K&H Biztosító Zrt

A K&H Biztosító Zrt. széles körű szolgáltatást nyújt ügyfelei számára, szinte minden fontos módozat megköthető náluk. Ebben mi is nagy segítséget nyújtunk Önnek, hiszen itt ezen az oldalon a biztosító minden egyes konstrukcióját az adott kalkulátor használatával igen egyszerűen meg lehet kötni.A kötelező biztosítás nagyon fontos szinte minden szempontból, hiszen elengedhetetlen része annak, a forgalomban részt vegyünk ugyanis, hogy ha nincsen érvényes kötelező biztosításunk, akkor nagyon sok problémánk adódhat, hogy ha így akarunk kimenni a forgalomba. Számos probléma merülhet fel hiszen, hogy ha lekapcsolnak minket kötelező biztosítás nélkül, akkor nagyon súlyos pénzbírságra kell számítanunk. Ráadásul sokkal nagyobb probléma, hogy ha balesetet okozunk úgy hogy nincs megkötve a kötelezőnk ugyanis nekünk kell kifizetni az általunk okozott kárt. Ha biztosítót szeretne váltani akkor azt csak akkor teheti meg, hogy ha lejárt a szerződése. Kalkulátor segítségével mindent kitud számolni ami ehhez kell vagy, ha segítségre van szüksége akkor a kalkulátorok használatát rendkívül könnyen ellehet sajátítani.

Ha interneten keresztül köti meg a kötelezőjét, akkor nagyon sok kedvezményt kaphat és nem mindig olyan drága mint ahogy sokan képzelik. A másik biztosítás amivel élhet az utasbiztosítás ami egy nagyon praktikus csomag. Ugyanis, ha külföldre akarunk menni és biztonságban akarjuk érezni magunkat akkor mindenképpen érdemes azon elgondolkodni, hogy megkössük e ezt a biztosítást. Az utas biztosítás azokra az esetekre érvénye amikor kimegyünk külföldre vagy elutazunk valahová és ott ér minket valami probléma. Betegség vagy baleset esetére is létezik az utasbiztosításnak egy fajtája amit mindenképpen igénybe tud venni és megéri gondolkoznia rajta, hogy ha egy nagyobb utazás előtt áll.

Még igénybe veheti a gépjármű segítségnyújtás biztosítást. Ez a csomag bizonyos határig fedezi a helyszíni javítást és az egyéb jellegű problémákat tehát minden olyan autósnak vagy gépjárművel rendelkezőnek érdemes igénybe vennie, akik aggódnak amiatt, hogy esetleg valami meghibásodás vagy baj történhet útközben autójukkal vagy gépjárművükkel. A casco egy olyan csomag, amit nem kell kötelezően megkötni ellentétben a kötelező biztosítással. Viszont itt az a különbség, hogy a járművünkben keletkezett kárt téríti meg a biztosító okozza azt kidőlt fa vagy vihar vagy esetleg lopás vagy ehhez hasonló természeti erő vagy idegenkezűség.

Itt két csomagot különböztetünk meg. A Classic casco biztosítást és a Perfect biztosítást. A Classic casco minden olyan elemet agában foglal amit egy alap casco biztosításnak tartalmaznia kell a perfektnél pedig totálkár esetén a vásárlási árat térítik vissza a baleset után 1 évvel. A lakásbiztosítás is egy nagyon célszerű csomag amit a K&H-nál meglehet kötni. A lakásbiztosítást azok figyelmébe ajánljuk akik szeretnék megóvni azt amit eddig felépítettek tehát ingatlanjukat és ingóságaikat is szeretnék fedeztetni. Nagyon sok probléma fordulhat elő akár betörés lopás vagy elemi károk ezért érdemes minden tekintetben bebiztosítanunk azt, amit eddig elértünk, hiszen a lakásunk a szentélyünk és ahova hazatérünk így meg kell adni a neki megfelelő biztosítást és védelmet így a biztonság érzékünk is a helyén lesz. Tehát az ingóság biztosítást is lehet választani a csomaghoz, hiszen így minden oldalról be lesz biztosítva.

Oldalunkon szinte bármelyik K&H biztosítást megkötheti és elérheti, ami azért nagyon jó és célszerű, mert rendkívül könnyen és gyorsan lehet hozzájutni ezekhez, szinte percek alatt és nem kell hosszú sorokat végigállnia vagy nem kell utaznia a szerződéskötés miatt. Az online kötés már eleve némi spórolást jelent a díjból ezen felül pedig, amennyiben ugyan annál a biztosítónál többfajta szerződést köt, még együttkötési kedvezményben is részesülhet.

A 2006.06.30.-ai fúziónak köszönhetően a K&H Általános Biztosító és a K&H Életbiztosító a továbbiakban már K&H Biztosító néven működött. A biztosító társaság Magyarország területén közel 600 kirendeltséggel és kettő régió igazgatósággal rendelkezik. Munkásságukhoz hozzátartozik az Ügyfelek igényeire épülő módozatok megalkotása és értékesítése.A K&H Biztosító biztosítás módozatai tekintetében teljes termékpalettát kínál az Ügyfeleknek.

K&H kötelező biztosítás

Az oldalunkon megtalálható kötelező biztosítás kalkulátor minden biztosító árajánlatát összehasonlítja Önnek, köztük természetesen megtalálható a K&H Biztosító díjszabása is. Kötelező biztosítás díjszámítás, kötés, felmondás, váltás, online biztosítási alkusz segítségével.

K&H casco biztosítás

Hasonlítsa össze 11 biztosító casco biztosítás módozatát casco biztosítás kalkulátor segítségével. Ne két casco biztosítás ajánlatból válasszon! Nézze meg mindet oldalunkon!

K&H lakásbiztosítás

Az általunk üzemeltetett lakásbiztosítás kalkulátor 8 biztosító díjával számol. Válassza ki a legkedvezőbb szerződést, majd kösse meg oldalunkon

K&H Biztosító Zrt. - 1068 Budapest, Benczúr u. 47.
Telefon: 061-461-5200
Telefax: 061-461-5276


Régóta várt külföldi utazásához biztosítsa családját K&H utasbiztosítással. A K&H utasbiztosítás kötést online intézheti lakásából, kényelmesen az utasbiztosítás kalkulátor segítségével. A K&H utasbiztosítás kétféle formában kínálja termékeit, Alap és Emelt szintű szolgáltatásai csak a térítési limitekben különböznek egymástól.

Add a comment


A K&H Biztosító
3 lakásbiztosítás módozattal rendelkezik, hasonlóan mint a többi lakásbiztosítók.

Add a comment


K&H kötelező biztosítás
- Döntsön okosan a K&H biztosítóval...

K&H Kötelező biztosítás kalkulátor, kötés, váltásA kötelező felelősség-biztosítás mindenki számára kötelező, aki a tulajdonában lévő gépjárművel a közúti közlekedésben részt kíván venni. A biztosítók többségéhez hasonlóan a K&H Biztosító is kedvezményekkel igyekszik enyhíteni a kötelező fájdalmat. Számolja ki a kalkulátorunk segítségével a K&H biztosító kötelező biztosítási ajánlatát és hasonlítsa össze az összes biztosító ajánlatával. A legjobb ajánlatot kiválasztva kösse meg szerződését Online!

Add a comment


A K&H biztosító társaság
két alapmódozattal és számos kiegészítő biztosításokkal biztosítja az ügyfelei részére, hogy a casco biztosítás mindenki számára teljesen egyénre szabott legyen. A Classic és a Perfekt biztosítási csomag kockázatviselése kiterjed a gyárilag beszerelt alapfelszerelésekre. A Classic káridőpontra a Perfekt pótlási értékre szóló biztosítás. 

Add a comment


Minden kétséget kizárva a legutóbbi kötelező biztosítás kampány egyik legnagyobb nyertese a K&H Biztosító. Köszönhető ez a szakvélemények szerint az ügyféligények kielégítésének, az online csatornák maximális kihasználásának és a kedvezményes díjaknak. A K&H Biztosító online web felületén a biztosítások kiszámítása mellett lehetőség nyílik online kárbejelentésre, bonus-malus igazolás igénylésére, csekk igénylésére, zöldkártya igénylésére, valamint az észrevételek panaszok bejelentésére. Az ügyfelek ilyen szintű rugalmas kiszolgálása nagy előnyt jelent az amúgy igen csak kiélezett versenyhelyzetben.

Add a comment


Felvenné a biztosítóval a kapcsolatot, de nem tudja az elérhetőségeket? Itt megtalálhatja mindegyiket!

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.