Kedves Hölgyem/Uram! Kérjük Önt, olvassa át tájékoztató anyagunkat, amely a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek bemutatását, összehasonlítását szolgáló és a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről - című ajánlása, és a biztosításközvetítői tevékenységet szabályzó a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és az ide szorosan tartozó, kifejezetten az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó tájékoztatást, amely a biztosítási portálunk használatához is elengedhetetlen információkat tartalmaz.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az alábbi tájékoztató anyagunkat a weboldal jobb oldalán mindvégig megtalálja, bezárást követően pedig a kalkulátor tetején az oldalunkon tartózkodásáig azt bármikor újra megnyithatja, átolvashatja és áttekintés után be is zárhatja.

A Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft tevékenységét független biztosításközvetítőként ( biztosítási alkuszként ) végzi, és a tevékenység műveléséhez az összes szükséges engedéllyel rendelkezik. (2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a pontja)

Főbb adataink a következőek:
Cégünk neve: Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft
Címünk: 2461 Tárnok, Vadvirág u. 8.
Levelezési címünk: 2461 Tárnok, pf.: 116
Telefonszámunk: 06-70-330-6065
Fax számunk: 06-23-520-577
Email címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószámunk: 13525510-2-13
MNB nyilvántartási számunk: 205100142982
Felelősségbiztosításunkat az Allianz Biztosítónál kötöttük meg.
Felügyeleti szervünk a Magyar Nemzeti Bank ( MNB )

Weboldalunk használatával kapcsolatosan valamint a tevékenységünkkel kapcsolatos irányadó jogszabályokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatást az Impresszum menüpontban talál, cégünk működésével kapcsolatos esetleges panaszos észrevételeit pedig a Panaszkezelés oldalunkon teheti meg, melyet haladéktalanul kivizsgálunk. Weboldalunkon biztosítási kalkulátort és biztosítás kötő alkalmazást kötelező biztosítás, casco biztosítás, lakásbiztosítás és utasbiztosítási módozat esetében üzemeltetünk. A többi biztosítási módozat esetében árajánlat kérő űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatokat és feltételeket.

Alkusz cégünk 12 biztosító társaság termékét kínálja a casco biztosítási módozat esetében, melyek az alábbiak:Casco biztosítási feltételek és terméktájékoztatók biztosító társaságonként:


Aegon Útitárs casco biztosítási szabályzat
Allianz casco biztosítási feltételek és terméktájékoztató
Generali Biztosító casco feltételek és biztosítási ügyféltájékoztató
Genertel casco feltételek
Groupama casco feltételek
K&H casco feltételek
MKB casco feltételek
Posta casco feltételek
Signal casco biztosítási feltételek, tájékoztató
Union casco feltételek
Uniqa casco feltételek
Wáberer Hungária casco biztosítási feltételek 1 - 2

Weboldalunkon határozatlan tartalmú egyedi casco biztosítások megkötésére van lehetőség online magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Amennyiben Ön céges flotta biztosítást iránt érdeklődik, kattintson ide.


A casco biztosítás kalkulátor rendszerünkben csak és kizárólag személygépjármű és 3,5 tonna alatti tehergépjárműre köthető casco biztosítás. Amennyiben Ön más típusú járművet szeretne biztosítani, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezen kívül rendszerünkben határozott időre szóló casco sem köthető, ez esetben is keressen minket.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy casco biztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő különböző módon hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Casco biztosítás mellé megköthető kiegészítő fedezetek: A casco biztosítási kalkulátor rendszerünk biztosítóként a kötési folyamatban kínál kiegészítőként megköthető kiegészítő fedezeteket, melyek biztosítóként személyre szabhatóak. Amennyiben e téren szüksége lenne segítségre, feltétlen vegye fel velünk a kapcsolatot. A kalkulátorban felsorolt kiegészítő biztosítások tetszőlegesen szabadon választhatóak a megkötendő casco biztosítás mellé, viszont a biztosítókén megadott kiegészítők választása csak és kizárólag az adott biztosító ajánlatának elfogadása esetén lép életbe.

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött casco biztosítási szerződések nem lépnek azonnal kockázatba. Tudnia kell azt, hogy a választott biztosító társaságnak 15 napja van arra, hogy szerződését elfogadja, vagy elutasítsa. Az elfogadás tényét biztosítási kötvény kiállításával igazolja. Amennyiben a kötvényt kézhez vette, onnantól rendelkezik érvényes casco biztosítási szerződéssel. A biztosító társaságok el is utasíthatják a megkeresést, vagy módosítást eszközölhetnek a megtett ajánlaton. Ez esetben is írásban tájékoztatják Önt. Ha a kikalkulált díj és a kötvényen szereplő összeg között eltérést tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az is kiemelten fontos tudnia, hogy a biztosítás megkötését követően a biztosító szakemberei megkereshetik Önt telefonon a gépjármű szemlézésével kapcsolatosan. Ez esetben akkor és ott ahol Önnek ez megfelel le fogják szemlézni a járművét.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.

06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.