Cig Pannónia Biztosító Zrt


A társaság alapítóinak egyik alapvető szempontja az volt, hogy a hazai biztosítási piacon szereplő társaságok tulajdonosi körében szereplő külföldi multinacionális cégek teljes egyensúlya egy kissé megváltozzon. Szükség volt már az itthoni biztosítási piacra egy hazai alapítású, magyar vezetésű biztosító társaságra. A 2007-ben alakult és 2010. szeptember elsejétől tevékenykedő CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. alapítói magyar származású köztiszteletben álló személyek.

A társaság alapítói nagyon fontosnak tartják, hogy a hazai biztosítási piacon jelen legyen egy olyan társaság, melynek vezetői nagy tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkező hazai biztosítási szakemberek. Lényeges, hogy teljes erőbedobással a hazai i piacra figyeljenek, és hogy a céljaik megvalósításához hiteles személyek által támogatott programot használjanak. A munkát az alapítók és a vezetők is nagy erőbedobással kezdték meg. Leányvállalatokon keresztül az életbiztosítások termékeit Romániában és Szlovákiában is megkezdték.

Rögtön az induláskor egy széles termékpaletta bevezetésével bizonyítják, hogy elképzelésük, a Magyar piac igényeinek teljes kiszolgálása, nem lehetetlen. A felmerülő ügyféligények kielégítésére a folyamatos és egyszeri díjfizetésű hagyományos életbiztosítások mellett számos befektetéssel és megtakarítással egybekötött életbiztosítás is jelen van a termékpalettájukon. A különféle kiegészítő biztosításokkal válik a paletta teljessé.

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.
Ügyfélszolgálat elérhetőségei
1033 Budapest, Flórián tér 1.
Kék szám: 06 40 555 888
telefonszám: +36 1 465 8859


A Cig Pannóniánál a kegyeleti és a temetési biztosítás is elérhető, ami egy olyan biztosítási csomag, melyet arra kötünk meg, hogy ha elérkezik az idő, akkor a temetésünket lehessen belőle finanszírozni. Mindenki gondolt már legalább egyszer arra, hogy mi történik, ha véget ér az életünk, hogyha végig jártuk az utat, ami elrendeltetett nekünk. A Cig Pannónia Alkony kegyeleti, temetési biztosítás ez utánra nyújt segítséget és ezzel tudunk a temetésünkre félrerakni, levéve így a család és a rokonok válláról az anyagi terheket. Ennek a biztosításnak a fizetése nem egy megterhelő dolog, tehát nem kell félnünk az anyagi vonzatától. Viszont mindenképpen egy előre látó és előre gondoskodó cselekedet a jövőre nézve, hogyha megkötjük a Cig Pannóniánál ezt a konstrukciót.

Add a comment


Az utasbiztosítás meglétének megítélése alaposan javult hazánkban az elmúlt években. Bár még mindig messze vagyunk, a nyugat-európai átlagtól mégis azt lehet mondani, hogy egyre többen utaznak külföldre érvényes utasbiztosítással.

Add a comment


Rengeteg ember életében van úgy, hogy a legnagyobb értéke a lakása, háza, otthona. Sokan egy egész életen keresztül dolgoznak azért, hogy ezt megteremtsék. Ennek ellenére érdekes, hogy hazánkban a felmérések alapján az otthonunk védelmére nem fordítunk elegendő figyelmet.

Add a comment


A D&O biztosítás egy olyan biztosítás, amit akkor érdemes megkötni, hogy ha a cégünket be szeretnénk biztosítani. Mindenki hibázhat és hosszú távon szinte mindenki hibázik is, ezért érdemes és célszerű olyan biztosítást kötni, ami megvédi a vezetőket és a céggel rendelkezőket attól, hogy a saját vagyonukból kelljen magas kártérítést fizetniük.

Add a comment


CIG Pannónia életbiztosítás: A CIG Pannónia életbiztosító az eddig elért jelentősnek mondható eredményeit a teljes mértékben Magyar származású, hiteles személyekből álló vezetőinek, az értékesítésben szerzett tapasztalatok bevezetésének, és a rendkívül széles körű termékskálának köszönheti. Az értékesítés alatt álló életbiztosítások és a hozzájuk köthető kiegészítő biztosításokkal szinte a teljes ügyféligény kielégíthető.

Add a comment


Svájci befektető a CIG Pannónia Életbiztosító társaságnál.

A héten hétfőn lépett hatályba az a szerződés, mely a svájci GEM Global Yield Fund Limited és a GEM Management Ltd valamint a CIG Pannónia Életbiztosító között jött létre. A szerződés értelmében a svájci befektető csoport három év alatt 20 millió eurót fektet be a biztosító társaságba, és kötelezettséget vállal 4 millió darab részvény jegyzésére.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.