Garantáljuk az elégedettséget!

Igen, GARANTÁLJUK! Ez mindössze annyit jelent, hogy elegünk van a szakmánkban levő mellébeszélésekről. Ezért merünk garanciát vállalni az elvégzett munkánkkal kapcsolatos elégedettségedre. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy jól jár velünk, hogy itt és most 100% garanciát adunk szolgáltatásainkra.


De mit nyer az elégedettségi garanciával? Azt, hogy nem éri semmilyen hátrány, sőt együttműködésünk Önnek inkább előnyökkel jár!

  1. Biztosítás kalkulátorunk segítségével Ön GARANTÁLTAN a legolcsóbb biztosítást kötheti meg!
  2. Kényelmesen, otthonából intézheti biztosítási ügyeit.
  3. Gyorsak vagyunk! A megbízási szerződés beérkezését követően a lehető leggyorsabban a kezében lesz biztosítási szerződése!
  4. Szükség esetén képviseljük érdekeit a biztosító társaságokkal szemben, az Ön oldalán!
  5. A biztosítási szerződés megkötését követően Önnek van 15 napja, ha meggondolná magát, szerződését visszamondhatja.


Ez a hozzáállás új a piacon! A versenytársaink azt hiszik megőrültünk és dörzsölik a tenyerüket. Ám az ügyfeleink elégedettek. Amit a konkurenciáknál nem, -vagy csak részben- azt itt garanciánkon keresztül ingyenesen kapja meg.

Kötelező biztosítás 100% árgaranciával

Kötelező biztosítás 100% árgaranciával!A Proviti Biztosítási Alkusz 100 százalékig garantálja Ügyfeleinek, hogy a weboldalán működtetett kötelező biztosítás kalkulátorral és a szerződéskötő rendszerében alkalmazott számolási módszerekkel kikalkulált tarifák és kedvezményes díjak megegyeznek a biztosítók által meghirdetettekkel.

Hibás, pontatlan, vagy esetleg valótlan adatokkal kalkulált biztosítási díjakért árgaranciát nem vállalunk, azonban ha a megadott adatok helyesek, de a biztosító által megküldött kötvényen mégis a szerződöttől eltérő biztosítási díj szerepelne mely hátrányosan érinti Önt, a Proviti Biztosítási Alkusz megtéríti a kalkulátorral kiszámolt és a kötvényesített díj különbözetét.

Ha Ön a pontos adatait adja meg a honlapunkon végzett díjkalkulálás során, mi garantáljuk, hogy a következő biztosítási időszakban kizárólag azt a biztosítási díjat fogja fizetni, melyet a kalkulátorunkkal kiszámolt és melyre szerződött.

Kettős díjszámítás, abszolút biztonság


Kötelező biztosítás
kalkulátorunk díjszámító rendszere kétszer is átszámolja és ezzel egyúttal ellenőrzi is az Ügyfelek részére kiajánlott biztosítás díjakat. Először rendszerünk a biztosítók webszervizeitől kéri le az Ön által megadott adatok alapján a biztosítási díjat, majd a kapott adatokat összehasonlítja a biztosítók által meghirdetett tarifákból algoritmusokkal számolt díjakkal, ezáltal garantálva, hogy Ön minden esetben a legpontosabb díjakat kapja meg.

Casco, lakásbiztosítás és a többi biztosítási módozat esetén a biztosítóknak 15 nap áll rendelkezésre arra, hogy az általunk beküldött ajánlatokat elfogadja, elutasítsa, vagy más díjon kötvényesítse. Ezeknél a biztosításoknál előfordulhat az, hogy nem azt a díjat kötvényesítik, amit mi ajánlunk nekik. Amennyiben díjeltéréssel kötvényesedne a biztosítási szerződése, arról mi tájékoztatni fogjuk Önt, és együtt megbeszéljük a további lehetőségeket, de ezen módozatokra az előbb felsorolt okok miatt árgaranciát vállalni nem áll módunkban!


Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.