Wáberer Hungária Biztosító Zrt


Wáberer Hungária Biztosító ZrtA Wabard biztosító társaság neve megváltozott és a jövőben a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. névre fog hallgatni. A névváltoztatás mögött egy üzlet van, mely alapján Wáberer György kivásárolta tulajdonostársát. Az új névvel új üzletpolitika is várható a társaság életében, mely értelmében növekedés is várható a társaság részéről. A közelmúltban tartott sajtótájékoztatón a vezetőség vázolta a jelenlegi helyzetet melyen rövid időn belül javítani szeretnének. A biztosító társaság jelenleg a nem-életbiztosítási ágazatban a nem túl előkelő 15. helyen tanyázik. Az új innovatív termék bevezetésével a jelenlegi 110 ezres ügyfélkörüket szeretnék megduplázni jövőre. A kedvezmények mellett nagy hangsúlyt fektetnek a meglévő ügyfelek megtartására és a teherautós ügyfelek megszerzésére. A termék alapvető lényege, hogy az autós társadalom azon tagjait célozzák, meg akik alacsony kockázati csoportba tartoznak, így rendkívül kedvező díjakat tudnak nekik kínálni.

Az új üzletpolitikában egyértelműen kijelentette a vezetőség, hogy a négy legnagyobb biztosító ügyfeleire pályáznak. Ezt a stratégiát több kisebb biztosító is használta, melynek eredménye képen az eddigi piaci részesedés 73%-ról 66%-ra csökkent a nagyok tekintetében. A sikeresség reményében újult erővel vágtak bele a kampány előkészítési munkálataiba. A MABISZ adatai alapján a biztosító első fél éves díjbevétele 2,2 milliárd forint volt, ami 20%-os növekedést mutat a tavalyi évhez képest.


A magyar biztosítási piac egyik legfiatalabb tagja a 2008. szeptember 09-én alapított magyar tulajdonban lévő Wáberer Biztosító Zrt. A társaság 2008 októbere óta jogosult gépjármű-biztosítások kötésére. Célként jelölték meg a tulajdonosok az átlátható működés biztosítását, a felelősségteljes odafigyelést az ügyfelekre, illetve a magas technikai háttér megteremtését, amely révén korszerű, dinamikus, egyszerű, és gyors ügyintézés garantálható. További célként jelent meg az ügyféligények felmérése, illetve az azokra adott mindenre kiterjedő szolgáltatás biztosítása. A kitűzött célok elérésében fontos szerepet játszik a munkatársak magas színvonalú felkészültsége, illetve az ügyfelek felé való nyitottságuk. A társaság igyekszik felvenni a harcot a nagy külföldi tulajdonú biztosítókkal, nem is eredménytelenül.

Add a comment


Egy jó utasbiztosítás garantálja személyes biztonságának és értékei védelmét. Néha egy kis plusz sokat érhet, hisz mindig számítani kell váratlan eseményekre. Egy rég várt utazás hangulatát könnyedén elronthatja egy váratlan baleset, egy elveszett poggyász.

Add a comment


A Wáberer Biztosító Zrt egyike a legfiatalabb biztosító társaságoknak Magyarországon. Bár Magyarország nem rendelkezik nagy biztosítási piaccal, és viszonylag sok nemzetközi és hazai tulajdonú biztosító van jelen a piacon, mégis azt kell mondanunk, hogy a Wáberer Biztosító megtalálta azt a szegmenset, ahol piaci részesedést tud szerezni. Természetesen a társaság sikeres indulásában kiemelkedő szerepet játszott a tulajdonos érdekeltsége a közúti fuvarozás területén, illetve az ebből fakadó széles körű kapcsolatrendszer a többi közúti fuvarozóval. Szintén előnyként jelentkezett a teljesen magyar tulajdonosi szerkezet is, ami elsősorban a helyi viszonyok kiváló ismeretében, illetve a magyar emberek gondolkodásának, lehetőségeinek, illetve szükségleteinek ismeretében jelentkezett. A Wáberer sikeres indulását sikeres továbblépés is jellemzi.

Add a comment


Keresi a Wabard, illetve most már a Wáberer Hungária Biztosító Zrt elérhetőségeit? Ne keresse tovább, itt találhatja azokat!

Add a comment


Manapság egyre többen
ismerik azt a nevet, hogy Wáberer. Ismerik, mint egy közúti fuvarozó céget, de talán még többen ismerik már, mint egy olyan biztosítót, amely magyar tulajdonban van, és jellemzően kedvező díjszabásával, ügyfélközpontú gondolkodásával áll az ügyfelei rendelkezésére. Annak ellenére, hogy egy fiatal társaságról beszélünk, amely mögött nem áll szinte korlátlan nemzetközi tőke, azt kell látnunk, hogy nagyon ambiciózus a társaság célkitűzése. Nem kisebb a cél a 10 legnagyobb biztosító közé való bekerülésénél. A számok azt mutatják, hogy a Wáberer jó úton van ennek eléréséhez. Ezt a célt szolgálja az ügyfelek igényeire kidolgozott termékkínálat, az egyedi ajánlatok, az egyszerű, és gyors adminisztráció, és képzett alkalmazotti gárda. természetesen az is nagy előny, hogy a társaság magyar tulajdonban van, magyar vezetéssel.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.