Kedves Hölgyem/Uram! Kérjük Önt, olvassa át tájékoztató anyagunkat, amely a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek bemutatását, összehasonlítását szolgáló és a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről - című ajánlása, és a biztosításközvetítői tevékenységet szabályzó a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és az ide szorosan tartozó, kifejezetten az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó tájékoztatást, amely a biztosítási portálunk használatához is elengedhetetlen információkat tartalmaz.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az alábbi tájékoztató anyagunkat a weboldal jobb oldalán mindvégig megtalálja, bezárást követően pedig a kalkulátor tetején az oldalunkon tartózkodásáig azt bármikor újra megnyithatja, átolvashatja és áttekintés után be is zárhatja.

A Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft tevékenységét független biztosításközvetítőként ( biztosítási alkuszként ) végzi, és a tevékenység műveléséhez az összes szükséges engedéllyel rendelkezik. (2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a pontja)

Főbb adataink a következőek:
Cégünk neve:
Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft
Címünk: 2461 Tárnok, Vadvirág u. 9-11
Levelezési címünk: 2461 Tárnok, pf.: 116
Telefonszámunk: 06-70-330-6065
Fax számunk: 06-23-520-577
Email címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószámunk: 13525510-2-13
MNB nyilvántartási számunk: 205100142982
Felelősségbiztosításunkat az Allianz Biztosítónál kötöttük meg.
Felügyeleti szervünk a Magyar Nemzeti Bank ( MNB )

Weboldalunk használatával kapcsolatosan valamint a tevékenységünkkel kapcsolatos irányadó jogszabályokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatást az Impresszum menüpontban talál, cégünk működésével kapcsolatos esetleges panaszos észrevételeit pedig a Panaszkezelés oldalunkon teheti meg, melyet haladéktalanul kivizsgálunk.

Weboldalunkon biztosítási kalkulátort és biztosítás kötő alkalmazást kötelező biztosítás, casco biztosítás, lakásbiztosítás és utasbiztosítási módozat esetében üzemeltetünk. A többi biztosítási módozat esetében árajánlat kérő űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatokat és feltételeket.

Alkusz cégünk 11 biztosító társaság termékét kínálja a kötelező biztosítási módozat esetében, melyek az alábbiak:


Kötelező biztosítási feltételek és terméktájékoztatók biztosító társaságonként:Weboldalunkon határozatlan tartalmú egyedi kötelező biztosítások megkötésére van lehetőség online magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Amennyiben Ön céges flotta biztosítást iránt érdeklődik, kattintson ide.


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy kötelező biztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk. Egyéb rendezési sorrend nem elérhető az oldalunkon, ugyanis a kötelező biztosítási módozatot törvény szabályozza, mindegyik biztosító e módozat esetében ugyanazt a szolgáltatást értékesíti.


A Portálunkon köthető kötelező biztosítási módozatok mellé köthető kiegészítő biztosítási lehetőségek:

Aegon All-in gépjármű biztosítás
Allianz kiegészítő assistance biztosítás
Allianz életbiztosítási szolgáltatás
Allianz kötelező plusz biztosítás
Allianz kiegészítő bázis casco biztosítás
Allianz kiegészítő törés casco biztosítás
Generali Autós segítségnyújtás
Generali AutósTárs jogvédelem
Generali bennülők balesetbiztosítása
Generali poggyászkár biztosítás
Generali kátyúkár biztosítás
Generali természeti kár biztosítás
Generali Önvédelem biztosítás
Genertel assistance
Genertel minicasco extra
Genertel lopás casco
Genertel bennülők balesetbiztosítása
Genertel kerékpár biztosítás
Groupama kárexpressz szolgáltatás
Posta okozói biztosítás
Posta kiegészítő balesetbiztosítás

Az alább felsorolt kiegészítő biztosítások tetszőlegesen szabadon választhatóak a megkötendő kötelező biztosítás mellé, viszont azoknak kiajánlása teljes mértékben automatikus, és csak azon termékeket ajánlja fel a rendszerünk, melyek a hatályos feltételek értelmében köthetőek is az adott gépjárműre. 

Kötelező biztosítás mellé köthető casco biztosítási ajánlatok: Tájékoztatjuk Önt, amennyiben az Ön által kalkulált gépjárműre elérhető casco biztosítási ajánlat is, akkor azt a díjtarifák oldalon a kalkulátorban meg is jelenítjük Önnek, így Ön egyszerre tekintheti át a kötelező biztosítási és a casco biztosítási lehetőségeket is. Az itt megjelentetett casco biztosítási lehetőségek alapértelmezetten 10% 100.000.-Ft-os önrésszel történnek kiajánlásra, de ez a kalkulátorunkban szabadon igényre szabható. A kötelező biztosítás mellé köthető casco biztosítás termék jellemzőit a kalkulátorunkban a casco szóra kattintva részletezzük is Önnek. Amennyiben kötelező biztosítása mellé szeretne casco biztosítást is kötni, kérjük, hogy a gépjármű extra felszereltségét, valamint a védelmi felszereltségeket pontosítsa! Az oldalunkon megkötött casco biztosítási szerződések kockázatviselés kezdete 0 km-es gépjármű esetében azonnali, egyéb esetben pedig a szemlézést követően, vagy a kötvény kézhez vételét követően indul el. A rendszerünk kgfb + casco együttes szerződés kötés esetén természetesen az együttkötési kedvezményeket is belekalkulálja a kiajánlott díjakba.

Kötelező biztosítási díjak: A weboldalunkon kikalkulált díjak tartalmazzák a biztosítók által meghirdetett kedvezmény lehetőségek nagy részét. Ezen kívül megjelenítjük Önnek az éves díjat, a baleseti adóval növelt éves díjat, a fizetési ütem szerinti díjat, a fizetési ütem szerinti baleseti adóval növelt díjat, a fizetendő első díjat valamint a fizetendő első baleseti adóval növelt díjat. A megjelenített árakon felül semmiféle plusz költségekkel nem kell számolnia, szolgáltatásaink minden egyes ügyfelünk részére díjmentes. Rendszerünk nem csupán biztosítás kötésre használható hanem tájékozódásra is.

Kötelező biztosítás megkötését követő feladatok Ügyfeleink részére:

A weboldalunkon megkötött biztosítási szerződés akkor véglegesítődik és kerül továbbításra a választott biztosító társasághoz, ha a rendszerünk által megküldött megbízási szerződést aláírva legkésőbb 5 naptári napon belül megküldi részünkre postán, faxon, vagy emailben. Amennyiben megbízása ezen határidőn belül nem érkezik meg hozzánk, megkeresését törölnünk kell, mert nem tudjuk tartanai a biztosítók által kért határidőket. Amennyiben megbízása 5 napon túl érkezik meg, abban az esetben szerződését újra tudjuk indítani a megérkezés napjától, de ez esetben fedezetlenségi díj fizetési kölelezettséggel kell számolnia. Ez esetben mindenképp telefonon vagy emailben is tájékoztatjuk Önt erről.

Kötelező biztosítási kedvezmények igazolása:

Weboldalunkon az egyes biztosító társaságok esetében igenybe vehetőek úgynevezett díjmódosító kedvezmények, például gyermek kedvezmény, közszolgálati dolgozói kedvezmény, stb. Amennyiben Ön jogosult ezen kedvezmények igénybe vételére, abban az esetben éljen velük. Ez esetben fontos tudnia, hogy a biztosító társaságok a kedvezmények igazolását bekérhetik tőlünk. Ekkor Önnek az alkuszi megbízási szerződésünk értelmében a kedvezmények jóváírásához szükséges igazolást 2 munkanapon belül meg kell küldenie részünkre, hogy azt a biztosítja részére kérésüknek megfelelően eljuttathassuk. Amennyiben valamelyik kedvezmény igazolás nem történik meg, akkor a biztosító jogosult a biztosítási díj módosítására.

Ezúton szeretnénk felhívni Ügyfeleink figyelmét, hogy bár törekszünk arra, hogy minden kedvezményt elérhetővé tehessünk Önöknek nem feltétlen szerepel kalkulátorunkban az adott biztosító összes elérhető kedvezménye.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.

06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FONTOS!!!

Panaszkezelés, Online vitarendezési platform
Üzletszabályzat, elállási tudnivalók
Proviti távértékesítési tájékoztató

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.