Kedves Hölgyem/Uram!
Kérjük Önt, olvassa át tájékoztató anyagunkat, amely a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek bemutatását, összehasonlítását szolgáló és a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről - című ajánlása, és a biztosításközvetítői tevékenységet szabályzó a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és az ide szorosan tartozó, kifejezetten az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó tájékoztatást, amely a biztosítási portálunk használatához is elengedhetetlen információkat tartalmaz.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az alábbi tájékoztató anyagunkat a weboldal jobb alsó sarkában mindvégig megtalálja, weboldal jobb oldalán mindvégig megtalálja, bezárást követően pedig a kalkulátor tetején az oldalunkon tartózkodásáig azt bármikor újra megnyithatja, átolvashatja és áttekintés után be is zárhatja.

A Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft tevékenységét független biztosításközvetítőként ( biztosítási alkuszként ) végzi, és a tevékenység műveléséhez az összes szükséges engedéllyel rendelkezik. (2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a pontja)

Főbb adataink a következőek:

Cégünk neve: Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft
Címünk: 2461 Tárnok, Vadvirág u. 8.
Levelezési címünk: 2461 Tárnok, pf.: 116
Telefonszámunk: 06-70-330-6065
Fax számunk: 06-23-520-577
Email címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószámunk: 13525510-2-13
MNB nyilvántartási számunk: 205100142982
Felelősségbiztosításunkat az Allianz Biztosítónál kötöttük meg.
Felügyeleti szervünk a Magyar Nemzeti Bank ( MNB )

Weboldalunk használatával kapcsolatosan valamint a tevékenységünkkel kapcsolatos irányadó jogszabályokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatást az Impresszum menüpontban talál, cégünk működésével kapcsolatos esetleges panaszos észrevételeit pedig a Panaszkezelés oldalunkon teheti meg, melyet haladéktalanul kivizsgálunk. Weboldalunkon biztosítási kalkulátort és biztosítás kötő alkalmazást kötelező biztosítás, casco biztosítás, lakásbiztosítás és utasbiztosítási módozat esetében üzemeltetünk. A többi biztosítási módozat esetében árajánlat kérő űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatokat és feltételeket.

Alkusz cégünk 4 biztosító társaság termékét kínálja a utasbiztosítási módozat esetében, melyek az alábbiak:

Allianz Biztosító Zrt.
Aegon Biztosító Zrt. - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
EUB - Európai Utazási Biztosító Zrt - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
Mondial Biztosító - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
Uniqa Biztosító Zrt

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy utasbiztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő különböző módon hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mivel weboldalunkon az utasbiztosítási kalkulátor fejlesztése zajlik, és a rendszer jelenleg az Allianz Biztosító és az Uniqa Biztosító díjait számolja, amennyiben Ön az Aegon, EUB vagy a Mondial termékekre és árakra is kíváncsi lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Milyen utasbiztosítási szerződés köthető meg weboldalunkon? Jelen pillanatban napi díjas termékek köthetőek oldalunkon magánszemélyek és/vagy cégek részére egyaránt. Komplexebb biztosítási igények esetében, esetleg csoportos utasbiztosítási szerződéssel kapcsolatosan lépjen velünk kapcsolatba!

Az utasbiztosítási feltételeket tájékoztató oldalunkon természetesen azonnal megnézheti, de ha a kalkulátorban a kiválasztott biztosító mellett a kérdőjelre kattint, ott is átolvashatja a biztosítási feltételeket.

Allianz utasbiztosítási feltétel
Uniqa utasbiztosítási feltétel

Utasbiztosítási díj rendezése: A weboldalunkon megkötött utasbiztosítási szerződések jelen pillanatban még csak átutalásos díjfizetéssel köthetőek meg. Az átutalás a Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft kifejezetten utasbiztosítási díjra elkülönített számlaszámára indítható. A szerződés megkötését követően a biztosítás véglegesítéséhez szükségünk van az aláírt megbízási szerződésre, valamint az átutalási igazolásra is. Amint ezt megküldi részünkre, szerződését feldolgozzuk, továbbítjuk a választott biztosító részére, valamint átutaljuk a biztosító számlaszámára az összeget. Ezután a biztosító kiállítja és megküldi részünkre a biztosítási kötvényt, melyet kollégáink a lehető legrövidebb időn belül megküldenek Önnek meyet követően a kiválasztott biztosítás elindul a szerződésben megadott időpontban.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött utasbiztosítási szerződések elutasítására a biztosító társaságoknak ugyan van lehetőségük, de gyakorlatilag erre cégünk még nem látott példát. Amint az utasbiztosítási kötvény a kezében lesz, már biztosan tudhatja, hogy a megkötött szerződés érvényes.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.
06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.