MKB Biztosító Zrt

Az MKB Életbiztosít Zrt. és az MKB Általános Biztosító Zrt. 2007.06.28.-án alakult meg. Tulajdonosi hátterét a Versicherungskammer Bayern, az MKB Bank Zrt. alkotják. A tulajdonosok eltökélt célja, hogy az Ügyfelei részére teljes körű banki és biztosítás szolgáltatást adjon, illetve a következő 5 évben lényeges emelkedést tudjon produkálni úgy a banki piacon, mint a biztosítás szolgáltatások tekintetében. A biztosítás termékeik népszerűsítése érdekében biztosítási alkusz partnereikre számítanak elsősorban.


Jelentősen kivette a részét az MKB biztosító a legutóbbi kötelező kampány folyamán. Az év végét követően azt lehet mondani, hogy stabilizálta a helyét, sőt talán meg is erősített pozícióját a gépjármű biztosítások, és azon belül a kötelező biztosítások területén. A remek eredmény elérésében nagy szerepe volt, hogy a biztosító társaság felkészült az árversenyre és a díjait egyes társadalmi csoportoknak irányított kedvezményekkel egészítette ki. Azt lehet mondani, hogy jól mérték fel a piac várható alakulását, és hogy jól alkalmazták az adható kedvezmények mértékét.

A jelentős mértékben csökkenő átlagdíjak tovább csökkenhetnek az előzetes felmérések alapján. Még mindig nagy a kínálat, mely árversenyt eredményezhet, és a kárstatisztika is tovább javult. Azonban a csökkenő tendencia egy bizonyos határnál meg kell hogy álljon. Ezen a határon előtérbe kerülhetnek a biztosítók által nyújtott szolgáltatások milyensége és mennyisége. A sejtések alapján az MKB kötelező biztosítás termékei erre is fel lesznek készülve. Továbbra is lehet számolni a hűség után adott kedvezményekre és a családos, gyermekes üzembentartók előtérbe helyezésére. Persze semmi sem biztos. Biztossá csak október 30-án válhat amikor a társaság a többi biztosítóval közösen nyilvánosságra hozza a következő évre vonatkozó tarifáit.

Az MKB Biztosító előnyei:

  1. Az Ügyfelek egy helyen kezelhetik a és hitel szerződéseiket.
  2. Az MKB Biztosító Zrt. stabil pénzügyi alapokra támaszkodhat.
  3. A keresztértékesítésen belül létrejött szerződések extra kedvezménnyel jöhetnek létre.

 

Milyen biztosítás módozatokat kínál az MKB Biztosító?

  • MKB kötelező biztosítás
  • MKB casco biztosítás
  • MKB lakásbiztosítás
  • MKB életbiztosítás
  • MKB társasház biztosítás
  • MKB vagyonbiztosításMKB Biztosító Zt. - 1132 Budapest, Váci út 30.

Telefon: 06-1-886-6900

Telefax: 06-1-886-6909


Az
MKB Biztosító Zrt több biztosítási módozatot értékesít. Ezek között az egyik talán leggyakrabban kötött biztosítás az MKB kötelező biztosítás szerződés


Az MKB Bank 2007 nyarán
úgy gondolta, hogy az ügyfelek igényeinek kiszélesedése miatt létre hozzák a bankcsoport két új tagját az MKB Életbiztosítót és az MKB Általános Biztosítót.


Napjainkban a biztosító társaságoknak ahhoz, hogy megfeleljenek az egyre szélesebb körű ügyféligénynek, minden területen megfelelő mennyiségű és megfelelő minőségű termékekkel kell jelen lenniük a piacon. Így van ez az MKB Biztosítónál és a termékeinél. A mai kor és a rohanó világ követelményeinek megfelelően készült, az ügyféligényeket szem előtt tartva, egy olyan biztosítási csomag, amelyben mindenki megtalálja a számára leginkább szükséges elemeket. Az MKB Családi Otthonbiztosítási csomag alapelemekből és választható kiegészítő modulokból épül fel az igényeknek megfelelően.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
Érvényes CSS!
.