K&H kötelező biztosítás
- Döntsön okosan a K&H biztosítóval...

K&H Kötelező biztosítás kalkulátor, kötés, váltásA kötelező felelősség-biztosítás mindenki számára kötelező, aki a tulajdonában lévő gépjárművel a közúti közlekedésben részt kíván venni. A biztosítók többségéhez hasonlóan a K&H Biztosító is kedvezményekkel igyekszik enyhíteni a kötelező fájdalmat. Számolja ki a kalkulátorunk segítségével a K&H biztosító kötelező biztosítási ajánlatát és hasonlítsa össze az összes biztosító ajánlatával. A legjobb ajánlatot kiválasztva kösse meg szerződését Online!


A K&H biztosítónál igénybe vehető általános kedvezmények:

- ha a K&H-nál van egy érvényes Bonus osztályba sorolt felelősség-biztosítása akkor a második szerződésre 10% kedvezmény (A00 kedvezmény)
- új gépjármű esetén 10% kedvezmény
- 10% gyermekkedvezmény
- nem jogi személyek esetén 10% kármentességi kedvezmény
- díjfizetési ütem szerinti kedvezmények, 8% éves, 4% féléves díjfizetésnél
- a 10 évnél idősebb autókra 10% kedvezmény
- 10% online kedvezmény, az alkuszoknál kötött szerződésekre

A kedvezmények együttesen nem haladhatják meg a 40%-ot.

A minőségi ügyintézés alapja a pontos és gyors kiszolgálás. Oldalunkon online kiszámolhatja kötelezőjének a díját és meg is kötheti online az összes kedvezmény igénybevételével. K&H kötelező biztosítás - kalkulátor, kötés, váltás. Nézze meg 14 biztosító árajánlatát egy helyen!

K&H kötelező biztosítás 2014 / 2015 kalkulátor olcsó árakkal

Az előző kampány egyik legnagyobb nyertese feltétlenül a K&H Biztosító. A társaság jól mérte fel a piaci változásokat és olyan díjakkal és kedvezményekkel jöttek ki, melyek tömegeket vonzottak. A több százezer új szerződés stabilizálta a biztosító helyzetét a piacon. Azonban az élet nem áll meg. Már most elkezdtek azon dolgozni, hogy legalább ennyire sikeres legyen a következő évi szezon is.

Kötelező biztosítás díjszámoló - 14 biztosító díja egy helyen!

Gazdasági szakemberek véleménye szerint a kötelező biztosítások átlagdíjának csökkenése tovább folytatódhat. A K&H Biztosító vezetősége ezt a csökkenést 10% felettinek jósolják. A díjak csökkenését több tényező együttes hatása miatt várják. A kevesebb autós és az objektív felelősség bevezetése miatti kevesebb baleset jelentős mértékben javította a kárstatisztikát, ami segíti a díjak csökkenését, valamint a piacon kialakult verseny és az új szereplők részvétele szintén a díjak csökkenését eredményezheti. Érdemes lesz tehát figyelemmel kísérni miként alakítják a díjaikat a biztosítók.

Előzmények!

1998-ban a az ABB és több neves belga pénzintézet összeolvadásával megalapították az európai mércével is jelentős erejű KBC csoportot. A KBC többségi tulajdont szerzett a Kereskedelmi és Hitel Bank rt.-ben. A 2000 körüli időszakban Magyarországon így több olyan pénzügyi szolgáltatói is jelen volt a pénzpiacon, aki a KBC érdekeltségébe tartozott. Így az addigra már jelentős piacot szerző Argosz biztosító és a Kereskedelmi és Hitelbank is. 2005 nyarán aztán egyesítették a pénzintézeteket és megalkották a végleges formát. A K&H Életbiztosító és a K&H Általános biztosító 2006-ban egyesült és hozta létre a K&H biztosítót, mely így már a magyar biztosítási piacon felmerülő igények teljes körű kiszolgálására készen állt. A gépjármű biztosítási piacon elkezdett tevékenysége a biztosítónak hamar eredményre vezetett. A biztosító társaság igen népszerű a motorkerékpárosok körében az ügyfélbarát díjai miatt. Nagy valószínűséggel, ezzel a jövőben sem kívánnak szakítani, sőt további ügyfelekkel szeretnék bővíteni állományukat.

Az, hogy a K&H Biztosító, milyen kedvezmény csomaggal rukkol elő a kötelező biztosítás kampány során, nem lehet még tudni. Az azonban biztosra vehető, hogy nem fog lemaradni a vetélytársaktól. A K&H biztosító jövő évre vonatkozó díjait leghamarabb az oldalunkon fogja megtalálni a kötelező biztosítás 2011 kalkulátor rendszerében. A kalkulátor árgaranciát vállalva keresi meg Önnek pár pillanat alatt, hogy mennyibe fog kerülni a K&H biztosító kötelezője. A kötelező kalkulátor segítségével össze is hasonlíthatja a díjat a többi biztosító díjával. Így Ön biztosan a legkedvezőbb ajánlatot fogja kapni. Amennyiben sikerült megtalálnia a leginkább kedvező ajánlatot, nálunk a kötelező biztosítás 2011 kalkulátor segítségével szerződését meg is kötheti. Ezzel gyakorlatilag a biztosító váltás folyamatát tudja végrehajtani az oldalunkon. Az online biztosítási ügymenet teljesen ingyenes.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.