Az alábbi oldalunkon a Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft partnerprogramjával és álláshirdetésével kapcsolatban olvashat bővebb tájékoztatót. Amennyiben elnyeri a lehetőség a tetszését, vagy szívesen egyeztetne a részleteket illetően, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyvezetőnkkel az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Lukácsi János
Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft - ügyvezető
06-30-335-7885
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Biztosítási üzletkötőket keresünk: Biztosítónál, alkusznál dolgozol már egy ideje, és nem bírod a kötöttségeket? Amennyiben rendelkezel a szükséges képesítéssel és egyéni vállakozó vagy, akkor beszélgessünk! Biztos vagyok benne, hogy mindkét fél számára előnyös lehetőséget tudunk kitalálni.

Autókereskedőket keresünk: Autókereskedő vagy és szívesen kötnél biztosításokat az eladott autókra? Vedd fel velünk a kapcsolatot és légy része a Proviti Csoportnak! Online biztosítás kötő felülettel rendelkezünk, ahol a saját kötéseidet napra készen láthatod és kezelheted. Gépjármű biztosítási területen számtalan lehetőséget tudsz biztosítani Ügyfeleidnek.

Alkuszokat keresünk: Alkusz vagy? Nem bírod már a növekvő felelősséget és előírásokat? Nem tudsz vagy nem akarsz megfelelni mindennek, de nem szeretnéd feladni hivatásodat? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.