A D&O biztosítási forma akkor él, amikor a céggel szemben akar valaki kárigénnyel élni. Ezért felelősséget kell, hogy vállaljon az ügyvezető vagy a vezető tisztségviselő, ezt mondja ki a jogszabály. De itt kártérítési felelősségről van szó. A vezető tisztségviselő jogi képviseletének a díjára is kiterjed a fedezet, ezen túl a kárigénynek a fedezésére is. De más költségek megtérítésére is kiterjed, így mindenképpen előnyös ebben gondolkodunk, hiszen nem csak egy dolgot vagyunk képesek vele fedezni. Az is fontos, hogy a felelős vezető, ha elmegy a cégtől, akkor sem szűnik meg a biztosítása. Tehát az ügyvezetők és magas beosztású tisztségviselők biztosítása a D&O biztosítás, ami akkor nagyon célszerű, hogy ha nem akarjuk kockáztatnia a céget, a cég vagyonát, sőt az új PTK szerint már a saját vagyonát is kockáztatja az a felső vezető, aki hibát vét vagy kárt okoz.

Árajánlat kérés D&O biztosításra itt!


Ez azért jó
, mert olyan döntéseket tudunk hozni, ami egyaránt jó nekünk és az ügyfeleknek ugyanis, ha egy ilyen biztosítást megkötünk, akkor sokkal nyugodtabban tudjuk végezni a munkánkat. Mostantól kiterjed a Ptk a cégvezetők felelősségbiztosítására is. Ezért mindenképpen oda kell figyelni egy döntés meghozatalra és ráadásul több nyomás van a vezetők vállán ezzel az új helyzettel.


Mindenképpen megéri tehá
t megkötni a D&O biztosítást- Cégvezetők, vezető tisztségviselői felelősségbiztosítását, amennyiben hosszútávra előre gondolkozunk, hogy ne érjen minket semmi nagyobb kár. Persze mindig történhetnek olyan dolgok, amiket nem tudunk kikerülni. Sajnos ez mindig benne van, de ezzel a biztosítással bebiztosítjuk magunkat és kevesebb az esélye annak, hogy rosszul jöjjünk ki a dologból, ráadásul, hogy amennyiben előfordul egy káreset, akkor még a saját vagyonunkkal is felelni kelljen. Oldalunkon megkötheti a D&O biztosítást és nem csak megkötheti, hanem össze is hasonlíthatja őket, hiszen a kalkulátorunk. Ráadásul a biztosítási kalkulátor segítségével akár azonnal szerződést is köthet és mi is rendelkezésére állunk, hogy ha nem ért vagy nem tud megoldani valamit.

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.