EUB Biztosító Zrt

Cserkúti Engel Miksa egy pécsi üzletember 1905-ben történő utazása során felfigyelt arra, hogy milyen veszély forrás lehet, ha egy peronon álló bőrönd esetlegesen a gőzmozdony szikrájától lángra kap.Utána is járt, megérdeklődte, hogy mekkora és milyen kártérítést kaphat a vasút társaságtól ilyen esetben.


Tipp: Utasbiztosítási kalkulátor online

Szomorúan tapasztalta, hogy csak jelképes összeget kaphat. Ekkor pattant ki az ötlet a fejéből, hogy létrehoz egy olyan társaságot, mely fedezetet nyújt az utazók baleseti káraira és csomagjaira. Így jött létre Magyarországon 1907-ben a világ első erre az esetekre kiéleződő biztosító társaság az Európai Áru és Poggyászbiztosító Rt.

Néhány évvel később európai hálózattá bővült az Európai Utasbiztosító. A világháború következményeként Magyarországon csaknem negyven évig szünetelt a i tevékenység, és csak 1989-ben lendült fel újra a Generali megalakulásával. Majd 1997. január elsején 90 évvel az első alapítás után a biztosító társaság életében új fejezet kezdődött. Megalakult az önálló Európai Utazási Biztosító Rt. Jelenleg nem csak a szakmai ismeretet és a sok évtizedes tudást tudhatja maga mögött, hanem stabil pénzügyi hátterét és világméretű szervezeteit is. Jövőbeni céljuk, kötelességük az, hogy szolgáltatásaik, termékeik a kornak megfelelően innovatívak és szakmailag is elismertek legyenek. Mindezek mellett törekedni kívánnak arra, hogy szolgáltatásaik a legmagasabb színvonalat érjék el a biztosítási piacon. A lehető legnagyobb megelégedettséget törekednek elérni ügyfeleik körében a legkorszerűbb biztosítási termékek kínálatával. Partnereik a világ bármely pontján számíthatnak segítségükre.

Oldalunkon Ön, utasbiztosítás kalkulátor segítségével kiszámíthatja több biztosító árajánlatát, majd a kiválasztott szerződést meg is kötheti online, akár az utazás napján is!


Az Európai Utasbiztosító
megalakulása a múlt század elejére tehető. 1907-től kezdődően kezdték értékesíteni ezeket a biztosításokat, melyek az utazó poggyászára és baleseti káraira vállalt fedezetet. A tulajdonos szerkezet többször változott és a háború után az államosítás kezdetétől egy négy évtizedes kényszerpihenő volt, amikor nem volt jelen a hazai biztosítási piacon. 1989-ban amikor a Generali biztosító újból megjelent hazánkban újra elkezdték értékesíteni a hagyományos utasbiztosításokat. 1997 január elsején alakult meg az Európai Utazási Biztosító Rt.

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 14 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

Lakásbiztosítás kalkulátor

Gyors lakásbiztosítás díjkalkulátorunk segítségével egyszerre több biztosítói díjat vethet össze, melyből gyorsan kiderül az is, hogy melyikkel érdemes szerződést kötnie. A lakásbiztosítás megkötését követően is számíthat ránk minden nemű kérdésével kapcsolatosan!

A Proviti online alkusz segítségével nagyon gyorsan elintézheti lakásbiztosítás kötés vagy lakásbiztosító váltás feladatát, ráadásul online segítséggel!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
Érvényes CSS!
.