Groupama Biztosító Zrt


Groupama biztosito logoA Groupama Biztosító
és az Otp Garancia Biztosító fúziójának köszönhetően impozáns állománnyal rendelkező biztosítóról beszélünk. Az egyesülés rögös útját követően sikerült közkedvelt biztosítóvá válniuk.

A 2009.04.01.-én létrejött
Groupama Garancia Biztosító Zrt, a Groupama Biztosító és az OTP Garancia Biztosító egyesülésével jött létre. Magyarországon 1.3 millió biztosítottal rendelkezik ezáltal, a biztosító társaságok ranglistáján előkelő helyet foglalhat el. A biztosító 2008 ősze óta a Groupama nemzetközi csoportjába tartozik. A Groupama Garancia Biztosító széleskörű termékpalettát kínál az élet, felelősség, és a vagyonbiztosítások körében. 2015 évben a biztosító ismét nevet váltott, és Immár Groupama Biztosító Zrt néven működik tovább.

Groupama Biztosító Zrt - 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/c
Telefon: (1) 467-3500

Groupama kötelező biztosítás

A biztosító versenyképes kötelező biztosítás árajánlatát összehasonlíthatja az összes többi biztosító társaság díjaival, a weboldalunkon megtalálható kötelező biztosítás kalkulátor segítségével. Szerződését meg is kötheti online, akár 40% kedvezménnyel.

Groupama casco biztosítás

Hasonlítsa össze 11 biztosító díját casco biztosítás kalkulátor segítségével. Szerződését kösse meg online, kényelmesen otthon! A többit bízza ránk!

A Groupama Biztosító Zrt. nagyon széles biztosítási választékkal áll ügyfelei rendelkezésére. Természetesen fő módozatai között szerepel a fentiekben ismertetett lakásbiztosítás, valamint a kötelező és casco biztosítások mellett az életbiztosítások jó pár válfaja.

A unit-linked életbiztosítások befektetési egységekhez kapcsolt életbiztosítások. Ezekkel a biztosításokkal úgy alakíthatja ki a befektetési portfólióját, hogy önnek kedvező legyen, mindezt egyedi igényeinek megfelelő biztosítási védelemmel teheti meg. A Grupama Biztosító klasszikus életbiztosításaival magas életbiztosítási megnyugvást adhat önnek. Így a megtakarításait is biztos kezekben tudhatja. A kockázati biztosítások akkor nyújtanak önnek segítséget, hogyha olyan váratlan események történnek, mint például baleset vagy betegség. Ilyenkor pénzügyi segítséget nyújtanak az ilyen biztosítási csomagok. A kockázati életbiztosítást a személyre szabhatóság jellemzi, azaz egyedi igények alapján ki lehet alakítani. Az alapbiztosítás mellé köthető ez a csomag és így összetett védelem kapható. A Védőernyő Családi balesetbiztosítás abszolút könnyen és egyszerűen megköthető.

Ön eldöntheti, hogy milyen megoldást választ a problémáira és hogy hogyan akarja leküzdeni az akadályokat, ebben mind segít a családi balesetbiztosítás. A Mentőöv Életszínvonal egy pénzügyi védelem, ami a folyószámlájához lesz hozzárendelve. Megtérítik a csoportos beszedéssel fizetett kiadásait, hogy ha nincsen munkája. Ez a biztosítás könnyen és egyszerűen megköthető az OTP-ben kijelölt fiókokban. Az OTP Bankkártya balesetbiztosítás a bankkártyával rendelkező ügyfelek többségének jár. Szinte a többség automatikusan megkapja. Ezt ki lehet egészíteni egyéb csomagokkal, hogy passzoljon az ön igényeihez. Élet és balesetbiztosításokat is igénybe lehet venni, a csomaghoz hozzá lehet rendelni.

De vannak még vagyon és felelősség biztosítások is a Groupama Biztosító Zrt. palettáján, valamint megtalálhatóak a gépjármű flotta és szállítmánybiztosítások és az üzleti utasbiztosítások is. Tehát nagyon széles palettáról lehet válogatni. Az biztos, hogy bármely konstrukciót tervezi megkötni, a legjobb helyen jár itt a mi oldalunkon, hiszen a mi megbízásunkkal pár perc leforgása alatt szerződni tud, akár melyik szolgáltatást választja. Nincs is más teendője, mint hogy az adott biztosítás kalkulátorával kiválassza a legmegfelelőbb módozatot, a többit pedig intézzük Ön helyett.

 


A Groupama Integra egy kiváló összeállítású kockázati életbiztosítás, amely a biztosítási piacon egy merőben új szolgáltatásként úgy tűnik, maximálisan megállja a helyét. A csomag nevéből egyszerűen lehet a tartalmára következtetni, mivel ez egy olyan konstrukció, amely az ügyfeleknek kedvező mindennemű szolgáltatást összevontan tartalmaz, ami egy kockázati életbiztosításban fontos lehet. igen széles skálában találhatók meg a csomagban a felmerülő védelmi elemek, ezzel együtt igen könnyen átlátható és egyáltalán nem bonyolult a módozat.

Add a comment


A Groupama Biztosító Zrt
. a lakásbiztosítások területén éppen úgy járt el, mint a casco biztosításoknál. Különböző díjfekvésű biztosítási csomagokkal, melyeknek a szolgáltatásai is változók, igyekeznek kielégíteni valamennyi ügyfél igényét.

Add a comment


A Groupama Franciaország és Európa
vezető biztosító csoportja, mely 14 országban közel 16 millió ügyfélnek nyújtja kiemelkedő biztosítási szolgáltatását. A világon mindenhol a megbízhatóság és a tőkeerős tulajdonosi háttér jellemzi a biztosító társaságot. Magyarországon egy fúziónak köszönhetően jött létre a Groupama Biztosító Zrt. mely jelentős piaci szerepet vállal.

Add a comment


A Groupama Biztosító a társasház biztosításait az alapbiztosítással és a hozzájuk szorosan kötődő kiegészítő biztosításokkal igyekszik rugalmassá, eladhatóvá, és testre szabhatóvá tenni. A biztosítás kockázata kiterjedhet a társasház, illetve lakásszövetkezeti tagok saját tulajdonában lévő lakások, illetve a közös tulajdonban lévő épületszerkezetek, épület-berendezések, és ingóságokban keletkezet károk fedezetére.

Add a comment


A Groupama Biztosító
jelentős bevétel növekedést ért el az elmúlt évben. A vezetőség és a tulajdonosi kör elvárása nem is lehet más mint a folyamatos fejlődés. A fejlődés érdekében mindenképpen olyan termékekkel igyekeznek előállni, melyekkel valamennyi ügyféligényt ki tudnak elégíteni.

Add a comment


Groupama kötelező biztosítás
- Velük nem kötelező, velük érdemes...

Groupama biztosito logoA célkitűzés a Groupama Biztosítónál önmagáért beszél. A kötelező biztosítás mindenki számára kötelező, aki tulajdonosa egy olyan gépjárműnek, mely közúti közlekedésben részt kíván venni. A biztosítás lényege, hogy egy esetleges károkozásnál ne a károkozó saját költségén térítse meg a károkat a vétlen fél számára, hanem a biztosítója.

A rendelet alapján tehát kötelező. A Groupama hitvallása azonban az, hogy a kötelező dolgokat is kellemesebbé lehet tenni.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.