MKB Biztosító Zrt

Az MKB Életbiztosít Zrt. és az MKB Általános Biztosító Zrt. 2007.06.28.-án alakult meg. Tulajdonosi hátterét a Versicherungskammer Bayern, az MKB Bank Zrt. alkotják. A tulajdonosok eltökélt célja, hogy az Ügyfelei részére teljes körű banki és biztosítás szolgáltatást adjon, illetve a következő 5 évben lényeges emelkedést tudjon produkálni úgy a banki piacon, mint a biztosítás szolgáltatások tekintetében. A biztosítás termékeik népszerűsítése érdekében biztosítási alkusz partnereikre számítanak elsősorban.


Jelentősen kivette a részét az MKB biztosító a legutóbbi kötelező kampány folyamán. Az év végét követően azt lehet mondani, hogy stabilizálta a helyét, sőt talán meg is erősített pozícióját a gépjármű biztosítások, és azon belül a kötelező biztosítások területén. A remek eredmény elérésében nagy szerepe volt, hogy a biztosító társaság felkészült az árversenyre és a díjait egyes társadalmi csoportoknak irányított kedvezményekkel egészítette ki. Azt lehet mondani, hogy jól mérték fel a piac várható alakulását, és hogy jól alkalmazták az adható kedvezmények mértékét.

A jelentős mértékben csökkenő átlagdíjak tovább csökkenhetnek az előzetes felmérések alapján. Még mindig nagy a kínálat, mely árversenyt eredményezhet, és a kárstatisztika is tovább javult. Azonban a csökkenő tendencia egy bizonyos határnál meg kell hogy álljon. Ezen a határon előtérbe kerülhetnek a biztosítók által nyújtott szolgáltatások milyensége és mennyisége. A sejtések alapján az MKB kötelező biztosítás termékei erre is fel lesznek készülve. Továbbra is lehet számolni a hűség után adott kedvezményekre és a családos, gyermekes üzembentartók előtérbe helyezésére. Persze semmi sem biztos. Biztossá csak október 30-án válhat amikor a társaság a többi biztosítóval közösen nyilvánosságra hozza a következő évre vonatkozó tarifáit.

Az MKB Biztosító előnyei:

  1. Az Ügyfelek egy helyen kezelhetik a és hitel szerződéseiket.
  2. Az MKB Biztosító Zrt. stabil pénzügyi alapokra támaszkodhat.
  3. A keresztértékesítésen belül létrejött szerződések extra kedvezménnyel jöhetnek létre.

 

Milyen biztosítás módozatokat kínál az MKB Biztosító?

  • MKB kötelező biztosítás
  • MKB casco biztosítás
  • MKB lakásbiztosítás
  • MKB életbiztosítás
  • MKB társasház biztosítás
  • MKB vagyonbiztosításMKB Biztosító Zt. - 1132 Budapest, Váci út 30.

Telefon: 06-1-886-6900

Telefax: 06-1-886-6909


Az
MKB Biztosító Zrt több biztosítási módozatot értékesít. Ezek között az egyik talán leggyakrabban kötött biztosítás az MKB kötelező biztosítás szerződés

Add a comment


Az MKB Bank 2007 nyarán
úgy gondolta, hogy az ügyfelek igényeinek kiszélesedése miatt létre hozzák a bankcsoport két új tagját az MKB Életbiztosítót és az MKB Általános Biztosítót.

Add a comment


Napjainkban a biztosító társaságoknak ahhoz, hogy megfeleljenek az egyre szélesebb körű ügyféligénynek, minden területen megfelelő mennyiségű és megfelelő minőségű termékekkel kell jelen lenniük a piacon. Így van ez az MKB Biztosítónál és a termékeinél. A mai kor és a rohanó világ követelményeinek megfelelően készült, az ügyféligényeket szem előtt tartva, egy olyan biztosítási csomag, amelyben mindenki megtalálja a számára leginkább szükséges elemeket. Az MKB Családi Otthonbiztosítási csomag alapelemekből és választható kiegészítő modulokból épül fel az igényeknek megfelelően.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.