Kedves Hölgyem/Uram!
Kérjük Önt, olvassa át tájékoztató anyagunkat, amely a Magyar Nemzeti Bank 5/2015 (V.05) számú, a biztosítási termékek bemutatását, összehasonlítását szolgáló és a biztosításközvetítés során használt elektronikus felületekről - című ajánlása, és a biztosításközvetítői tevékenységet szabályzó a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény (Bit.) és az ide szorosan tartozó, kifejezetten az Ön számára fontos általános és a biztosítási termékekre vonatkozó tájékoztatást, amely a biztosítási portálunk használatához is elengedhetetlen információkat tartalmaz.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az alábbi tájékoztató anyagunkat a weboldal jobb alsó sarkában mindvégig megtalálja, weboldal jobb oldalán mindvégig megtalálja, bezárást követően pedig a kalkulátor tetején az oldalunkon tartózkodásáig azt bármikor újra megnyithatja, átolvashatja és áttekintés után be is zárhatja.

A Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft tevékenységét független biztosításközvetítőként ( biztosítási alkuszként ) végzi, és a tevékenység műveléséhez az összes szükséges engedéllyel rendelkezik. (2003. évi LX törvény (Bit) 45. § a pontja)

Főbb adataink a következőek:

Cégünk neve: Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft
Címünk: 2461 Tárnok, Vadvirág u. 8.
Levelezési címünk: 2461 Tárnok, pf.: 116
Telefonszámunk: 06-70-330-6065
Fax számunk: 06-23-520-577
Email címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószámunk: 13525510-2-13
MNB nyilvántartási számunk: 205100142982
Felelősségbiztosításunkat az Allianz Biztosítónál kötöttük meg.
Felügyeleti szervünk a Magyar Nemzeti Bank ( MNB )

Weboldalunk használatával kapcsolatosan valamint a tevékenységünkkel kapcsolatos irányadó jogszabályokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatást az Impresszum menüpontban talál, cégünk működésével kapcsolatos esetleges panaszos észrevételeit pedig a Panaszkezelés oldalunkon teheti meg, melyet haladéktalanul kivizsgálunk. Weboldalunkon biztosítási kalkulátort és biztosítás kötő alkalmazást kötelező biztosítás, casco biztosítás, lakásbiztosítás és utasbiztosítási módozat esetében üzemeltetünk. A többi biztosítási módozat esetében árajánlat kérő űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatokat és feltételeket.

Alkusz cégünk 4 biztosító társaság termékét kínálja a utasbiztosítási módozat esetében, melyek az alábbiak:

Allianz Biztosító Zrt.
Aegon Biztosító Zrt. - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
EUB - Európai Utazási Biztosító Zrt - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
Mondial Biztosító - A kalkulátorba történő integrálás folyamatban
Uniqa Biztosító Zrt

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy utasbiztosítás módozat esetében portálunk nem az összes árajánlatot hasonlítja össze. A biztosítási ajánlatokat viszont kettő különböző módon hasonlítjuk össze Önnek. Alapesetben a biztosítási díjakat a legolcsóbbtól a legdrágább ajánlatokig rangsoroljuk, de a biztosítók neve mellett megtalálható "csillagozott" értékelési szempontok szerint is összevethetőek a biztosítási lehetőségek, melyeket cégünk saját tapasztalatai és az Ügyfeleink visszajelzései alapján kalibráltunk be. Amennyiben az alábbi rendezési stratégia szerint mégsem tudna dönteni az ajánlatok között, kérje segítségünket a 06-70-330-6065-ös telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön itt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mivel weboldalunkon az utasbiztosítási kalkulátor fejlesztése zajlik, és a rendszer jelenleg az Allianz Biztosító és az Uniqa Biztosító díjait számolja, amennyiben Ön az Aegon, EUB vagy a Mondial termékekre és árakra is kíváncsi lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

Fontos technikai tájékoztatás: Tájékoztatjuk Önt, hogy előfordulhat az, hogy az itt felsorolt biztosítók közül valamelyik társaság a kalkuláció folyamán nem ad ajánlatot. Ennek oka lehet biztosítói rendszer leállás, frissítés, esetleg karbantartás miatt.

Milyen utasbiztosítási szerződés köthető meg weboldalunkon? Jelen pillanatban napi díjas termékek köthetőek oldalunkon magánszemélyek és/vagy cégek részére egyaránt. Komplexebb biztosítási igények esetében, esetleg csoportos utasbiztosítási szerződéssel kapcsolatosan lépjen velünk kapcsolatba!

Az utasbiztosítási feltételeket tájékoztató oldalunkon természetesen azonnal megnézheti, de ha a kalkulátorban a kiválasztott biztosító mellett a kérdőjelre kattint, ott is átolvashatja a biztosítási feltételeket.

Allianz utasbiztosítási feltétel
Uniqa utasbiztosítási feltétel

Utasbiztosítási díj rendezése: A weboldalunkon megkötött utasbiztosítási szerződések jelen pillanatban még csak átutalásos díjfizetéssel köthetőek meg. Az átutalás a Proviti Biztosítási Szolgáltató Kft kifejezetten utasbiztosítási díjra elkülönített számlaszámára indítható. A szerződés megkötését követően a biztosítás véglegesítéséhez szükségünk van az aláírt megbízási szerződésre, valamint az átutalási igazolásra is. Amint ezt megküldi részünkre, szerződését feldolgozzuk, továbbítjuk a választott biztosító részére, valamint átutaljuk a biztosító számlaszámára az összeget. Ezután a biztosító kiállítja és megküldi részünkre a biztosítási kötvényt, melyet kollégáink a lehető legrövidebb időn belül megküldenek Önnek meyet követően a kiválasztott biztosítás elindul a szerződésben megadott időpontban.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a portálunkon megkötött utasbiztosítási szerződések elutasítására a biztosító társaságoknak ugyan van lehetőségük, de gyakorlatilag erre cégünk még nem látott példát. Amint az utasbiztosítási kötvény a kezében lesz, már biztosan tudhatja, hogy a megkötött szerződés érvényes.

Egyedi igényekkel, kérdésekkel észrevételekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésére telefonszámunkon, valamint email címünkön is.
06-70-330-6065
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.