A Taxi illetve a személyszállításra alkalmas gépjárművek fogalmát a KRESZ külön szabályozza. Rengeteg egyéb rendelet vonatkozik ezekre a járművekre, illetve üzembentartóira. Ezeken felül, mivel a közúti közlekedésben részt vesznek, kötelező a többi autóhoz hasonlóan a kötelező felelősségbiztosítás megkötése. Azok az üzembentartók, akik nagyobb védelmi rendszert szeretnének kialakítani azoknak lehetősége van casco biztosítás megkötésére. A Taxi biztosítás azonban a biztosító társaságok kockázatelemzései miatt más díjszabásba kerülnek mint az általános gépjárművek biztosításai.


Kötelező biztosítás díjszámoló - 14 biztosító díja egy helyen!

Casco biztosítás díjszámoló - 12 ajánlat egy helyen!

Az üzemeltetés jellegéből eredően beszélhetünk taxi kötelező és casco biztosítás szerződésekről. A biztosító társaságok többnyire, a használati mód miatt ezeket a szerződéseket erősen pótdíjazzák. Éppen ezért van nagy jelentősége a taxi kötelező és casco biztosítás online kötés lehetőségének. Az oldalunkon az összes biztosítási ajánlat közül választhat az üzembentartó így biztosan a legjobb szolgáltatású és legolcsóbb biztosítás szerződést fogja megkötni. Érdemes erre odafigyelni, hiszen a taxi üzemmód miatti pótdíj mértéke 5-130% között mozoghat. Kövesse figyelemmel az egyes biztosító társaságok üzletpolitikáját, nézze meg a kalkulátor segítségével a taxi kötelező és casco biztosítás pótdíjazásának mértékét, és válassza ki a leginkább megfelelő ajánlatot. A taxi biztosítás kötésénél is legyen figyelmes, és ne fizessen többet, mint amennyit muszáj.

Casco biztosítás taxira – a legolcsóbb ajánlat itt megköthető!

A KRESZ-ben
külön szabályozás rendelkezik a személyszállításra alkalmas gépkocsikról, így a taxiról is. Casco biztosítás taxira ugyanúgy köthető, mint bármely gépjárműre. E mellett a kötelező biztosítás is természetesen megkötendő, hiszen a taxi – mint minden gépjármű – részt vesz a közúti forgalomban. Mivel a biztosító társaságok minden esetben kockázatelemzést végeznek, így a casco biztosítás taxira egészen más díjszabás alá tartozik, mint általában a gépjárművek. A használatból és az üzemeltetés jellegéből adódóan a taxik esetében jócskán van pótdíjazás a biztosító részéről. Ezért, igen sokat takaríthat meg az, aki a casco biztosítást taxira online köti meg, hisz ez önmagában nagy kedvezményt eredményezhet.

Aki felkeresi oldalunkat, a legkülönbözőbb ajánlatokkal találkozik, de biztos lehet benne, hogy megtalálja,  melyik a legolcsóbb casco taxira. A nálunk kínált szolgáltatásokból megkeresheti a legkifizetődőbbet, a legolcsóbb casco itt megköthető! Itt nem csak az általános gépjárművek esetében köthető kötelező és casco szerződés, hanem természetesen taxira is. Mivel a személyszállításra használt autók esetében magas lehet a pótdíjazás, ezért ha sikerül kalkulátorunk igénybevételével kiválasztani a legjobb casco módozatot, ez nagy mértékben ellensúlyozhatja a pótdíj mértékét. Ha Ön személyszállításra használja gépkocsiját, látogasson el weboldalunkra, ahol az összes vezető biztosító tarifáját megtalálja, azonnal összehasonlíthatja, hogy hol mennyibe kerül a casco biztosítás. Szinte minden társaság kínálatában található casco biztosítás taxira.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.