Köbe Biztosító

Magyarország egyetlen Biztosító Egyesülete. A 15 éves biztosítási tevékenységüknek köszönhetően stabil Ügyfélállománnyal rendelkeznek. A jól bevállt üzletpolitikájuknak köszönhetően a tehergépjárművekkel rendelkező gépjármű tulajdonosok igazi árbarát díjtétellel rendelkeznek.KÖBE - Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület

Alapításának éve ( 1996 ) óta az egyik legdinamikusabban fejlődő társaság a KÖBE azaz a Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület. Az egyesület tagjai, azaz az Ügyfelek száma 2009-ben elérte a 160.000 főt. A Köbe tartalékalapja eléri a 6 milliárd forintot, mely garanciát ad Önnek a cég stabil anyagi hátteréről.

KÖBE - Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület címe:
1108 Budapest Venyige u. 3.
Telefonszáma: 061-433-1180
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Egyesület célja és célkitűzése, hogy Önnek kedvező kötelező biztosítás és casco biztosítás árajánlattal szolgáljon. Kiemelkedően kedvező a teherautó kötelező biztosítás árfekvése is.

Tekintse meg weboldalunkon több biztosító ajánlatát, majd a kiválasztott kötelező biztosítást kösse meg kalkulátorunk segítségével online!

Weboldalunkon a KÖBE - Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület díjai nem kalkulálhatóak, ezért nem is köthetőek meg. A kalkulátorunk használata közben nem fog találkozni a KÖBE díjaival.


Köbe kötelező biztosítás
- A 2013-as kampány eredményeinek és számainak tükrében azt lehet mondani, hogy a közel 60,000 új biztosítási szerződéssel a Köbe biztosító jó eredményeket ért el. A sikeresség azonban a társaságnál további előrelépésre ösztönöz mindenkit, nem engedik, hogy az eredmények tükrében elkényelmesedjenek. Már most lehet híreket hallani, hogy a termékek fejlesztésével és a kedvezményes díjak optimalizálásával készülnek megőrizni stabilitásukat a piacon. Érdemes lesz tehát figyelni miként alakul a Köbe kötelező biztosítás következő évi díja, és szolgáltatása.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.