Kötelező biztosítás megkötésének határideje
- Jelentősen megváltozik a kötelező biztosítás szabályozása ettől az évtől. A számos változás, a kiszámíthatatlan díjak és az eltérő üzletpolitika miatt biztosítási szakemberek az eddigi legnagyobb biztosító váltást jósolják. Ez akár kétmillió autóst is érinthet. Éppen ezért most még inkább fontos a biztosító váltás folyamatának ismerése és dátumainak betartása.


A kötelező biztosítás megkötés határideje a biztosító váltás egyik leglényegesebb dátuma. Amennyiben nem figyelünk kellő képen könnyen érvényes kötelező biztosítás nélkül maradhatunk, amit csak a jelentős nagyságú fedezetlenségi díj megfizetése után pótolhatunk. Az oldalunkon igyekszünk minden lehetőséget és segítséget megadni minden ügyfelünknek, hogy időben és a legjobb feltételekkel hajthassák végre a biztosító váltás folyamatát.


Az első lépés a kötelező biztosítás felmondása. Erre évente egyszer a biztosítási évforduló előtt van lehetősége minden üzembentartónak. Nagyon fontos, hogy az új szabályozásnak köszönhetően ma már nem mindenkinek egységes a biztosítási évfordulója. Közel 150,000 autós már nem az év végi kampány folyamán válthat biztosítót.

A felmondás szabálya, hogy a biztosítási évforduló előtt legalább harminc nappal írásban a másik fél tudomására hozzuk döntésünket. Ezek után az oldalunkon található kötelező biztosítás kalkulátor segítségével kiszámolhatjuk, hogy melyik biztosító társaság kínálja a legkedvezőbb feltételeket, díjakat. Miután kiválasztottuk a legjobb ajánlatot, a kötelező biztosítás kalkulátor utasításait követve, a kötelező biztosítás megkötés határideje betartásával kösse meg új szerződését. Az egész folyamat csak perceket vesz igénybe. Csupán egy alkuszi megbízást kell a számunkra eljuttatnia, a többit mi elintézzük Ön helyet. A kötelező biztosítás megkötés határidejének betartása mellett az ügyintézés teljes egésze oldalunkon ingyenes.

 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.