Posta Biztosító Zrt

A majdnem 10 éves működési tevékenységük, és az országos üzletkötői bázisuk elérte ez eredményét. A Posta Biztosító Zrt. stabil, folyamatosan bővülő Ügyfélállománnyal rendelkezik. A kötelező biztosítás kalkulátor, kiszámolja Önnek minden biztosító kedvezményes árajánlatát, természetesen a Posta Biztosító díját is! Nézze meg az összes biztosító online díjszabását, és a kiválasztott kötelező biztosítást kösse meg online! A többit bízza ránk!

Kezdje el a díjszámítást itt: Kötelező biztosítás díjszámoló

Magyar Posta Biztosító Zrt. -
A Posta Biztosító 2003-ban indult el Magyarországon és, azóta az egyik leggyorsabban növekvő biztosító társaságok között helyezkedik el. Termékeik megalkotásakor az alábbi szempontokat tették a figyelmük középpontjába.

 1. A Posta biztosítási szerződések egyszerűek, érthetőek legyenek
 2. A biztosítás szerződéseknek kedvező legyen az ára
 3. A Posta Biztosító anyagi háttere biztonságot nyújtson Ügyfelei részére


A Posta Biztosító üzleti több mint 2600 kirendeltségből áll, aminek a nagy részét a posta hivatalokban találja.


Hol köthető Posta Kötelező Biztosítás?

Posta kötelező biztosítás legkényelmesebben honlapunkon köthető, sőt ha nálunk végzi el a díjszámítást, akkor az összes biztosító árajánlatából választhat.

Hogyan köthetem meg online a kötelező biztosítás-t, és mi az ügymenet?

Kezdje el a díjszámítást itt: Kötelező biztosítás díjszámoló

 

Miután megkapta a biztosító-k ajánlatait, válassza ki az Ön számára kedvező kötelező biztosítás-t. Szerződéskötés után Ön kap egy emailt, ami tartalmazza az alkuszi megbízást, amit aláírva vissza kell küldenie címünkre az alábbi elérhetőségek bármelyikére:

 1.  fax: 06-23-520-577
 2. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 3. Proviti Kft. 2461 Tárnok Pf.:116


Kérjük az alkuszi megbízással együtt küldje el nekünk a forgalmi engedély mindkét oldalának másolatát, illetve az adásvételi szerződést is.

Biztosító váltás esetén, csak az alkuszi megbízás és a forgalmi engedély megküldése szükséges. Amennyiben Ön jogosult
igénybe venni a posta biztosító által nyújtott kötelező biztosítás kedvezményeket, akkor a kedvezmény igazolásához elengedhetetlen iratok másolatát is kérjük megküldeni részünkre. Miután megkaptuk a kért dokumentumokat, a lehető leggyorsabban az Ön kezében lehet a kötelező biztosítás Ügyfélpéldánya, amivel már nyugodtan közlekedhet, és elmehet az okmányirodába gépjárművét átíratni is.

Milyen iratokra van szükség, kötelező biztosítás kötésekor?

A biztosítás kötéshez szükség van az alábbi dokumentumokra:

 1. adásvételi szerződés
 2. forgalmi engedély
 3. személyi igazolvány
 4. jogosítvány
 5. kártörténetre vonatkozó adatok, illetve igazolás


Magyar Posta Biztosító Zrt. - Központi Ügyfélszolgálat:

Cím:Posta Biztosító
1535 Budapest, Pf. 952
Tel.: 06 40 200 480
Fax:06 1 423 4298

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Posta Biztosító Zrt. szolgáltatásai természetesen abszolút széles körűek, az autóbiztosításokon felül megtalálható kínálatukban minden fontos terület, mint a lakás-, az utas-, vagy az életbiztosítási formák.

A Posta Casco egy olyan biztosítás, ami elemi károk ellen, vagy lopás ellen nyújt fedezetet. A casco a kötelező biztosítással szemben nem egy kötelezően megkötendő csomag, hanem szabadon eldönthetjük, hogy szükségünk-e van rá vagy nem. Ha gépkocsija 8 éves, vagy annál fiatalabb vagy egyszerűen csak meg akarja védeni gépjárművét, mert szeretné biztonságban tudni autóját, akkor ez az ön biztosítása, amit magának találtak ki. De ha rutinos sofőrről van szó, akkor is érdemes szerződni erre módozatra, ha autójának besorolása A00. Posta Casco-t azért érdemes még kötni, mert számos extra jár mellé, mint például a poggyászbiztosítás.

A Posta UtasŐr az egy utasbiztosítás, amire azért van szükség, hogy minden alkalommal, amikor külföldre utazunk, biztonságban érezzük magunkat. Hogyha ki akar kapcsolódni, akkor érdemes vigyázni, mert baleset érheti önt akár mikor, így nem árt felkészülni a váratlan helyzetekre. Lakjon az ország bármelyik területén, mindenhol meg, tudja kötni a Posta utasbiztosítást egyszerűen és gyorsan online módon. Megtéríti a balesetek során elszenvedett károk költségeit, vagy egyéb ilyen jellegű problémákat. 24 órás segélyszolgálat dolgozik az ügyfelekért. Önrészt nem igényelve téríti a csomag például a gyógyszerek árát. Megtéríti még ezen felül a poggyászok kárát vagy az elveszett csomagokat is. Azoknak is ajánljuk ezt a biztosítást, akik sportolnak például extrém sportok vagy egyéb utazást igénylő sportok terén, vagy akik sokat tartózkodnak külföldön.

A Posta Fészekőr az a lakásbiztosítás, melyre nagyon nagy szükség van manapság és ezt azoknak ajánljuk, akik egy élet munkáját akarják bebiztosítani a károktól, elemi csapásoktól, lopásoktól és betörésektől. Ha lakatlan ingatlanról van szó, arra is ugyan úgy megkötheti ezt a biztosítást. Nem szükséges különleges betörés elleni védelem sem, így könnyen meg lehet kötni ezt a konstrukciót.

A Posta Testőr balesetbiztosítást azoknak ajánljuk, akik sokat utaznak külföldre, vagy gyakran végeznek olyan munkát, ami magában foglalja a baleset veszélyét, esetleg sokszor végeznek ház körüli háztartási munkákat, de azoknak is, akik sokat sportolnak esetleg vagy olyan dolgot végeznek rendszeresen, ami veszélyekkel járhat. Nagyon olcsón igénybe vehető ez a csomag és a csonttörést is téríti.

Az életbiztosítási termékek hosszú sora található a cég termékei között, így vannak befektetéssel kötött életbiztosítások a Posta Biztosító tarsolyában, mint például a Posta hozamfix. A Posta Életőr az első kockázati életbiztosítás, ami a megtakarítási életbiztosításokhoz képest alacsony díjak mellett egy kedvező ajánlattal párosul az ügyfelek számára. Mindenképpen érdemes életbiztosításban gondolkoznia annak, aki veszélyes munkát csinál vagy olyan tevékenysége van ami veszélyekkel jár.


Magyarországon a Posta Biztosítót
a német Talanx AG. és a Magyar Posta Zrt. hozta létre. A kezdetektől az egyik legdinamikusabban fejlődő biztosító társaság. Köszönheti ezt a tőkeerős tulajdonosi háttérnek, a 2600 postafióknak, a kedvezményes díjaknak és a széles termékpalettának. A termékek közül így nem hiányozhat az utasbiztosítás sem.

Add a comment

A kötelező gépjármű felelősség-biztosítás lényege, hogy egy károkozás esetén a károkozó helyett a biztosító fizeti ki a kár értékét a vétlen félnek. A biztosítást egy kormányrendelet szabályozza és mindenki számára kötelező fenntartani, aki tulajdonosa a közlekedésben részt vevő gépjárműnek. A kötelező biztosítások piacán egyre több biztosító igyekszik szerepet vállalni. A német Talanx AG. és a Magyar Posta összefogásából jött létre a Posta Biztosító Zrt. tovább erősítve a piacon résztvevők körét.

Add a comment


logo postabiztositoA német Talanx AG. és
a Magyar Posta, mint tulajdonosok alakították meg a Posta Biztosító Zrt.-t. A tulajdonosi háttér egy rendkívül tőke-erős és Magyarországon a fiókhálózatának köszönhetően egy országosan elérhető biztosítót hozott létre. Ezzel könnyedén biztosíthatják a gyors és szakszerű biztosítási szolgáltatásokat és az emberbarát biztosítási modulokat, mely az ügyfeleknek ma már szinte alapkövetelmény. A megnövekvő ügyféligények kielégítésére a vezetőség maximálisan teljesít és egy eddig nem túlságosan ismert rendszerben nyújtanak biztosítási szolgáltatást.

Add a comment


A Posta Biztosító Zrt.
Magyarországon közel 2600 fiókban elérhető. Egy biztosító számára létfontosságú az elérhetőség és a biztos anyagi háttér. Az elérhetőséget biztosító postai fiókhálózat mellé társult a német Talanx AG. mint tőkeerős befektető és létrehozták a Posta Biztosító Zrt.-t. Az ügyféligények kielégítésére maximálisan megfelelő elérhetőség és stabil anyagi háttér mellé, már csak a ügyfélbarát biztosítási szolgáltatások kellenek és a siker borítékolható. A Posta biztosító vezetősége és szakemberei a széles körű biztosítási szolgáltatásokat igyekeznek kedvező díjakkal még jobbá tenni.

Add a comment


Ha a Posta Biztosító elérhetőségeit keresi, akkor a legjobb helyen van! Ezeket a könnyebb tájékozódás kedvéért elérhetővé tettük Önnek!

Add a comment


Posta okozói kiegészítő biztosításPosta károkozói biztosítás: Minden autós tisztában van vele, hogy a kötelező biztosítás csak az ügyfél által okozott károkat téríti meg. Egy baleset során viszont a kárt okozó gépjármű is sérülhet és ha nincs Casco, az anyagi kár igen magasra is szökhet. A probléma orvoslására a Posta biztosító bevezette a Posta károkozói biztosítást, mely a kötelező biztosítás kiegészítéseként köthető meg és gépjárművek ütközésekor 2 millió forintig a károkozó gépjárművében keletkezett kárt megtéríti, ha a biztosítónak az alapbiztosítás szerint is helytállási kötelezettsége áll fenn.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.