A Taxi illetve a személyszállításra alkalmas gépjárművek fogalmát a KRESZ külön szabályozza. Rengeteg egyéb rendelet vonatkozik ezekre a járművekre, illetve üzembentartóira. Ezeken felül, mivel a közúti közlekedésben részt vesznek, kötelező a többi autóhoz hasonlóan a kötelező felelősségbiztosítás megkötése. Azok az üzembentartók, akik nagyobb védelmi rendszert szeretnének kialakítani azoknak lehetősége van casco biztosítás megkötésére. A Taxi biztosítás azonban a biztosító társaságok kockázatelemzései miatt más díjszabásba kerülnek mint az általános gépjárművek biztosításai.


Kötelező biztosítás díjszámoló - 14 biztosító díja egy helyen!

Az üzemeltetés jellegéből eredően beszélhetünk taxi kötelező és casco biztosítás szerződésekről. A biztosító társaságok többnyire, a használati mód miatt ezeket a szerződéseket erősen pótdíjazzák. Éppen ezért van nagy jelentősége a taxi kötelező és casco biztosítás online kötés lehetőségének. Az oldalunkon az összes biztosítási ajánlat közül választhat az üzembentartó így biztosan a legjobb szolgáltatású és legolcsóbb biztosítás szerződést fogja megkötni. Érdemes erre odafigyelni, hiszen a taxi üzemmód miatti pótdíj mértéke 5-130% között mozoghat.

Kövesse figyelemmel az egyes biztosító társaságok üzletpolitikáját, nézze meg a kalkulátor segítségével a taxi kötelező és casco biztosítás pótdíjazásának mértékét, és válassza ki a leginkább megfelelő ajánlatot. A taxi biztosítás kötésénél is legyen figyelmes, és ne fizessen többet, mint amennyit muszáj.

Partneri kapcsolat

proviti partner

Facebook

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 14 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett!

A biztosítási szerződés megkötését követően csak a rendszerünk által megküldött alkuszi megbízási szerződést kell visszaküldenie részünkre aláírva faxon, e-mailben, vagy postán, esetleg személyesen, a többi teendőt mi elvégezzük Ön helyett! A magyarországi alkusz biztosítási piacon egyedülállóan gyorsak vagyunk, így a megbízás megérkezését követően a lehető leggyorsabban Önnél lesz az igazolása.

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2014 - Proviti.hu
.