Társaságunk 1992 óta működik. A tapasztalat és szakmai háttér Önnek is biztosítja, hogy ügyeit megbízható és felkészült munkatársak intézik. Amennyiben ránk bízza biztosítási szerződései kezelését, garantáljuk azt, hogy minden esetben költséghatékony és megbízható szerződések óvják majd értékeit! Több biztosító társaság szakembereivel szinte baráti kapcsolatunk van, készséggel állnak rendelkezésünkre minden egyedi biztosítási igény, probléma megoldására, munkatársaink pedig a nap minden szakában fogadják az Ön megkeresését!

Cégünk az alábbi módozatokat közvetíti:

  1. gépjármű biztosítás (kötelező és casco biztosítások)
  2. hitelfedezeti biztosítás
  3. vállalkozások egyedi biztosításai
  4. életbiztosítás
  5. utasbiztosítás
  6. építés-szerelés biztosítás
  7. felelősségbiztosítás
  8. mezőgazdasági biztosítás
  9. vagyonbiztosítás
  10. társasház biztosítás


Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft.

Cím: 2461 Tárnok, Vadvirág u. 9-11. - Csak adminisztráció - Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban!

Irodáink
- Nézze meg, hol találhatóak az Ügyfélszolgálati irodáink!

honlap: http://www.proviti.hu
Telefon: +36 70/330-6065
Telefon: +36 20/975-0813
Fax: +36 23 520-577
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Adószám: 13525510-2-13
Képviselő: Lukácsi János
Felügyeleti szerv: Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete
PSZÁF regisztrációs szám: 205100142982
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-104013
Pénzügyi szolgáltatók nyilvántartása

Rólunk írták ügyfeleink:


2011.12.15.

Tisztelt Mátyás Katalin Úrhölgy!
 
Mindenekelőtt magam tartozom köszönettel, Önnek és egyben cégüknek is. Számtalan olyan vállalkozás működik Magyarországon, amelyek közvetve vagy közvetlenül foglalkoznak ügyfelekkel. Biztosan állíthatom, azon kevesek közé tartoznak, akik a munkájukat pontosan, precízen és az érintettek megelégedésére végzik.
 
A konkrét kérdésnél maradva megjegyzem, hosszú évek óta rendelkezem személygépkocsival és változtatok évről-évre biztosító társaságot. A jelenlegi tapasztalataim alapján úgy érzem, hogy cégükkel ezt a kapcsolatot már korábban fel kellett volna vennem és számos bosszúságtól megóvtam volna magam. Amit vállaltak határidőre, ígéretüknek megfelelően teljesítették és a korábbi vállalkozásokkal ellentétben valóban levettek minden gondot a vállamról. Amikor pedig (mint jelen esetben) probléma merült fel az ügymenetben, akkor olyan megoldást kerestek, aminek eredménye a gesztust tekintve sokkal többet ér, mint annak összege. Éppen ezért a jövőben minden ismerősömnek ajánlani fogom (tettem ezt már eddig is), hogy biztosítási és egyéb ügyekben bátran forduljanak cégükhöz.  Egyben felhatalmazást adok, hogy ha hírlevéllel rendelkeznek azt postafiókomba rendszeresen megküldjék, illetve ha úgy döntenek e levelet közzétegyék.
 
Munkájukhoz további sikereket, az ügyfelekhez pedig sok türelmet, egyben Önnek és munkatársinak, családtagjaiknak Boldog Karácsonyt és Eredményes Új Esztendőt kívánok!
 
N. Zoltán

 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.