Signal Biztosító Zrt

A Signal Biztosító Zrt. nem mindennapi célt tűzött ki maga elé. Célja, hogy kedvező kötelező biztosítás módozata mellé szintén csábító ajánlatokat tudjon adni casco, és lakásbiztosítás módozatban is, mely cél elérésére megtette az intézkedéseket. A Signal Iduna csoport tagja a Signal Biztosító Zrt. A tőkeerős vállalat jelentős számú töke befektetéssel és több mint 10 millió biztosítottal rendelkezik. A Signal Biztosító Rt. 1993-ban jött létre. Megalakulásuktól kezdve igyekeztek lefedni a lakossági igényeit. Rendelkeznek élet, baleset biztosítás valamint vagyonbiztosítás módozattal, melyet 2006-tól kezdve a gépjármű üzletáguk elindításával bővítettek. Magyarországon több mint 200.000.- Ügyféllel rendelkezik a biztosító. A Signal Biztosító Zrt. elkötelezettséget vállalt Ügyfelei teljes körű kiszolgálására, melynek visszaigazolása a dinamikus növekedésben is meglátszik.

Signal Biztosító Zrt - 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Signal Biztosító telefonszáma: 061-458-4222

Signal Biztosító faxszáma:     061-458-4260

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Signal kötelező biztosítás -
Weboldalunkon kiszámíthatja a Signal kötelező biztosítás árajánlatát, melyet összevethet további 13 biztosító társaság díjszabásával. A kiválasztott szerződést meg is kötheti online, a kötelező biztosítás díjszámoló segítségével!


Signal casco biztosítás
- A Signal casco rendelkezik olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, melyeket ha a casco biztosítás szerződése mellé választ, abban az esetben számíthat gépjárműve még teljesebb védelmére.
Casco biztosítás kalkulátor segítségével nézze meg 11 biztosító árajánlatát, majd szerződését meg is kötheti online!


Signal lakásbiztosítás
- A Signal lakásbiztosítás teljes védelmet nyújt az Ön otthonának megóvására. Használja lakásbiztosítás kalkulátorunkat, szerződését kösse meg online.


A temetkezési biztosítás, olyan embereknek szól akik szeretnének gondoskodni a haláluk után esedékes anyagi következményekkel is járó temetésükről. Talán egy kicsit furcsa lehet erről ilyen nyíltan beszélni, de mindenképpen gondolni kell arra is, hogy ha esetleg valami történne, akkor az anyagi teher ne teljesen a hozzátartozókat és a családot sújtsa. Hogy ha abban gondolkodik, hogy valamilyen módon a bekövetkezett tragédia után is szeretne gondoskodni a családjáról akkor mindenképpen érdemes a Signal Testamentum biztosítását megfontolni és átgondolni, hiszen tudjuk, hogy egy temetés bizony nem kis kiadással járhat. Ez egy olyan fontos döntés, amit a családdal leülve mindenképpen meg kell beszélnünk, hogy közösen tudjunk dönteni ebben a meghatározó kérdésben.

Add a comment


Mi-Házunk a Signal társasház biztosítás

A Signal a társasház biztosítását a piaci igények és a szövetkezetek sajátosságainak figyelembe vételével alakította ki, mely ez által a társasházak, lakásszövetkezetek és üdülőszövetkezetek ideális biztosításává vált. A teljes védelem kialakítására nyújt fedezetet a lakóközösségek számára.

Add a comment


A Signbal Biztosító 
természetesen jelen van a lakásbiztosítások piacán is, ahol meghatározó szerepet tölt be a biztosítók középmezőnyében.

Add a comment


Közel 200,000 megelégedett ügyfél
jelzi, hogy a Signal Biztosító Zrt. által kijelölt út helyes. A tulajdonosok és a vezetőség meghatározása alapján és a kiélezett piaci versenyhelyzet miatt az ügyfelek igényeinek kiszolgálása mellett létkérdés a kedvező díjszabás és az értékarányos szolgáltatás. Mindehhez elengedhetetlen az anyacég által biztosított stabil anyagi háttér.

Add a comment


Közel 200,000 ügyfél
élvezi a Signal Biztosító által nyújtott, versenyképes biztosításait, melyet a kedvező díjakkal és az értékarányos szolgáltatásokkal igyekeznek fenntartani. Az anyavállalat által biztosított stabilitás további lehetőséget kínál a töretlen fejlődésnek. A casco biztosításokra akkor van szükség, amikor olyan nem várt esemény kárt okoz a gépjárművükben ahol a felelősség nem vagy csak részben megállapítható.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.