Építés- és Szerelésbiztosítás - Vállalati biztosítások

Ez a biztosítási módozat az építőiparban, különösen a magas- és mélyépítés területén nyújt szinte teljes védelmet. A biztosítás fedezetet nyújt az építkezési vállalkozó szerződéseiben meghatározott teljesítésekre valamint a gépek és az épületekben bekövetkező károkra. További lehetőség a biztosításhoz kiegészítőként köthető felelősség biztosítás. Az építés- és szerelés biztosítás köthető a saját és a külső kivitelezők által megvalósított építkezéséhez is.


Árajánlat kérés: Biztosítási igényeivel kapcsolatban írjon nekünk egy emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. címre a kérésével és az elérhetőségével együtt, hogy kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felvehessék Önnel a kapcsolatot!

Ez a biztosítás akkor szolgáltat, azaz akkor fizet, amikor a magas- és mély építkezés folyamán olyan előre nem várt esemény következik be, mely következtében az építési teljesítések károsodnak. A munkálatok folytatásához helyreállítás illetve pótlás szükséges. A biztosítás az építkezés teljes idejére fedezetet nyújt.

A biztosítással biztosítható költségek:

  1. A vállalkozó összes szerződésben meghatározott teljesítése
  2. Építéshelyszíni berendezések és segédszerkezetek
  3. Építmények, amelyeken vagy amelyek mellett az építés, szerelés történik
  4. Műszaki berendezések, felszerelések, gépek
  5. Építőgépek
  6. A kár enyhítésével, valamint a kár helyének és okának feltárásával, mértékének meghatározásával, illetve ezen intézkedések során keletkezett (okozott) további károk helyreállításával kapcsolatos költségek.


Kérjen árajánlatot online, vegye fel a kapcsolatot velünk itt!

A szerződés keretein belül, biztosítottnak minősül, az építtető, az építkezésben résztvevő kivitelező és az alvállalkozói. A biztosítást tehát megkötheti a saját és a külső kivitelező egyaránt, és érvényes lehet új építés esetén és felújítás alatt is. Az építés- és szerelésbiztosítás részben tartalmaz felelősségbiztosítást is, melynek a fedezete kiterjed a harmadik személy személyi sérülésére, valamint a harmadik személy baleseti jelleggel okozott dologi kár enyhítésére.

További kiegészítő lehetőségekkel tovább bővíthető a biztosítás által nyújtott fedezet. Így a fedezet kiterjedhet a többletköltségekre (túlóra, romeltakarítás költsége stb.), a káresemény miatti a meglévő épületben okozott károkra, hibás tervezés miatti károkra.

 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.