A Toyota tulajdonosok továbbra sem nyugodhatnak meg, mert ismét közel 1,5 millió gépjárműt hívtak vissza a márkaszervizekbe. Amerikában 740.000.-, Japánban majdnem 600.000., míg Európában ez közel 150.000. darab gépjárművet érint. Az Európában visszarendelt modellek mind kivétel nélkül Lexusok.


Amostani esetben
az üzemanyag és fék ellátó rendszerekben jelentkezhettek problémák, ezért döntött a Toyota a visszarendelésekről.

Érintett modellek:

Toyota: Crown, Kluger, Harrier, Alphard, Majesta, MarkX, Highlander, Avalon, Reiz
Lexus: GS 300, IS 250 és 220D, ezen kívül az RX 300 és 350 sorozat

Lexus hibajelenség: fékberendezés hibája, a főfékrendszer kilyukadását eredményezheti, ahol fékfolyadék szivárgás léphet fel. Ha a műszerfalon hibajelzést észlel, ajánlatos márka szervizbe mennie, ahol ingyenesen elhárítják a hibát. Nagyon figyeljen rá, hogy a hibajelzést követően maximum 2000 fékezésre van még elegendő tartalék.

Mint ismeretes a Toyota 2010.01.01.-óta már több mint nyolcmillió gépjárművet rendelt vissza a szervizekbe, mellyel elég kényes ponton érintette a sok év kemény munkájával elhíresült megbízhatósági hírnevét.

 

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.