Temetési biztosítás


Kegyeleti biztosítás - Temetkezési költség biztosítás

Hogy ha egy hozzátartozónk eltávozik, az mindig nagy veszteség, de bármennyire is nagy a fájdalom az anyagi oldalára is gondolniuk kell az embereknek. Sokszor kegyetlen lehet témába hozni ezt, amikor egy fontos családtagunkat vesztettük el éppen, vagy valaki más vesztette el azt. Viszont mindenképpen tisztában kell lenni a másik oldalával is, hogy ne érjen senkit ez a helyzet felkészületlenül. Aki ilyen biztosítást köt, az a temetésére teszi félre konkrétan a pénzt. Így a családjának tud segíteni, hogy ha eltávozik, ne legyen akkora anyagi nyomás a hátra maradt családtagokon.

Árajánlat kérés temetkezési költség biztosításra itt!

Mindenképpen érdemes rajta elgondolkozni, hiszen bármennyire morbidnak is hangzik, sajnos gondolni kell a családjára vagy a hozzátartozókra anyagi szempontból is. Persze nem könnyű ebben az időszakban pont az anyagiakra gondolni,de ez hozzátartozik magához a temetéshez, ezt meg kell szervezni és végig kell csinálni, ami anyagiakkal is jár.

Kegyeleti biztosítással – temetkezési költségbiztosítással le lehetséges fedezni az egész szertartást, minden olyan kiadást, mely a temetkezéssel együtt jár és ez egy igen előrelátó gondoskodási lehetőséget nyújt mindenkinek, aki nyugodt és biztonságos öregkort szeretne. A kegyeleti célú biztosítások a legtöbb esetben akár két személyre is köthetők, tehát két biztosított is bevonható a szerződésbe. Ezek a módozatok garantálják, hogy mindkét fél a másikat jelölje meg kedvezményezettként, de arra is lehetőség van, hogy mindkét személy megjelöljön egy másik félt, mint kedvezményezett. A kegyeleti biztosítás – temetkezési költségbiztosítás szerződésének megkötésekor a biztosítási díj természetesen több tényezőtől is függ, mint például az életkortól, vagy a biztosított személy egészségének helyzetétől. Ezeket a fajta konstrukciókat meg lehet kötni határozott, vagy akár határozatlan időre, természetesen a határozatlan idejű szerződés a biztosított személy élete végéig biztosítja a fedezetet.

Oldalunkon az e fajta módozatok mind megtalálhatók és ezek tekintetében is működik a kalkulátor programunk, melynek segítségével könnyedén és egyszerűen áttekinthetők a megköthető konstrukciók.

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

Lakásbiztosítás kalkulátor

Gyors lakásbiztosítás díjkalkulátorunk segítségével egyszerre több biztosítói díjat vethet össze, melyből gyorsan kiderül az is, hogy melyikkel érdemes szerződést kötnie. A lakásbiztosítás megkötését követően is számíthat ránk minden nemű kérdésével kapcsolatosan!

A Proviti online alkusz segítségével nagyon gyorsan elintézheti lakásbiztosítás kötés vagy lakásbiztosító váltás feladatát, ráadásul online segítséggel!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.