Kedves Hölgyem/Uram! Kérjük Önt, olvassa át tájékoztató anyagunkat, amely a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek bemutatását, összehasonlítását szolgáló és a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről - című ajánlása, és a biztosításközvetítői tevékenységet szabályzó a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és az ide szorosan tartozó, kifejezetten az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó tájékoztatást, amely a biztosítási portálunk használatához is elengedhetetlen információkat tartalmaz.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az alábbi tájékoztató anyagunkat a weboldal jobb alsó sarkában mindvégig megtalálja, weboldal jobb oldalán mindvégig megtalálja, bezárást követően pedig a kalkulátor tetején az oldalunkon tartózkodásáig azt bármikor újra megnyithatja, átolvashatja és áttekintés után be is zárhatja.

A Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft tevékenységét független biztosításközvetítőként ( biztosítási alkuszként ) végzi, és a tevékenység műveléséhez az összes szükséges engedéllyel rendelkezik. (2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a pontja)


Főbb adataink a következőek:
Cégünk neve: Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft
Címünk: 2461 Tárnok, Vadvirág u. 8.
Levelezési címünk: 2461 Tárnok, pf.: 116
Telefonszámunk: 06-70-330-6065
Fax számunk: 06-23-520-577
Email címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószámunk: 13525510-2-13
MNB nyilvántartási számunk: 205100142982
Felelősségbiztosításunkat az Allianz Biztosítónál kötöttük meg.
Felügyeleti szervünk a Magyar Nemzeti Bank ( MNB )

Weboldalunk használatával kapcsolatosan valamint a tevékenységünkkel kapcsolatos irányadó jogszabályokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatást az Impresszum menüpontban talál, cégünk működésével kapcsolatos esetleges panaszos észrevételeit pedig a Panaszkezelés oldalunkon teheti meg, melyet haladéktalanul kivizsgálunk. Weboldalunkon biztosítási kalkulátort és biztosítás kötő alkalmazást kötelező biztosítás, casco biztosítás, lakásbiztosítás és utasbiztosítási módozat esetében üzemeltetünk. A többi biztosítási módozat esetében árajánlat kérő űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatokat és feltételeket.

Alkusz cégünk 12 biztosító társaság termékét kínálja a lakásbiztosítási módozat esetében, melyek az alábbiak:

Wáberer Hungária Biztosító Zrt

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy lakásbiztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő különböző módon hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Milyen lakásbiztosítási szerződések köthetőek weboldalunkon? Az oldalunkon kizárólag határozatlan időre szóló lakásbiztosítási szerződés köthető magánszemélyek számára. Biztosítható csak az ingatlan, csak az ingóság és ezen kockázatok együttesen is biztosíthatóak természetesen. Kalkulátorunk segítségével az ingatlan mellett melléképület is biztosítható, valamint vállalkozói vagyontárgyak is fedezet alá vonhatóak. A biztosítók lakásbiztosítási alapfedezetei egyes esetben összehangolásra kerültek a többi biztosító termékével, hogy az online összehasonlítás megvalósulhasson. Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy önrész mentes konstrukciók kiajánlása valósul meg weboldalunkon. A megkötendő lakásbiztosítási szerződése weboldalunkon tovább komfortosítható a biztosító társaságok egyéni szolgáltatásai bevonásával. Ezt minden esetben a kalkulátorunk használata közben eszközölheti.

A lakásbiztosítási feltételeket tájékoztató oldalunkon természetesen azonnal megnézheti, de ha a kalkulátorban a kiválasztott biztosító mellett a kérdőjelre kattint, ott is átolvashatja a biztosítási feltételeket.

Aegon Lakás és szabadidő plusz feltétel
Allianz Otthonbiztosítás
Generali Házőrző feltételek
Genertel e-lakás feltétel
Groupama lakásbiztosítás feltétel
K&H lakásbiztosítás feltétel
MKB lakásbiztosítás feltétel
PostaFészekŐr feltétel
Signal Ház-tartás lakásbiztosítási feltételek
Union lakásbiztosítás feltétel
Uniqa lakásbiztosítás feltétel
Wáberer Hungária lakásbiztosítás feltétel

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött lakásbiztosítási szerződések nem lépnek azonnal kockázatba. Tudnia kell azt, hogy a választott biztosító társaságnak 15 napja van arra, hogy szerződését elfogadja, vagy elutasítsa. Az elfogadás tényét biztosítási kötvény kiállításával igazolja. Amennyiben a kötvényt kézhez vette, onnantól rendelkezik érvényes lakásbiztosítási szerződéssel. A biztosító társaságok el is utasíthatják a megkeresést, vagy módosítást eszközölhetnek a megtett ajánlaton. Ez esetben is írásban tájékoztatják Önt. Ha a kikalkulált díj és a kötvényen szereplő összeg között eltérést tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az is kiemelten fontos tudnia, hogy a biztosítás megkötését követően a biztosító szakemberei megkereshetik Önt telefonon az ingatlan szemlézésével kapcsolatosan. Ez esetben a megbeszélt időpontban leszemlézik ingatlanát.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.
06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.