Utasbiztosítás


Az ember az élete folyamán rengetegszer utazik. Ezt szinte biztosan ki lehet jelenti, hiszen a szabadságok alkalmával sokszor elutazunk távol az otthonunktól, rengeteg ember életében előfordul, hogy üzleti út miatt kerül távol az otthonától, míg sokan egyes sport vagy szabadidő program miatt utaznak. Így azt lehet mondani, hogy az utazás sok esetben az egyik legfontosabb dolog az életünkben, ezek alkalmával élhetjük át a legszebb és legfontosabb pillanatokat, melyeket egy baleset, egy betegség, vagy egyéb nem várt esemény teljesen tönkre tehet. A baj bekövetkezését semmi sem akadályozhatja meg, hiszen az életet nem mi írjuk, de a nem várt esemény negatív hatásait jelentősen csökkenthetjük, ha utasbiztosítás szerződéssel rendelkezünk minden utazás alkalmával.

Itt gyorsan számolhat! Utasbiztosítás kalkulátor

Az utasbiztosítás nagyon fontos, hiszen a szerződésben foglaltak szerinti kártérítés nélkülözése nem csak a nyaralást, vagy az üzleti utat teheti tönkre, hanem akár egy egész életet is. Gondoljunk csak bele, hogy mennyibe kerül egy kórházi napi térítés hazánktól nyugatra, ahol a fizetések és a kiadások nem a mi pénztárcánkhoz van alakítva. Egy-egy ilyen kórházi kezelés, esetleges jogi tanácsadás végső számlája akár milliós nagyságrendű is lehet, mely összeg sajnos sok Magyar család életét tönkre teheti. Éppen ezért lényeges, hogy az utazás költségeihez képest elenyésző költségű utasbiztosítás nélkül ne induljunk el.

Az utasbiztosítás hasonló képen a többi módozathoz rengeteget fejlődött az elmúlt években. A megnövekvő ügyféligény és a több biztosítós ajánlat ma már igen széles termékpalettát biztosít az utazóknak. A megfelelő utasbiztosítás kiválasztáshoz a legjobb megoldás az online kalkulátor. Az oldalunkon megtalálható rendszer segítségével könnyedén választhatja ki azt a módozatot és a módozathoz köthető kiegészítő biztosítások bármelyikét, mely megfelel az igényeinek és az anyagi elképzeléseinek is egyaránt. A rendszerben a feltett kérdésekre kell a megfelelő választ megadni és néhány pillanat alatt megismerheti a teljes biztosítási kínálatot, melyből kiválaszthatja és meg is kötheti az Ön számára megfelelőt.


utasbiztositas kotesMa Magyarországon csak
minden harmadik ember köt utasbiztosítást, pedig egyre többen utaznak külföldre. Bár amióta uniós tagállam vagyunk jelentősen változtak az uniós országokon belüli lehetőségünk, de ez koránt sem jelent teljes körű védelmet. Utazás előtt érdemes tájékozódni az adott országról. Fontos, hogy semmilyen egyezmény nem helyettesíti az utasbiztosítást.

Add a comment


A proviti.hu felméréséből kiderül, hogy az utasbiztosítások napi lebontású díjai nem felelnek meg az ahhoz tartozó szolgáltatásoknak. Létezik olyan utasbiztosító a piacon, ami 2 millió forintig, míg egy másik 100 millió forintig, de akad olyan is, amelyik akár limit nélkül téríti az esetleges orvosi kezelések költségét.

Add a comment


Motorral is gond nélkül - A kizárólag motorosoknak szóló utasbiztosítás ritka mint a fehér holló a biztosítók kínálatai között. Ennek ellenére évről évre egyre több motoros indul útnak a nyár kezdetétől hosszabb-rövidebb túrára, csoportosan vagy egyénileg. Ezeken az utakon a motorosok körében hagyomány, hogy segítik egymást (esetükben sokkal nagyobb az összetartás, mint az autósok között), rengeteg olyan esemény érheti a motoros turistákat, melyhez az utasbiztosítás elengedhetetlen. Motoros biztosítás nélkül eddig azok az utasbiztosítások voltak igénybe vehetők, melyek "nyomokban" vonatkoztak azokra a kockázatokra, melyeknek a motorosok sokkal inkább ki vannak téve.

Add a comment


A gondtalan nyaralás Tízparancsolata! - Utazási tippek! - Ha egy igazán felhőtlen nyaralásra vágyik a család, nem indulhat útnak míg számba nem veszi, rendben vannak-e a biztosításai, nyugodtan hagyja-e itthon lakását, készpénzét, értékeit. Csak így lehet teljes a kikapcsolódás! Indulás előtt ugyanolyan fontos ezek felmérése, mint ahogy mindannyian leellenőrizzük, hogy érvényes útlevéllel, igazolvánnyal kelünk-e útra? Legalább olyan kellemetlen egy otthonról kapott telefonhívás, hogy kár érte a lakásunkat, mint a reptéren szembesülni azzal, hogy lejárt az útlevelünk.

Add a comment


Ma már természetesnek tűnik, hogy, utasbiztosítás interneten is köthető. Utasbiztosítás kötése az utazás előkészítésének egy igen fontos része. E szerződés megkötésre lehetősége van akár a reptéren, indulás előtt is, bár nem jó az ilyesmit az utolsó pillanatra hagyni.  Bármerre utazik a nagyvilágban weboldalunkon utasbiztosítása azonnal megköthető. Az internet segítségével mindezt otthonából kényelmesen intézheti.

Add a comment


A biztosítók termékei, így az utasbiztosítás is különböző szolgáltatással és limittel rendelkezik, így az egyszerűbb utasbiztosítás olcsóbb, mint egy összetettebb, melynek a szolgáltatásai többet nyújtanak, magasabb áron. A következő felsorolás segít eldönteni, milyen nyaraláshoz melyik típusú biztosítási terméket célszerűbb kiválasztani.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.