Életbiztosítás


Az emberek
jelentős része szeret és igyekszik gondoskodni a szeretteikről, szeret felkészülni olyan nem várt eseményekre, melyek jelentősen befolyásolhatja az életük alakulását. Az életbiztosítás az egyik ilyen gondoskodási forma, mely az elmúlt évtizedben akkora változáson ment keresztül, hogy ma már a klasszikus életbiztosítások mellé olyan szolgáltatások is választhatók, amivel minden élethelyzetre fel lehet készülni.

Kérjen árajánlatot online - Életbiztosítás kalkulátor

A hagyományos életbiztosítás szolgáltatása a biztosított elhalálozása esetén lépett érvénybe és a megjelölt kedvezményezettek kaptak anyagi segítséget a nehezebb időszakra. A megnövekvő ügyféligények azonban rákényszerítették a biztosító társaságokat, melyek ezzel a módozattal is foglalkoztak, hogy különböző kiegészítő biztosításokkal szélesítsék a szolgáltatások körét. A napjainkban elérhető életbiztosítási formák már teljesen más alapokon fekszenek, mint az elődjeik és jóval szélesebb szolgáltatást biztosítanak az ügyfeleknek.

Az életbiztosítás hagyományos formái mellé baleseti és egészségbiztosítási kiegészítők érkeztek, melyeket a biztosítók a legextrémebb csomagokban értékesítenek, valamint megjelentek a befektetés mellé köthető biztosítási formák illetve az elérési biztosítások. Így ma már elmondható, hogy minden élethelyzetre lehet megoldást találni. A tökéletes életbiztosítás kiválasztásában az életbiztosítás kalkulátor lehet a segítségére melyet megtalál az oldalunkon. A kalkulátor feltett kérdéseire kell csak választ adni, és a rendszer a megadott adatok alapján azonnal megismerteti a teljes biztosítási kínálatot. Az ajánlatok közül ki tudja majd választani azt amelyik az igényeinek és az anyagi elképzeléseinek is megfelel, és a rendszer segítségével a szerződését is előkészíthet, megkötheti.


Nem jár adókedvezmény az életbiztosításokhoz: A piacról az elmúlt évben több mint 100 ezer szerződés tűnt el. Ez köszönhető egyrészt annak, hogy ma már az életbiztosítások után nem lehet adókedvezményt érvényesíteni, mellyel utoljára 3 éve lehetett élni. Emellett a kamatadó-szabályozásban is kizártnak számítanak, mivel az életbiztosításoknál 10 évig kell fenntartani a szerződést a kamatadó-mentes kifizetéshez, míg egy egyszerű betéti konstrukcióban ez csak 5 év. Másrészt a házalóügynök kultúrából származó berögzült tévhitek és előítéletek hatásának.

Add a comment


Megtakarításos típusú életbiztosítás - unit linked életbiztosítások: Ez a weboldal azért jött létre, hogy leendő és már meglévő ügyfeleink pontos tájékoztatást kapjanak a megtakarításos életbiztosításokról.

Add a comment


Legjobb életbiztosítás kiválasztása: Napjainkban az életbiztosítások egy teljesen önálló üzletágat jelentenek a biztosítások között. A szolgáltatások olyan szinten fejlődtek az elmúlt években, hogy mára szinte minden élethelyzetre tudnak megfelelő megoldást biztosítani. A szolgáltatást kínáló biztosító társaságok is bővültek az évek alatt így a legjobb életbiztosítás kiválasztása a családfenntartók számára komoly feladat. Mielőtt meghozná a döntését feltétlenül tájékozódjon a részletekről.

Add a comment


Vegyes életbiztosítást kötnek a leggyakrabban. Ez a biztosítási módozat csak lejárat esetén térít, illetve ha a futamidőn belül a biztosított elhalálozik. Így megtakarításnak is kiváló a szerződés, és a kedvezményezett akkor is hozzájut egy kis anyagi segítséghez, ha nagyon nagy a baj.

Add a comment


Minden amit a kockázati életbiztosításról tudni érdemes

Az alábbiakban a kockázati életbiztosításról, előnyéről, fontosságáról, módozatairól, díjairól próbálunk rövid leírást adni Önöknek! Fontos, hogyha valakinek hitele van, akkor gondoskodjon családjáról, gyermekeiről egy kockázati életbiztosítással, hiszen ha bármilyen tragédia (haláleset, rokkantság) történik a hitelfelvevővel, akkor nem először fordulna elő az, hogy családtagjai képtelenek lennének fizetni továbbra is banki törlesztőrészletüket.

Add a comment


Az ING csoport a világ egyik legnagyobb pénzintézete, mely közel 50 országban nyújt az ügyfelei részére magas szintű szolgáltatást, az életbiztosítások, a banki szolgáltatások, nyugdíjszolgáltatások és vagyonkezelői szolgáltatások területén. Hazánkban, 1991-ben alakítottak leányvállalatot az ING csoporthoz tartozó Nationale-Nederlanden Biztosító vezetői. A gondos előkészületek után 1991 év végén elkezdték az életbiztosítások értékesítését. A N-N biztosító a folyamatos és lendületes növekedés eredményeként 1997-re megszerezte a piacvezető szerepet az életbiztosítások területén, melyet azóta is őriz. A biztosító társaság 2003-tól ING biztosító néven tevékenykedik.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.