Kedves Hölgyem/Uram! Kérjük Önt, olvassa át tájékoztató anyagunkat, amely a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek bemutatását, összehasonlítását szolgáló és a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről - című ajánlása, és a biztosításközvetítői tevékenységet szabályzó a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és az ide szorosan tartozó, kifejezetten az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó tájékoztatást, amely a biztosítási portálunk használatához is elengedhetetlen információkat tartalmaz.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az alábbi tájékoztató anyagunkat a weboldal jobb oldalán mindvégig megtalálja, bezárást követően pedig a kalkulátor tetején az oldalunkon tartózkodásáig azt bármikor újra megnyithatja, átolvashatja és áttekintés után be is zárhatja.

A Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft tevékenységét független biztosításközvetítőként ( biztosítási alkuszként ) végzi, és a tevékenység műveléséhez az összes szükséges engedéllyel rendelkezik. (2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a pontja)

Főbb adataink a következőek:
Cégünk neve: Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft
Címünk: 2461 Tárnok, Vadvirág u. 8.
Levelezési címünk: 2461 Tárnok, pf.: 116
Telefonszámunk: 06-70-330-6065
Fax számunk: 06-23-520-577
Email címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószámunk: 13525510-2-13
MNB nyilvántartási számunk: 205100142982
Felelősségbiztosításunkat az Allianz Biztosítónál kötöttük meg.
Felügyeleti szervünk a Magyar Nemzeti Bank ( MNB )

Weboldalunk használatával kapcsolatosan valamint a tevékenységünkkel kapcsolatos irányadó jogszabályokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatást az Impresszum menüpontban talál, cégünk működésével kapcsolatos esetleges panaszos észrevételeit pedig a Panaszkezelés oldalunkon teheti meg, melyet haladéktalanul kivizsgálunk. Weboldalunkon biztosítási kalkulátort és biztosítás kötő alkalmazást kötelező biztosítás, casco biztosítás, lakásbiztosítás és utasbiztosítási módozat esetében üzemeltetünk. A többi biztosítási módozat esetében árajánlat kérő űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatokat és feltételeket.

Alkusz cégünk 12 biztosító társaság termékét kínálja a casco biztosítási módozat esetében, melyek az alábbiak:Casco biztosítási feltételek és terméktájékoztatók biztosító társaságonként:


Aegon Útitárs casco biztosítási szabályzat
Allianz casco biztosítási feltételek és terméktájékoztató
Generali Biztosító casco feltételek és biztosítási ügyféltájékoztató
Genertel casco feltételek
Groupama casco feltételek
K&H casco feltételek
MKB casco feltételek
Posta casco feltételek
Signal casco biztosítási feltételek, tájékoztató
Union casco feltételek
Uniqa casco feltételek
Wáberer Hungária casco biztosítási feltételek 1 - 2

Weboldalunkon határozatlan tartalmú egyedi casco biztosítások megkötésére van lehetőség online magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Amennyiben Ön céges flotta biztosítást iránt érdeklődik, kattintson ide.


A casco biztosítás kalkulátor rendszerünkben csak és kizárólag személygépjármű és 3,5 tonna alatti tehergépjárműre köthető casco biztosítás. Amennyiben Ön más típusú járművet szeretne biztosítani, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezen kívül rendszerünkben határozott időre szóló casco sem köthető, ez esetben is keressen minket.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy casco biztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő különböző módon hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Casco biztosítás mellé megköthető kiegészítő fedezetek: A casco biztosítási kalkulátor rendszerünk biztosítóként a kötési folyamatban kínál kiegészítőként megköthető kiegészítő fedezeteket, melyek biztosítóként személyre szabhatóak. Amennyiben e téren szüksége lenne segítségre, feltétlen vegye fel velünk a kapcsolatot. A kalkulátorban felsorolt kiegészítő biztosítások tetszőlegesen szabadon választhatóak a megkötendő casco biztosítás mellé, viszont a biztosítókén megadott kiegészítők választása csak és kizárólag az adott biztosító ajánlatának elfogadása esetén lép életbe.

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött casco biztosítási szerződések nem lépnek azonnal kockázatba. Tudnia kell azt, hogy a választott biztosító társaságnak 15 napja van arra, hogy szerződését elfogadja, vagy elutasítsa. Az elfogadás tényét biztosítási kötvény kiállításával igazolja. Amennyiben a kötvényt kézhez vette, onnantól rendelkezik érvényes casco biztosítási szerződéssel. A biztosító társaságok el is utasíthatják a megkeresést, vagy módosítást eszközölhetnek a megtett ajánlaton. Ez esetben is írásban tájékoztatják Önt. Ha a kikalkulált díj és a kötvényen szereplő összeg között eltérést tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az is kiemelten fontos tudnia, hogy a biztosítás megkötését követően a biztosító szakemberei megkereshetik Önt telefonon a gépjármű szemlézésével kapcsolatosan. Ez esetben akkor és ott ahol Önnek ez megfelel le fogják szemlézni a járművét.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.

06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.