Flotta biztosítás


Flotta kötelező biztosítást minden olyan jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, vagy akár egyéni vállalkozó is köthet, aki legalább öt gépjárművel rendelkezik, mint üzembentartó. A lényeg tehát, hogy az üt, vagy több gépjármű esetén minden jármű üzembentartója ugyan az legyen. Flotta biztosítási szerződést lehetséges kötni személyautóra, motorkerékpárra, buszokra, tehergépkocsikra, segédmotoros kerékpárra, de még munkagépekre, vontatókra és lassú járművekre is. Szerződést lehet kötni flottabiztosítás tekintetében quadokra, vagy pótkocsikra egyaránt, tehát látható, hogy nagyon széles körben kiterjeszthető ez a fajta biztosítási módozat. Ennek igen nagy előnye a kedvezően kialakítható díj mellett, hogy a flottaszerződés alá vont járművekre vonatkozóan kizárólag egy szerződést kell kötni, nem pedig járművenként külön. Rengeteg felesleges adminisztrációs feladatot meg lehet így spórolni, arról már nem is beszélve, hogyha például oldalunkon keresztül köti meg bármely társaság flottabiztosítását, akkor még online kötési kedvezmény is szóba jöhet.

Flotta biztosítás árajánlat kérés itt!

Jól járhat minden üzembentartó, aki a flotta kötelező és casco biztosítás mellett dönt, hisz így jócskán kisebb díjakkal lehet szerződni, mintha minden járműre külön biztosításokat kötne. Az is lényeges tudnivaló, hogy a flottabiztosításra ugyan azok a szabályok vonatoznak, mint az egye autóra, járműre kötött biztosítások esetén, tehát a flottaszerződés birtokában is mód biztosító váltásra.

A flotta kötelező biztosítás ugyan olyan elvárás, mint az egy gépjármű estében, hiszen a járművekre akár hány darabot üzemeltet valaki, ugyan azok a szabályok érvényesek, vagyis e nélkül a konstrukció nélkül nem lehet a közúti közlekedésben részt venni, magyarán nem lehet a járművet használni. A flotta kötelezővel a hivatásosan gépjármű üzemeltetéssel foglalkozó vállalkozók és cégek nagyon sok pénzt képesek megtakarítani, mivel ezeknél a konstrukcióknál állandóan lehet számítani arra, hogy minél több járművet vonnak be a szerződésbe, annál nagyobb kedvezményeket ad a biztosító társaság. A flotta biztosítás nem más, mint egy keretszerződés, ami akár mikor bővíthető a biztosítás alá vonni kívánt járművek számát illetően, de ha úgy adódik, akkor persze egy jármű ki is kerülhet a szerződésből a lényeg csupán az, hogy az üzemeltetett járművek száma ne csökkenjen 5 db alá.

A flottás gépkocsikra természetesen casco is köthető, sőt nagyon is megéri, mert annak, akinek már van megkötött érvényes flotta kötelezője, a flotta casco megkötésekor a biztosítók igen kedvező ajánlatot tudnak adni. Ennél a módozatánál is persze meg van az előírás, mint a flotta kötelezőnél, hogy minimum öt gépjárművel kell rendelkezni a szerződés kötésekor. Ezen felül egészen biztos, hogy amennyiben ésszerű módon ugyan annál a biztosítónál köt valaki flotta cascót, mint ahol a flotta kötelezője van, akkor itt is élhet majd az együttkötési kedvezménnyel, az online kötési árengedmény mellett, így már egészen kifizetődő lehet a szerződés.

Amennyiben éppen flotta biztosítások kötését tervezi, mint egyéni vállalkozó, vagy mint olyan cég, ahol ötnél több gépjárművet üzemeltetnek, akkor úgy járhat a legjobban, ha nem is megy tovább, hanem itt a mi oldalunkon megkeresi a flotta kötelező és casco kalkulátor programot. Ennek használatakor rendkívül gyorsan és könnyen átláthatja az épp aktuális tarifákat, azokat minden vezető biztosító tekintetében elő lehet hívni, mindjárt össze lehet egymással hasonlítani és ezzel a módszerrel garantált, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb csomagot, amit még ráadásul személyre – illetve cégre – is lehetséges szabni. Mi átvállaljuk az összes adminisztrációs ügy intézését, hisz önnek flotta kötelező és flotta casco kötésekor is meg van ez a lehetősége, csupán annyit kell tennie, hogy ad részünkre egy írásos alkuszi megbízást. Ilyen egyszerűen működik a dolog abban az esetben is, amikor már rendelkezik flottabiztosítással, de adott időben, amikor ennek eljön az ideje flotta biztosítót szeretne váltani.

Abban az esetben, ha Önt érdekli a flotta casco biztosítás árajánlat, forduljon hozzánk bizalommal. Rendszerünk segítségével pillanatok alatt leadhatja részünkre igénylését, mely értelmében több biztosító flotta árajánlatát prezentáljuk Önnek rövid időn belül. A flotta casco biztosítás lényegesen kedvezőbb megoldás lehet, mint az egyénileg megkötött casco biztosítás szerződések, ráadásul az adminisztrációs terhek és az átutalási költségek is minimálisra szoríthatóak így.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.