését, még azokat is, melyek nem a Proviti rendszerében kötődtek. Ez esetben az elérhetőségeinket bátran hívhatja biztosításaival kapcsolatban, mert segíteni fogunk Önnek!

Meglévő biztosítások kezeléséhez szükséges megbízás letöltése

A kitöltött megbízási szerződést küldheti nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre, vagy a 06-23-520-577-es fax számunkra vagy az alábbi postázási címre is: Proviti Kft - 2461 Tárnok, pf:116

A legjobb tapasztalatunk
szerint fogjuk ellátni tanácsokkal, képviseljük az érdekeit a biztosító társaságoknál, figyeljük a biztosítási évfordulóját, mellyel a biztosító váltás lehetőségéről sem marad majd le.

Ehhez nem kell mást tennie, csak az itt megtalálható alkuszi megbízást kell kitölteni, aláírni és visszaküldeni számunkra. Ezt követően jelezzük a biztosító társaságnak(oknak), hogy Ön megbízta a Proviti Alkuszt a szerződés kezelésével kapcsolatban, mely lehetővé teszi a közreműködésünket Ön és a biztosító között. Ezt követően már 100%-osan Ön mellett állhatunk! Ne bízza a véletlenre, jó ha van kéznél segítség!

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.