Generali Biztosító Zrt

A Generali Biztosító a tőle már megszokott stabil, megbízható szintet hozza. Egyértelműen a nagy biztosító társaságok közé tartozik. Nagy általánosságban elmondható, hogy a megfontolt, kármentes Ügyfeleknek tud nagyon kedvező díjtételekkel imponálni.


A Generali-Providencia Biztosító Zrt. üzletpolitikája:

Az üzletpolitikánk alapja az állandó ügyfél központúság és mindig arra törekszünk hogy az áraink a mai világ piaci árakhoz képest megfeleljen a hozzánk bizalommal forduló partnereinknek. A Generali-Providencia nemzetközi sikerekkel elért előnyét itthon kamatoztatja. A biztosító társaság megköveteli munkatársaitól a magas szakmai tudás mellett a magas szintű teljesítő képességet, elvárjuk hogy a nálunk dolgozók az ügyfelekkel maximális illemtudó partner kapcsolatot alakítsanak ki. A nálunk dolgozóknak megadjuk a tovább képzés lehetőségét és ezáltal, a díjazás növelésének az esélyét.

Generali biztosító hazánkban:

A biztosító hazánkban igen régi múltra tekint vissza, szinte mi büszkélkedhetünk azzal az elismeréssel hogy a Generali volt Magyarországon az első biztosító vállalat. Cégünk 1832-ben alakult és rá egy évre már Pesten működött. A Generali Biztosító tudhatja magáénak azt a tényt is, hogy Magyarországon ő volt az első aki elfogadtatta és megismertette a biztosítás számos előnyét. Cégünk már akkor arra törekedett, hogy ne csak szállítási hanem teljesen körű biztosításokat ajánljon partnereinek. Nagy számnak számított, hogy már 1832-ben életbiztosításokat is tudtunk az Ügyfeleinknek árusítani. Nagy büszkeségnek számít, hogy nálunk dolgozott a kor híres írója is Jókai Mór aki 7 éven át volt a társaság biztosító tanácsadója. Mint akkor mindenkinek, nekünk nagy változást hozott a XIX. századi gazdasági fellendülés, szert tehettünk országos hálózatra Magyarországon is. Majd a II. Világháború nekünk is mint mindenkinek kényszer leállást erőltetett. A fellendülés nem tartott soká mert jött az államosítás és a biztosítás kizárólagosságot kapott az államtól így nem volt más lehetősségünk mint kivonultunk Magyarországról mint más külföldi biztosítók is ezt tették.

1989-ben újra megjelentünk Magyarországon és büszkén mondhatjuk hogy elsőként a biztosítási piacon. Először az Állami biztosítóval közös tulajdonjogú biztosítótársaságként működtünk, majd 1991-ben a EA-Generali Ag megvásárolta az állami biztosító részét és így már teljesen egyedüli tulajdon jogú részesként Generali Budapest Biztosító Rt.-re változtathattuk a nevünket. Az EA-Generali AG 1991-ben megvásárolta Magyarországon első többségében külföldi tulajdonjogban lévő Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Részvény társaságot mely a hazai piacon 1989-ben alakult és 1990-ben kezdet meg működését. A társaság nagy lépést tett meg mikor úgy döntött, hogy 1999-ben a két nagy magyarországi leány vállalatait egybevonta. A Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Rt. és a Generali Budapest Biztosító Rt. egyesítésével Generali-Providencia Biztosító Rt. újnéven ismerkedhettünk meg a Magyarország legnagyobb biztosítójával. Majd 2007 –től Generali-Providencia Biztosító Zrt. nevet vehette fel és azóta is azon működik. De a legfontosabb, és amire a legbüszkébbek lehetünk, hogy a biztosító alaptőkéje 4,5milliárd Ft. A Generali Biztosító olyan fajta színvonalra tett szert hogy nemcsak a lakosságnak, de még a vállalati ügyfelekre nagy hatást tudott elérni a kiváló minőségű ajánlataival. Társaságunk 1,2millió ügyfélkörrel rendelkezik és több mint 1,6 millió szerződést tart nyilván.

Generali-Providencia ez után Generáli Biztosító Zrt. néven folytatja tevékenységét, ezzel együtt a cégnek a teljes arculata is változás előtt van és még a logót is teljesen át fogják tervezni. Ráadásul maga ez a kezdeményezés teljes mértékben vissza fogja adni a cégnek a környezetét és kultúráját, ugyanis az ügymenetet egyszerűsíteni szeretnék és az adminisztrációt lerövidíteni. De még a sorban állást is teljes mértékben rövidíteni akarják. Nemzetközi téren is az egységességre fognak törekedni, ennek érdekében pedig azonos logókat fognak tervezni, szinte a világon mindenhol. A jövő szempontjából ezekre a dolgokra lehet számítani így nagyjából tisztában lehetünk azzal, hogy milyen változások fognak történni a társaság életében. Ha ön egy ügyfél akkor mindenképpen megéri önnek az, hogy követi a céggel kapcsolatos információkat ugyanis önt is érintheti valamilyen szinten.

Az ügyfelek felé a Generali Biztosító Zrt. a tőle megszokott magas szintű szolgáltatássokkal áll rendelkezésre a továbbiakban is, így a meglévő és a leendő ügyfeleknek egyáltalán nem kell aggódniuk. Amennyiben továbbra is szeretnék követni a céggel kapcsolatos információkat, akkor a lehető legjobb helyen járnak, és nem kell aggódniuk amiatt, hogy esetleg lemaradnak valamilyen fontos változásról a jövőben. A Generali jövőjét illetően még el kell mondani, hogy az ügyfelekkel nagyon jó kapcsolatot és közeli viszonyt akarnak kialakítani, hogy tudják mi az ügyfélnek a fontos és, hogyan tudják a legjobban kiszolgálni őket.

A Generali Biztosító szolgáltatásai között továbbra is igen fontos termékként lesz jelen a Generali Kötelező biztosítás. Baj esetén önnek is segítséget nyújt a Generali kötelező biztosítás, persze az alaptulajdonság is megmarad, hogy ha esetleg ön kárt okozna, akkor azt kifizeti a biztosító. Az Autós Segítségnyújtást és az AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítás, valamint a Benne ülők balesetbiztosítást akár díjmentesen adják önnek az alapbiztosítás mellé kiegészítőként. Ezen kívül, mint szintén kiegészítő szolgáltatás üzemanyagot a mobilitás kártyával sokkal olcsóbban tud vásárolni az Agip 110 kijelölt állomásán.

Az ön igényei szerint ki tudja választani a casco biztosítást is, a Generali casco keretében köthető Komplett casco, mellyel szinte teljes mértékű fedezetet lehetséges nyerni ebben a kategóriában. Négyféle alapmódozatú csomaggal áll rendelkezésre a Generali, ezek a Standard, az Optimal, a Minmal és a Special csomagok. Aki használt gépkocsira kíván cascót kötni, az is talál itt megfelelő konstrukciót, hisz az Eco casco 2 – 12 éves korú járművekre köthető, mégpedig nagyon jó áron. Remek lehetőség ez olyan esetben, amikor használt autónkra is olyan cascót szeretnénk, amely teljes körű fedezettel szolgál, ráadásul a javítás is gyorsan és egyszerűen megoldható e csomag birtokában.

Igen fontos biztosítási szolgáltatás a lakásbiztosítás, melynek manapság már nagyon nagy jelentősége van, mivel nem csak a betolakodóktól, betörőktől kell az ingatlanunkat és benn tartott értékeinket félteni, hanem egyre gyakrabban fordul elő hazánkban olyan időjárás okozta káresemény, mely igen magas összegű károkkal járhat. A Generali Biztosító e téren is kiváló szolgáltatásokat nyújt, mint például a Házörző lakásbiztosítás, ezen belül négyet módozatból is választhatunk, melyek a Mozaik, Nívó, Extra és Top csomagok. 21 alapkockázatra nyújt védelmet mind a 4 biztosítás, így teljesen nyugodt lehet, hogyha az egyiket kiválasztja a 4 közül, mert lakása nagyon jól biztosítva lesz. Nagyon sok kedvezményt kaphat a lakásbiztosítás mellé és természetesen minden esetben az ügyfél kívánsága szerint személyre szabható.


Ez a biztosítási forma arról szól, hogy ha valaki kárigénnyel kíván élni a cég ellen, akkor e módozat kellő támogatást és fedezetet nyújt. Az ügyvezetőnek és a cégvezetőnek felelősséget kell vállalnia az elhibázott lépésekért és ez a biztosítás pont erre van. A vezető jogi képviseletének a díjára is kiterjed, ezt a biztosítást tehát olyankor kell megkötnünk, amikor azt érezzük, hogy egy döntés alkalmával bekövetkezhet az eseteleges hiba lehetősége.

Add a comment


A Generali utasbiztosítási szerződést megkötheti a Proviti utasbiztosítási portálon is online, akár otthonából kényelmesen és az utasbiztosítás kalkulátor segítségével ahol online és azonnal összehasonlíthatja a szolgáltatás díjait más biztosítótársaságok ajánlatával.

Add a comment


Társasház biztosítás a Generali Biztosító segítségével!


Amennyiben társasházban lakik, vagy társasház közös képviselője oda kell figyelni az épület biztosításaira. Nem jó megoldás, ha lakók külön-külön egyéni biztosításokkal igyekeznek megoldani ezt a fontos dolgot. A külön egyéni biztosítások nehézséget okozhatnak a kárrendezéseknél arról nem beszélve, hogy az épület közös részein bekövetkező károkra nem mindig nyújt fedezetet. A Generali biztosító az ilyen lakóközösségeknek kínálja a Házőrző Többlakásos társasház biztosítás szerződését.

Add a comment


logo generaliA lakásbiztosítások nem tudnak minket
és a legféltettebb értékeinket megóvni egy előre nem várt negatív esemény ellen, viszont a bekövetkező károk enyhítésében jelentős szerepet tud vállalni. A Generali lakásbiztosítás rengeteg kedvezménnyel és a három módozatához választható kiegészítő biztosításokkal igyekszik az ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére.

Add a comment


Generali kötelező biztosítás - Oltalmazza Önt az oroszlán...

Generali kötelező biztosításA közlekedés folyamán másoknak okozott károkat téríti meg a biztosító, a vétlen fél részére a kötelező biztosítás szabályozása alapján. A kötelező biztosítás, mint azt a neve is elárulja alapkövetelménye a közlekedésben való részvételnek. A biztosítás megkötése előtt mindenképpen tájékozódjon, mert a biztosítók ajánlatai között jelentős eltérések lehetnek.

Add a comment


logo generaliA Generali biztosító
a casco biztosítások területén, mind a használt mind az új autók esetében, az alapbiztosítási csomagokkal és a kiegészítő lehetőségekkel igyekszik kiszolgálni a biztosítási piac igen széles igényeit.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.