BÁF


BÁF - belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás

Azt tényként kell kezelni, hogy a fuvarozó, akire rábízták az árut felelősséggel tartozik a megbízónak, hogy balesetmentesen és az áru sérülése nélkül leszállítsa a rábízott értékeket. Ugyanakkor nagyon nehezen lehet elkerülni az ilyen eseteket és sajnos bármi megtörténhet. A BÁF - belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás elegendő védelmet nyújt az ellen, hogy a balesetek után az anyagi következmények miatt ne legyen még nagyobb baj, főként anyagilag.  Azoknak a vállalkozóknak ajánljuk ezt a módozatot, akik belföldön tevékenykednek, és fuvarozói szolgáltatást nyújtanak.

Árajánlat kérés BÁF biztosításra

Vállalkozói szerződés alapján a biztosított által végzett közúti árufuvarozói szolgáltatás alatt bekövetkező balesetek vagy sérülések, melyek dologi károkra vonatkoznak, erre nyújtja a fedezetet a Belföldi Árufuvarozói Felelősségbiztosítás. A szerződés azt mondja ki, hogy a biztosító vállalja a szerződés időtartama alatti időszak során bekövetkezett árú roncsolódásra, vagy dologi kárra vonatkozó kárösszegek megtérítését. Azok köthetik meg ezt a biztosítást, akik árufuvarozói tevékenységre jogosultak. Tehát mint említettük, arra nyújt fedezetet ez a konstrukció, hogy ha egy bizonyos áruban sérülés keletkezik a szállítás alatt, akkor a kártérítést ne a vállalkozónak kelljen saját zsebéből megfizetnie.

Azt mindenképpen tudni kell, hogy ez egy nagyon előnyös biztosítás a BÁF, amit mindenképpen megéri megkötni azoknak az embereknek, akik fuvarozással foglalkoznak. Azért, mert szinte mindig történhetnek olyan események, amire nem számítunk, és ez ellen véd ez a biztosítási szolgáltatás. A felgyorsult pörgős munkamenetben nem lehet mindent kikerülni és fel kell készülni sajnos minden eshetőségre, mert ha nem vagyunk eléggé bebiztosítva, akkor baj is történhet és, ha nem rendelkezünk ezzel a felelősségbiztosítással, akkor bizony anyagilag nagyon ráfázhatunk.

Ezért nagyon meg kell fontolni, hogy megéri-e nekünk, megkötni a csomagot vagy sem. Mindenesetre ez egy olyan alkalom, amit mindenképpen meg kell ragadni és mennyiben eldöntötte, hogy megköti ezt a biztosítást akkor nyugodtan válassza oldalunkat, mi mindenben segítünk önnek, sőt rajtunk keresztül az internet kínálta lehetőséggel már akár azonnal szerződést is köthet.

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.