Union Biztosító Zrt

A magyar biztosítás terület egyik legerőteljesebben fejlődő cége az Union Biztosító. Az ügyfelek széleskörű igényeit képes kielégíteni több részből összeállított kínálata révén. Az Union Biztosító a magyar biztosítás piacon a harmadik helyet foglalja el alaptőkéjének mértékével. Pénzügyi hátterét a Vienna Insurance Group anyacége biztosítja. Széleskörű biztosítás összeállításával megoldást kínál a különböző élethelyzetekben felmerült igényekre. Nem csak lakossági, hanem vállalati és intézményi partnerei számára is kínál kedvező, személyre szabott, saját igényeknek megfelelő biztosítás lehetőségeket. Országos szinten könnyen elérhető szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára, ezen kívül alkuszkapcsolatait folyamatosan bővíti. Az Union Biztosító számára a legfontosabb feladat, hogy ügyfelei mindig elégedettek legyenek. E cél elérése érdekében nemcsak az igényekhez alkalmazkodik a termékek kifejlesztése során, hanem folyamatosan fejleszti adminisztrációs és informatikai hátterét. Dinamikus fejlődését, mely egyedülálló a magyar biztosítás piacon termékeinek és az ügyelek széleskörű igényeinek való rugalmas alkalmazkodásának köszönheti.

Union Kötelező Biztosítás - Oldalunkon összehasonlíthatja az összes biztosító kötelező biztosítás ajánlatát, majd a kiválasztott kötelező-t meg is kötheti online kalkulátor segítségével!

Kötelező biztosítás díjszámoló - 14 biztosító díja egy helyen!

Minden gépjármű üzembentartójának kötelező biztosítás szerződést kell kötnie, de természetesen nem minden áron. Mint neve is mutatja fizetni kötelező, de sokat fizetni nem. A Union kötelező biztosítás a gépjármű üzemeltetése során, másoknak okozott károkat téríti meg a károsultnak. Minden szerződéssel rendelkező ügyfélre vonatkozik a bonus-malus rendszer. A bonus rendszer évente javulhat, ha nem történik károkozás. Amennyiben nincs károkozás az díjkedvezményre való jogosultságot eredményez.

Az Union Biztosító, hogy kímélje ügyfeleinek pénztárcáját, kockázatarányos díjszabáson alapuló kedvezményrendszert alkalmaz.

  1. Azok az ügyfelek akik T-Home egyéni előfizetéssel rendelkeznek és az Union-Partner Kötelező-Biztonság Program-Gépjármű-biztosítás-t választják 2009-ben10 %-kal alacsonyabb díjszabásban részesülhetnek a társaság további kedvezményein felül.
  2. Az Union kötelező biztosítás a balesetmentes B1 kategória vezetők számára 15%-os kedvezményt kínál. Azoknak a meglévő és új ügyfeleknek akik 2007-ben is B10 besorolással rendelkeztek és a megfigyelési időszak alatt nem okoztak balesetet B10+1 kedvezménnyel jutalmazza. UNION B10 kategóriával,legalább 2 illetve 3 éve rendelkező kármentes ügyfeleknek B10+2 illetve B10+3 kategóriával honorálja.
  3. 15%-os kedvezménnyel díjazza a közszolgálati dolgozókat.
  4. 15%-os kedvezményben részesíti a Magyar Autóklub standard és komfort tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjait.
  5. 15%-os engedményt ad a Mozgáskorlátozottak Országos Egyesületi Szövetség tagszervezeteinek tagjai számára.
  6. 5%-os családi flotta kedvezményt nyújt azoknak az ügyfeleknek akik egy háztartásban élnek, és legalább 2 gépjármű kötelező-felelősség biztosítását az Unionnál köti.
  7. Amennyiben Union kötelező biztosítást és Union casco biztosítást együtt veszi igénybe 5%-os kedvezménnyel honorálja.


Union Casco Biztosítás

Oldalunkon összehasonlíthatja az összes biztosító casco biztosítás ajánlatát, majd a kiválasztott casco-t meg is kötheti online kalkulátor segítségével!

Casco Biztosítás díjszámítás

Mit jelent a Casco biztosítás?

Önkéntes vagyonbiztosítás, mely a biztosított gépjárműben keletkezett károkat téríti meg. Union Casco biztosítással új vagy használt gépjárművéről kedvező feltételek mellett gondoskodhat. Olyan csomagot állíthat össze, mely a legszélesebb védelmet nyújtja káresetekre. Amennyiben nincs szüksége nagy mértékű biztosítási védelemre, alap és kiegészítő biztosítások kombinálásával kialakíthatja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Prémium csomag új vagy alig használt gépjárművek biztosításához nyújt védelmet. Az autó 3 éves koráig teljes mértékben megtérítjük az anyagköltséget károk helyreállításánál. Fix és Fix Extra csomagok legalább 3 éves gépjárművek biztosításához nyújtanak széleskörű szolgáltatást.


Az Union lakásbiztosítás arról szól, hogy ingatlanunkat és lakókörnyezetünket olyan módon tudjuk biztosítani, hogy ne kelljen magunkat bajban éreznünk, amikor valami történik a lakással vagy esetleg ingóságainkkal. A lakásbiztosítás legalább olyan fontos, mint az egyéb biztosítási csomagok, amik a piacon vannak, ugyanis, ha nincs megkötve a lakásbiztosításunk és történik valami például egy természeti csapás vagy ilyesmi, akkor meggyűlhet a bajunk a következményekkel és az sokszor probléma lehet. Az Union lakásbiztosításokat most már meg lehet kötni online is, így nem jelent semmiféle gondot többet, hogyha szeretnénk egy biztosítást kötni, de nincsen rá időnk, hiszen online manapság megkötni egy biztosítást gyerekjáték. Mindenki képes megtanulni és elsajátítani az online biztosítás kötés menetét.

Add a comment


A régen várt nyaralás, egy  üzleti út könnyen rossz élménnyé válhat, ha váratlan eset zavarja meg. Egy baleset, rosszullét, a csomag elvesztése nem várt és tetemes költségekkel járhat. Ezen kívül a világ másik táján megfizethetetlen érték ha saját anyanyelvén kaphat segítséget, hiszen bármilyen hivatalos ügyintézés, intézkedés nehéz küldetés idegen nyelven. Ezekre a váratlan eseményekre előre felkészülhet az Union utasbiztosításokkal, melyeket a Proviti utasbiztosítás portálon is megköthet.

Add a comment


A kötelező biztosítás egy olyan biztosítás
, mely nem választható, hanem egy kormányrendeletnek köszönhetően mindenki számára kötelező aki részt vesz a közúti közlekedésben a tulajdonában lévő gépjárművel. Ez a felelősség-biztosítás a vétlen fél számára nyújt kártérítést, kár esetén. A biztosítás megkötésével minden szerződő automatikusan részese lesz a bonus-malus rendszernek, mely a kármentes évek alapján nyújt díjkedvezményt.

Add a comment


A casco biztosítások
területén valamennyi biztosítónak van egy kialakított gazdaságpolitikája. Ezek a nézetek döntik el, hogy melyik és milyen élethelyzetben lévő embernek melyik biztosítót érdemes választania. Az Union Biztosító nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szolgáltatásai testre szabottak legyenek és díjai a kedvezményeknek köszönhetően átlagemberek számára is megfizethető legyen. Igaz ez a használt és az új autókra is. Három casco biztosítási csomaggal és a kiegészítő lehetőségekkel teszi mindenki számára elérhetővé a biztonságot.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.