Proviti BlogMinden kedves
és leendő Ügyfelünknek örömmel jelenthetem be, hogy 2012.12.09.-én új aloldalt indítottunk, melynek a neve Proviti Blog lett. Ebben a menüpontban tesszük közzé nagy gyakorisággal az aktuális problémákat és a hozzánk intézett leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Reméljük ezzel is tudjuk növelni hasznosságunkat, valamint a kommunikációt az Ügyfeleinkkel, illetve weboldalunk új és visszatérő olvasóival.


Ebben az évben harmadszorra fogják kiosztani az év Kliensbarát biztosító címet. Ez a versengés vagy is verseny egyre népszerűbb. Ennek a díjnak az odaítélését kétszerre, azaz két fordulóban fogják végezni, így zajlik a kiválasztás, így  egy fajta szűrőn keresztül vágtatva derül ki, hogy melyik a legfigyelmesebb, ügyfélbarát biztosító. Az első forduló a pályázatok anyagainak felméréséről fog szólni. A második részben pedig megvizsgálják az ügyfelek által nyújtott panaszok mennyiségét és a visszajelzések átlagképét. Ez után a zsűri dönt és kiválasztja a nyertes biztosítót.

Add a comment


Alkusz vagy Te is? Ez esetben szükséged lesz arra, hogy a biztosító oktatásain részt vegyél, és oktatás megtörténtét igazolni is tudd a felügyeleti szerved kérése esetén.

Add a comment


Mostanában
a leggyakoribb kérdések közé tartozik, melyet az Ügyfeleink feltesznek a telefonos megkeresésük alkalmával az, hogy hol van már a kötelező biztosítás csekkem?

Add a comment


A mai napon az alábbi kérdést kaptuk egy érdeklődőtől telefonon, miszerint azt szerette volna megtudni, hogy 2013 évtől a társasház biztosításra is kell e fizetni biztosítási adót?

Add a comment


Az alábbi gondolatok a már meglévő szerződésekre vonatkoznak, amennyiben Ön most köt biztosítást a weboldalunkon, akkor arra a szerződésre természetesen már vonatkozik az ajánlatunk! A meglévő biztosításait, pedig megbízását követően tudja a Proviti Alkusz kezelni az alábbi sorok értelmében.

Add a comment


Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft mindegyik alkalmazottja az Ügyfélközpontú értékesítés szerint végzi a munkáját. Mit is jelent ez pontosan?

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.