Építés- és Szerelésbiztosítás - Vállalati biztosítások

Ez a biztosítási módozat az építőiparban, különösen a magas- és mélyépítés területén nyújt szinte teljes védelmet. A biztosítás fedezetet nyújt az építkezési vállalkozó szerződéseiben meghatározott teljesítésekre valamint a gépek és az épületekben bekövetkező károkra. További lehetőség a biztosításhoz kiegészítőként köthető felelősség biztosítás. Az építés- és szerelés biztosítás köthető a saját és a külső kivitelezők által megvalósított építkezéséhez is.


Árajánlat kérés: Biztosítási igényeivel kapcsolatban írjon nekünk egy emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. címre a kérésével és az elérhetőségével együtt, hogy kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felvehessék Önnel a kapcsolatot!

Ez a biztosítás akkor szolgáltat, azaz akkor fizet, amikor a magas- és mély építkezés folyamán olyan előre nem várt esemény következik be, mely következtében az építési teljesítések károsodnak. A munkálatok folytatásához helyreállítás illetve pótlás szükséges. A biztosítás az építkezés teljes idejére fedezetet nyújt.

A biztosítással biztosítható költségek:

  1. A vállalkozó összes szerződésben meghatározott teljesítése
  2. Építéshelyszíni berendezések és segédszerkezetek
  3. Építmények, amelyeken vagy amelyek mellett az építés, szerelés történik
  4. Műszaki berendezések, felszerelések, gépek
  5. Építőgépek
  6. A kár enyhítésével, valamint a kár helyének és okának feltárásával, mértékének meghatározásával, illetve ezen intézkedések során keletkezett (okozott) további károk helyreállításával kapcsolatos költségek.


Kérjen árajánlatot online, vegye fel a kapcsolatot velünk itt!

A szerződés keretein belül, biztosítottnak minősül, az építtető, az építkezésben résztvevő kivitelező és az alvállalkozói. A biztosítást tehát megkötheti a saját és a külső kivitelező egyaránt, és érvényes lehet új építés esetén és felújítás alatt is. Az építés- és szerelésbiztosítás részben tartalmaz felelősségbiztosítást is, melynek a fedezete kiterjed a harmadik személy személyi sérülésére, valamint a harmadik személy baleseti jelleggel okozott dologi kár enyhítésére.

További kiegészítő lehetőségekkel tovább bővíthető a biztosítás által nyújtott fedezet. Így a fedezet kiterjedhet a többletköltségekre (túlóra, romeltakarítás költsége stb.), a káresemény miatti a meglévő épületben okozott károkra, hibás tervezés miatti károkra.

 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.