Társasház biztosítás árajánlatra lenne szüksége?
Társasház biztosítás kötésen, vagy meglévő biztosítás váltásán gondolkozik? Ne habozzon, kérjen árajánlatot weboldalunk segítségével!


Az összehasonlítás és a legjobb szolgáltatás és ár kiválasztása az oldalunk legfontosabb sajátossága. A társasházak biztosítása a jelen szélsőséges időjárásai miatt még fontosabbá váltak. Kiválasztani viszont a legjobb lehetőséget nehéz. Oldalunkon részletes tájékoztatást kap mind a 8 társasház biztosítással foglalkozó biztosítóról, termékeiről. Társasház biztosítás árajánlat kérő kalkulátorunk segítségével megadhatja az épület díjszámításához szükséges adatokat. Ezután kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felkeresik Önt 8 biztosító társaság árajánlatával.

Társasház biztosítás árajánlat kérő kalkulátor, ahol megkeresését követően a lehető leggyorsabban megküldjük Önnek az árajánlatokat!

* - kötelezően kitöltendő adatokNév: *
Telefonszám: *
E-mail: *
Épület címe *
Lakóterület m2-e albetétekkel együtt: *
Közös területek m2: pl,pince, közös tároló *
Épület fajtája: *
Társasház építési éve *
Lift van? *
Az épület lapostetős? *
Panel az épület? *
Kaputelefon van? *
Különleges üvegek *
Albetétek száma *
Lépcsőházak száma *
Üzlethelységgel rendelkezik? *
Ha igen, hány m2 ? *
Egyéb üzenet *
Melyik biztosító árajánlatát kéri? *
Ellenőrző kód *
új kép
 


Ezekből könnyedén ki tudja választani a területének, élethelyzetének és lakótársainak leginkább elfogadható ajánlatot. A társasház biztosítás kalkulátor, tehát egy olyan kereső rendszer, mely megismerteti Önnel a lehetőségeit anélkül, hogy akár egy lépést is tenne akármelyik biztosító felé. Pénzt és időt takarít meg, ha a társasház biztosítás árajánlat bekérő kalkulátor rendszerünket használja.
 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.